taxelina Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Widze ze jest juz polska strona http://www.magnusson.com.pl/ ogolnie karmy sa tutaj polecane :) Quote
Zwierz Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Strona jest już od jakiegoś czasu,współpracujemy z firmą .Ja teraz będę odchowywać swój miot (10 dogów niemieckich) właśnie na Magnussonie.Mamusia maluchów jadła karmę w ciąży jak i teraz i jest zadowolona. [LIST] [*] :multi: [/LIST] Quote
Zwierz Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Miot odchowany ,karma sprawdziła się w 100%,psy pięknie wyrosły ,żadnych kłopotów żołądkowych ,świetnie przyswajana ,małe kupy.Czego więcej chcieć?Polecam z czystym sumieniem ,karma sprawdza się od dłuższego czasu .Oczywiście nie każdemu psu będzie smakowała,bo psy też mają swoje smaki ,ale z pewnością dobrze służy dobrze i sprawdza się ,jak żadna inna :) Quote
dorottya Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ja mogę ze spokojnym sumieniem polecić Magnussona. Moja jack russell terrierka grymasiła przy Eukanubie a pod paczką Magnussona stoi i piszczy :razz: Kupka w normie, a karma świetnie sprawdza się na spacerach jako "chrupek przywołujący". Pomimo dużych krokietów mała nie ma problemów z pogryzieniem. Plusem jest to, że po zalaniu wrzątkiem karma nie pęcznieje jak inne. No i cena w stosunku do jakości super. Panu z krakowskiego Zwierza ogromnie dziękuję, że mnie na Magnussona naprowadził:) Quote
Zwierz Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Ja karmię magnussonem od kilku lat i uważam ją za jedną z lepszych karm.Bardzo dobrze jest przyswajana i co istotne nigdy żadnych problemów żołądkowych psy nie miały.Polecam :) Można ją kupić w Krakowie ,w sklepie ZWIERZ ul.Juliusza Lea 19 Quote
barbarasz49 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ta karma jest też dostępna on line w www.petkarma.pl Quote
Zarka Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Ktoś karmi Magnussonem? Dostałam próbki i katalog. Fajnie, że sucha karma ma termin ważności nie przekraczający roku... Quote
hanestad Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Moim zdaniem to najlepsza karma albo jedna z najlepszych, przede wszystkim dlatego, że gwarantuje, że wszystkie składniki są szwedzkie (i nie ma np. chińskich gdzie oszukiwali na zbożu- afera z Melaminą i wiele psów i ludzi zmarło na świecie). Quote
Recommended Posts