Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cóż gorszego może spotkać psa czy kota jak śmierć właściciela?Chyba już nic ,wali się cały dotychczasowy świat i biedactwo nie rozumie dlaczego pani go zostawiła....Psiątko śliczne i ma szanse na domek!Zyczę ci nowego dobrego domu psinko!Oby szybko.

Posted

Ulaa, cokolwiek zrobiłaś, serdecznie Ci dziękuję !! :multi:
Trzymać kciuki będę NON-STOP !
Jak on znajdzie domek, to ja chyba ze szczęścia zemdleję !
Bardzo mi szkoda sierotek po stracie właścicieli !
Cóż one muszą przeżywać...

Posted

fidelek dziękuję
OBY COŚ Z TEGO WYSZYŁO!

Ulaa ON ma jeszcze wiele lat życia przed sobą, a takie starsze psiaki potrafią wnieść w nasze życie wiele spokoju i ciepła.

ONE POTRAFIĄ PRAWDZIWIE I SZCZERZE KOCHAĆ TAK BEZWARUNKOWO!

Posted

grazyna9915 napisał(a):

Ulaa ON ma jeszcze wiele lat życia przed sobą, a takie starsze psiaki potrafią wnieść w nasze życie wiele spokoju i ciepła.

ONE POTRAFIĄ PRAWDZIWIE I SZCZERZE KOCHAĆ TAK BEZWARUNKOWO!

Ja to wiem, ta osoba też (jakbyście wiedzieli kto to, nieźle byście się zdziwili :lol: ) i tymbardziej nie będę namawiać - właśnie dlatego, że ta osoba wie o charakterach i zachowaniach psów chyba wszystko :loveu:
Problem tkwi w dzieciach, które się przyzwyczają a potem znów bylaby rozpacz... Mówię - poczekajmy.

Posted

Właśnie otrzymałam telefon w sprawie Frodo. Pewien pan ma się jutro po niego zgłosić w schronisku ! Błagam Was, trzymajcie kciuki !!
Obiecał, że da znać, czy zabrał pieska ze sobą. Gdy się czegoś dowiem, to Was poinformuję !! ;)

Posted

Witajcie,
wszyscy ładnie o nim piszą a nikt go nie chce, no to ja jade w niedziele i zabieram chomika do siebie, z żonką się nim zaopiekujemy
Pozdrawiam
Adam;)