zaba14 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Bez przesady, ty nie widzisz problemu wstawania o 4, a ktoś inny tak, mnie też by się nie chciało wstawać tak wcześnie. Pies ma się nauczyć, że w domu się wyciszamy, a nie padać ze zmęczenia, gdzie po pół godzinie się zregeneruje i znowu będzie robił młyn. Nie znam nikogo, kto przed pracą/szkołą robiłby psu długi spacer, żeby był grzeczny. Nie tędy droga. A już mówienie komuś, kiedy ma iść spać jest jakimś absurdem. Nie wiem po co te wyścigi, kto jest lepszym właścicielem psa, a ten zabiera swoje na Mazury, a ten do Las Vegas... To nie ten wątek drogie panie i nie ma zupełnie nic wspólnego z tematem. Szczerze przyznam się bez bicia, że nie byłoby mowy abym wstała nawet o 5 rano aby wyjść z psem sie wyszaleć :))) przy pierwszym jak i [przy drugim psiem pracowała jeszcze na rano czyli na 7:00 i zawsze chwile przed wyjściem wypuszczałąm psy na ogródek aby się załatwiły, suka juz starsza wiec szybko zrobila co miala zrobic zjadła i ... pod kołdre :) pies do klatki ... a nie mam mopsów :) tylko aktywne psy... teraz pracuje na popołónia i moje psy śpią ze mną do 11 nie budząc mnie :) i fakt że teraz mają spacer przed moją pracą bo zwyczajnie po 1 w nocy bym z nimi nigdzie nie szła :) Nie chciałabym uczyć psa aby wiedział że o 5 nad ranem idziemy szaleć... sama bym oszalała ;) 1 Quote
Recommended Posts