Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie, potrzebuje od was szybkiej porady. mam w domu 15 tyg szczeniaka. bylam dzis na spacerze w parku, koszono trawe, i chyba podlali jakims nawozem :mad: bo moj pies smierdzi jak gnojowka :placz: :placz: :placz: czy tak malego psiaka moge wykapac? suczka ma wszytskie podstawowe szczepienia. jezeli lepiej go nie kapiac - to co moge zrobic? slyszalam o szamponach do mycia na sucho. czy takie cos nie zaszkodzi? i czy w ogole pomoze na taki smrod? :placz:

Posted

Możesz wykąpać szczeniaka w specjalnym delikatnym szamponie dla szczeniąt (od weta lub zapytaj w zoologiku) bo w tej sytuacji chyba nic innego nie pomoze. A ten nawóz mógł miec w sobie jakas chemie wiec pies moze dostac uczulenia!

Posted

tessa napisał(a):
witajcie, potrzebuje od was szybkiej porady. mam w domu 15 tyg szczeniaka. bylam dzis na spacerze w parku, koszono trawe, i chyba podlali jakims nawozem :mad: bo moj pies smierdzi jak gnojowka :placz: :placz: :placz: czy tak malego psiaka moge wykapac? suczka ma wszytskie podstawowe szczepienia. jezeli lepiej go nie kapiac - to co moge zrobic? slyszalam o szamponach do mycia na sucho. czy takie cos nie zaszkodzi? i czy w ogole pomoze na taki smrod? :placz:

====================
Nie ma co panikować,szampony dobrych firm można używać do kąpieli już 6-tygodniowych szczeniąt,np.Bio-groom ma specjalny szampon Groom'n Fresh,eliminuje nawet najgorszy zapach.

Posted

dziekuje wam bardzo za odp, kupilam specjalny szampon dla szczeniat francuskiej firmy - hery laboratoires chiot douceur - mam nadzieje ze bedzie dobry :)