brazowa1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Glutki zostały pare dni temu przyniesione do schroniska przez dzieci,ktore wyslala matka,zeby uniknac odpowiedzialnosci. TOZ i tak skontaktowal sie z rodzicem: otoż wlascicielka suki nie miala serca sterylizowac suki ani uspic slepych miotow,bo jej szkoda ich bylo.I tym sposobem,5cio tygodniowe glutki wylądowaly w ciamnym,schroniskowym boksie,skazane na samotnosc,wsrod setki innych,rownie porzuconych jak one pieskow. Ach,jaka łaske okazala szczeniakom wlascicielka ich matki i jaka szlachetnoscia sie wykazala. Wyslala swoje dzieci,zeby oddaly szczeniaki do schroniska.Piekna lekcja. Maluszki-jak maluszki-sliczne.Chlopczyk jest zdecydowanie mniejszy i ma jamnikowaty kształt.Dziewuszka jest wieksza i ma mocniejszy charakter. i tu by mozna wstawic tekst o odpowiedzialnosci przy braniu szczeniaka ze schroniska,ale niestety,wiem,jak to wyglada w realu i chyba nie mam juz siły. kaerjot,wstawisz fotki? dzieki :) Obecnie w schronisku przebywa jeden szczeniakowaty piesek-10 ciomiesiaczny pinczerkowaty piesek.Bardzo miły i pogodny. Quote
Kasia25 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Brązowa1, będą fotki??????????????? PLIS PLIS, FOTKI, FOTKI!!!!!!!!!!!!!! Biedne glutki małe i dzieciaki też pokrzywdzone, niezła lekcja odpowiedzialności doprawdy:angryy: Quote
brazowa1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 nie bedzie fotek,a co? na wyglad patrzysz? W serce patrz. Quote
Kasia25 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 dla mnie tylko wygląd się liczy, tylko wygląd, ma być różowe i błyszczące:evil_lol: Quote
kaerjot Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Różowe i błyszczące powiadasz. To chyba te brzdące nie przypadną Ci do gustu. Dziewczynka Muminka Chłopaczek Muniaczek Quote
Kar0la Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alez piękne Kluchy. :loveu::loveu: Mama_Dorota niedawno napisała, że ma domek dla małego chłopczyka, który nie urośnie duży. Domek chyba w Tczewie. Quote
Kasia25 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Slicznoty maleńkie! Szybko do domciu! Wy też nie możecie kasować postów? Quote
akucha Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ajjjj :loveu: :loveu: :loveu: Zaraz wystawiam klusiorki. Widać, że Muminka bystrzacha jest. Quote
mama_Dorota Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jakie słodkie Piniusie! A domek pod moim nosem -w Malborku. :p Tyle, że był aktualny do minionej soboty, teraz będzie gdzieś za miesiąc bo rodzinka w niedzielę wyjechała do Anglii. Gdyby psiak był wcześniej ktoś by po prostu został z nim w Polsce -byli na to nastawieni. Więc niestety chwilowo nie mam domku, a ja na razie nie mam jak psiaka przetrzymać, tym bardziej, że nie wiadomo czy by się w nim zakochali. Szczeniuś z Elbląga proponowany mi przez Rybcię jakoś nie zapadł im w serce, choć wiadomo, że na żywo mogło by być inaczej. Ale może zbyt świeże jeszcze wspomnienia po odejściu ich staruszka, może zbyt mało podobny? Ja oczywiście będę ich molestować jak tylko wrócą. :evil_lol: Quote
akucha Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 W nadmorskich domu szukają. W górę maluchy nasze! Quote
mama_Dorota Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Nikt nie zagląda a tu czekają takie piękne kluski :placz: Quote
brazowa1 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 bezowa glutka szuka domu-czarny piesek poszedl. A bezowa jest obledna za ich dwoje! przekochane szczeniatko. wczoraj przyniesiono nowego szczeniaka-sliczna suczka,bezowa z prawie białym "podpalaniem".Ech,szczeniaki-czemu ludzie to psom robia?.... Quote
akucha Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Czarny poszedł, bo jamniczkowate maleństwo. Niech będzie szczęśliwy!!! A ta mała, to ma diabełka w oczach. Będzie rozrabiara :lol: Uwielbiam takie! Jutro zmienię ogłoszeni. Quote
Kasia25 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Widac po fotach, że wyśmienite z niej dziewczątko i jak do brata z łapkami, hihihihi Spadaj, no to poszedł do domku! Niech ci tam dobrze będzie maluchu! Quote
deedee77 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Jeszcze jeden obłędny glutek do wzięcia!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia25 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dajjjjjjjjjjj Gabi, proszę!!!!!!!!!!!!!!!! A Wiolka to chyba mało smaczna, bo malutka jęzorek pokazała , hihi Quote
Kasia25 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 hihihihihihi a ona mnie pytała, czy wiem co siedzi na głowie psa:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 doszedł jeszcze jeden glutek....malutki,tyci,skrzat. Quote
akucha Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 O litosci... Wiolu, skrobnij ze dwa zdania o tej drugiej suni. Śliczna jest. Zrobię jej ogłoszenie. A o glutkę nr 1 nikt nie pytał? Quote
brazowa1 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Nie..... ta bezowa na biało "podpalana" jest....SUPER!!! a ten tyci skrzat to "miniaturka" tej bezowej,bedzie wielkosci jamniczka,siedzi takie maciupek w wielkim i pustym boksie. Quote
Recommended Posts