Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strona jest już od jakiegoś czasu,współpracujemy z firmą .Ja teraz będę odchowywać swój miot (10 dogów niemieckich) właśnie na Magnussonie.Mamusia maluchów jadła karmę w ciąży jak i teraz i jest zadowolona.

[LIST]
[*] :multi:

[/LIST]

• 3 months later...
Posted

Miot odchowany ,karma sprawdziła się w 100%,psy pięknie wyrosły ,żadnych kłopotów żołądkowych ,świetnie przyswajana ,małe kupy.Czego więcej chcieć?Polecam z czystym sumieniem ,karma sprawdza się od dłuższego czasu .Oczywiście nie każdemu psu będzie smakowała,bo psy też mają swoje smaki ,ale z pewnością dobrze służy dobrze i sprawdza się ,jak żadna inna :)

• 3 weeks later...
Posted

Ja mogę ze spokojnym sumieniem polecić Magnussona. Moja jack russell terrierka grymasiła przy Eukanubie a pod paczką Magnussona stoi i piszczy :razz:
Kupka w normie, a karma świetnie sprawdza się na spacerach jako "chrupek przywołujący". Pomimo dużych krokietów mała nie ma problemów z pogryzieniem. Plusem jest to, że po zalaniu wrzątkiem karma nie pęcznieje jak inne. No i cena w stosunku do jakości super.
Panu z krakowskiego Zwierza ogromnie dziękuję, że mnie na Magnussona naprowadził:)

• 2 years later...
Posted

Ja karmię magnussonem od kilku lat i uważam ją za jedną z lepszych karm.Bardzo dobrze jest przyswajana i co istotne nigdy żadnych problemów żołądkowych psy nie miały.Polecam :)
Można ją kupić w Krakowie ,w sklepie ZWIERZ ul.Juliusza Lea 19

• 3 weeks later...
  • 3 years later...
  • 1 year later...
Posted

Moim zdaniem to najlepsza karma albo jedna z najlepszych, przede wszystkim dlatego, że gwarantuje, że wszystkie składniki są szwedzkie (i nie ma np. chińskich gdzie oszukiwali na zbożu- afera z Melaminą i wiele psów i ludzi zmarło na świecie).