Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj miałam niemiły incydent.
Wracałam z Kora, koleżanka i siostrą z plaży z spaceru.
Moja koleżanka do sąsiada dobry wieczór a on wypi***
Ona słucham? A on Ty ***** ***** itd.
No i się rzucał prawie a ona czy uderzysz dziewczynę a on ż enie ale temu psowi skręce kark i Korę tak kopnął że odleciała z piskiem. Dzisiaj sie zle czuje, jedziemy do weta potem
Czy możemy coś zrobić temu facetowi?

Posted

Ja bym zgłosiła na policje. Nie darowałabym jakby ktoś skrzywdził mojego psa. Warto wziasc od weta jakies zaswiadczenie o stanie zdrowia i jesli sa jakies slady to, zeby lekarz to potwierdził.

Posted

Wziąć zaświadczenie od weterynarza i złożyć skargę na policji. Porozmawiać z policjantem, co można zrobić jeszcze w tej sprawie. :mad: :mad: :mad:
Współczuję sąsiedztwa. Daj znać co z psem :-(

Posted

Właśnie dziś pójdziemy do weterynarza, jakby coś było to zaświadczenie i wtedy na policje.
A co jakby śladów ani nic nie było?

Posted

Owszem, ale to nie przeszkadza zgłosić zajścia na policję. Pan sąsiad potłumaczy się przed dzielnicowym i może trochę oleju do głowy mu się nasączy... :roll:

Posted

Koleżanka 14, siostra takze głuchoniema i ma 6 lat.
Babcia z dziadkiem na wczasy pojechali a cioci w poblizu nie mam.
Jutro może z mamą tej koleżanki pójde

Posted

Nie można tego tak zostawić, facet teraz psa kopnął, kiedyś może zrobić coś jeszcze gorszego. Dlaczego on w ogóle to zrobił? :mad: Wcześniej może przejawiał jakieś zachowania agresywne? Wszystko się może przydać jeśli dojdzie do jakiejś sprawy.
Zgłoszenie policja przyjąć powinna nawet od 14-latki. Inna sprawa jak to potraktują. Ale raczej trkatują wszystkie sprawy tak samo ... olewczo :shake:
Wiem coś o tym. Eh, znajdź kogoś dorosłego, kto mógłby Ci pomóc, chociażby właśnie mamę koleżanki. Bardzo Ci współczuję i życzę powodzenia!!!