Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Glutki zostały pare dni temu przyniesione do schroniska przez dzieci,ktore wyslala matka,zeby uniknac odpowiedzialnosci. TOZ i tak skontaktowal sie z rodzicem: otoż wlascicielka suki nie miala serca sterylizowac suki ani uspic slepych miotow,bo jej szkoda ich bylo.I tym sposobem,5cio tygodniowe glutki wylądowaly w ciamnym,schroniskowym boksie,skazane na samotnosc,wsrod setki innych,rownie porzuconych jak one pieskow.
Ach,jaka łaske okazala szczeniakom wlascicielka ich matki i jaka szlachetnoscia sie wykazala. Wyslala swoje dzieci,zeby oddaly szczeniaki do schroniska.Piekna lekcja.
Maluszki-jak maluszki-sliczne.Chlopczyk jest zdecydowanie mniejszy i ma jamnikowaty kształt.Dziewuszka jest wieksza i ma mocniejszy charakter.

i tu by mozna wstawic tekst o odpowiedzialnosci przy braniu szczeniaka ze schroniska,ale niestety,wiem,jak to wyglada w realu i chyba nie mam juz siły.

kaerjot,wstawisz fotki? dzieki :)

Obecnie w schronisku przebywa jeden szczeniakowaty piesek-10 ciomiesiaczny pinczerkowaty piesek.Bardzo miły i pogodny.

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brązowa1, będą fotki??????????????? PLIS PLIS, FOTKI, FOTKI!!!!!!!!!!!!!!

Biedne glutki małe i dzieciaki też pokrzywdzone, niezła lekcja odpowiedzialności doprawdy:angryy:

Posted

Jakie słodkie Piniusie! A domek pod moim nosem -w Malborku. :p Tyle, że był aktualny do minionej soboty, teraz będzie gdzieś za miesiąc bo rodzinka w niedzielę wyjechała do Anglii. Gdyby psiak był wcześniej ktoś by po prostu został z nim w Polsce -byli na to nastawieni. Więc niestety chwilowo nie mam domku, a ja na razie nie mam jak psiaka przetrzymać, tym bardziej, że nie wiadomo czy by się w nim zakochali. Szczeniuś z Elbląga proponowany mi przez Rybcię jakoś nie zapadł im w serce, choć wiadomo, że na żywo mogło by być inaczej. Ale może zbyt świeże jeszcze wspomnienia po odejściu ich staruszka, może zbyt mało podobny?
Ja oczywiście będę ich molestować jak tylko wrócą. :evil_lol:

Posted

bezowa glutka szuka domu-czarny piesek poszedl.
A bezowa jest obledna za ich dwoje! przekochane szczeniatko.

wczoraj przyniesiono nowego szczeniaka-sliczna suczka,bezowa z prawie białym "podpalaniem".Ech,szczeniaki-czemu ludzie to psom robia?....

Posted

Czarny poszedł, bo jamniczkowate maleństwo. Niech będzie szczęśliwy!!!

A ta mała, to ma diabełka w oczach. Będzie rozrabiara :lol: Uwielbiam takie!
Jutro zmienię ogłoszeni.

Posted

Nie.....
ta bezowa na biało "podpalana" jest....SUPER!!! a ten tyci skrzat to "miniaturka" tej bezowej,bedzie wielkosci jamniczka,siedzi takie maciupek w wielkim i pustym boksie.