Kora- Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wczoraj miałam niemiły incydent. Wracałam z Kora, koleżanka i siostrą z plaży z spaceru. Moja koleżanka do sąsiada dobry wieczór a on wypi*** Ona słucham? A on Ty ***** ***** itd. No i się rzucał prawie a ona czy uderzysz dziewczynę a on ż enie ale temu psowi skręce kark i Korę tak kopnął że odleciała z piskiem. Dzisiaj sie zle czuje, jedziemy do weta potem Czy możemy coś zrobić temu facetowi? Quote
Talagia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ja bym zgłosiła na policje. Nie darowałabym jakby ktoś skrzywdził mojego psa. Warto wziasc od weta jakies zaswiadczenie o stanie zdrowia i jesli sa jakies slady to, zeby lekarz to potwierdził. Quote
Martens Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wziąć zaświadczenie od weterynarza i złożyć skargę na policji. Porozmawiać z policjantem, co można zrobić jeszcze w tej sprawie. :mad: :mad: :mad: Współczuję sąsiedztwa. Daj znać co z psem :-( Quote
Kora- Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Właśnie dziś pójdziemy do weterynarza, jakby coś było to zaświadczenie i wtedy na policje. A co jakby śladów ani nic nie było? Quote
diabelkowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no musi byc swiadek i od weta swistek jakby ktos kopnal mojego psa nie uszedlby calo... Quote
Kora- Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Byłam dziś u weta, powiedzial że w sumie śladów nie ma to zaświadczenie nie ma sensu. ;/ Quote
diabelkowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 a pies normalnie sie zachowuje bylo robione przeswietlenie? Quote
Martens Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Owszem, ale to nie przeszkadza zgłosić zajścia na policję. Pan sąsiad potłumaczy się przed dzielnicowym i może trochę oleju do głowy mu się nasączy... :roll: Quote
Kora- Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Pies normalnie zachowuję. Tak tyle że u mnie jest taki problem że ja mam 14 lat a rodzice są głuchoniemi. Quote
diabelkowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 jak dla mnie to nie jest problem ale bardziej by do nich trafiilo jakby to zrobil ktos starszy a kolezanka ile ma , siostra, babcia , ciocia? Quote
Kora- Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Koleżanka 14, siostra takze głuchoniema i ma 6 lat. Babcia z dziadkiem na wczasy pojechali a cioci w poblizu nie mam. Jutro może z mamą tej koleżanki pójde Quote
Bzikowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Nie można tego tak zostawić, facet teraz psa kopnął, kiedyś może zrobić coś jeszcze gorszego. Dlaczego on w ogóle to zrobił? :mad: Wcześniej może przejawiał jakieś zachowania agresywne? Wszystko się może przydać jeśli dojdzie do jakiejś sprawy. Zgłoszenie policja przyjąć powinna nawet od 14-latki. Inna sprawa jak to potraktują. Ale raczej trkatują wszystkie sprawy tak samo ... olewczo :shake: Wiem coś o tym. Eh, znajdź kogoś dorosłego, kto mógłby Ci pomóc, chociażby właśnie mamę koleżanki. Bardzo Ci współczuję i życzę powodzenia!!! Quote
dog_master Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Niestety od mlodej osoby moga nie potraktowac powaznie... Namow albo swoich rodzicow albo rodzicow tej kolezanki i idzcie na policje - nikt nie ma prawa skrzywdzic zadnego psa! Quote
Kora- Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 To jeszcze dzisiaj się zobaczy jak bd. Niestety wiem coś o tym że od np. 14 latki zgłoszenie policja w ogole nie przyjmuje. Quote
Recommended Posts