tessa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 witajcie, potrzebuje od was szybkiej porady. mam w domu 15 tyg szczeniaka. bylam dzis na spacerze w parku, koszono trawe, i chyba podlali jakims nawozem :mad: bo moj pies smierdzi jak gnojowka :placz: :placz: :placz: czy tak malego psiaka moge wykapac? suczka ma wszytskie podstawowe szczepienia. jezeli lepiej go nie kapiac - to co moge zrobic? slyszalam o szamponach do mycia na sucho. czy takie cos nie zaszkodzi? i czy w ogole pomoze na taki smrod? :placz: Quote
Martens Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Możesz wykąpać szczeniaka w specjalnym delikatnym szamponie dla szczeniąt (od weta lub zapytaj w zoologiku) bo w tej sytuacji chyba nic innego nie pomoze. A ten nawóz mógł miec w sobie jakas chemie wiec pies moze dostac uczulenia! Quote
azaheca Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 tessa napisał(a):witajcie, potrzebuje od was szybkiej porady. mam w domu 15 tyg szczeniaka. bylam dzis na spacerze w parku, koszono trawe, i chyba podlali jakims nawozem :mad: bo moj pies smierdzi jak gnojowka :placz: :placz: :placz: czy tak malego psiaka moge wykapac? suczka ma wszytskie podstawowe szczepienia. jezeli lepiej go nie kapiac - to co moge zrobic? slyszalam o szamponach do mycia na sucho. czy takie cos nie zaszkodzi? i czy w ogole pomoze na taki smrod? :placz: ==================== Nie ma co panikować,szampony dobrych firm można używać do kąpieli już 6-tygodniowych szczeniąt,np.Bio-groom ma specjalny szampon Groom'n Fresh,eliminuje nawet najgorszy zapach. Quote
tessa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 dziekuje wam bardzo za odp, kupilam specjalny szampon dla szczeniat francuskiej firmy - hery laboratoires chiot douceur - mam nadzieje ze bedzie dobry :) Quote
Recommended Posts