Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podobno przestała chodzić. Tylko że wczoraj na spacerze jakoś chodziła, a nawet rzuciła się do innej suki. I opiekun wiedział, że ją chcę zabrać. Mnie niestety dzisiaj w schronie puściły nerwy i normalnie na niego nawrzeszczałam.

Posted

Skomentowałem na fb.Nie będę pisał,bo czuję to co Wy :( Z drugiej strony to niestety "norma" w schroniskach.Zdrowe ,młode zabijają (nie piszę o konkretnym schronisku) a co dopiero takie starowinki :(

Posted

Byłoby to zrozumiałe, gdyby nie fakt, że pracownicy WIEDZIELI o tym, że sunia ma zostać zabrana...... 

Świadczy to tylko i wyłącznie o ludziach ktorzy tam pracują i decydują o życiu lub śmierci :( Syndrom boga ?

Świństwo do potęgi.

Posted

Niepotrzebna śmierć tej Istoty przybiła mnie. Tylko raz spojrzałam na nią, przechodząc przez izolatkę - była po prawej stronie, tej z której psy były już wyprowadzone, więc zwróciłam się na lewą. Ale przez chwilę spojrzałyśmy sobie w oczy i później nie dawało mi spokoju to, co w nich ujrzałam...A teraz już jest za późno...

Tobie Zosiu jest z pewnością znacznie trudniej...bardzo Ci współczuję tego, co przeżywasz.

Posted

Świadczy to tylko i wyłącznie o ludziach ktorzy tam pracują i decydują o życiu lub śmierci :( Syndrom boga ?

Świństwo do potęgi.

Zebyś wiedział - syndrom boga, pana i władcy do potęgi n-tej cechuje większość pracowników tejże placowki:(

• 3 weeks later...