Zosia123 Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Podobno przestała chodzić. Tylko że wczoraj na spacerze jakoś chodziła, a nawet rzuciła się do innej suki. I opiekun wiedział, że ją chcę zabrać. Mnie niestety dzisiaj w schronie puściły nerwy i normalnie na niego nawrzeszczałam. Quote
azalia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Sunieczko kochana,mam nadzieję że jesteś szczęśliwa i zdrowa i biegasz po zielonych łąkach. Quote
wolf122 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Skomentowałem na fb.Nie będę pisał,bo czuję to co Wy :( Z drugiej strony to niestety "norma" w schroniskach.Zdrowe ,młode zabijają (nie piszę o konkretnym schronisku) a co dopiero takie starowinki :( Quote
ulvhedinn Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Byłoby to zrozumiałe, gdyby nie fakt, że pracownicy WIEDZIELI o tym, że sunia ma zostać zabrana...... Quote
wolf122 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Byłoby to zrozumiałe, gdyby nie fakt, że pracownicy WIEDZIELI o tym, że sunia ma zostać zabrana...... Świadczy to tylko i wyłącznie o ludziach ktorzy tam pracują i decydują o życiu lub śmierci :( Syndrom boga ? Świństwo do potęgi. Quote
Figunia Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Niepotrzebna śmierć tej Istoty przybiła mnie. Tylko raz spojrzałam na nią, przechodząc przez izolatkę - była po prawej stronie, tej z której psy były już wyprowadzone, więc zwróciłam się na lewą. Ale przez chwilę spojrzałyśmy sobie w oczy i później nie dawało mi spokoju to, co w nich ujrzałam...A teraz już jest za późno... Tobie Zosiu jest z pewnością znacznie trudniej...bardzo Ci współczuję tego, co przeżywasz. Quote
Poker Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 A pani derechtor tak ładnie dziś mówiła na spotkaniu dla nowych wolontariuszy. Quote
sunia2000 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Świadczy to tylko i wyłącznie o ludziach ktorzy tam pracują i decydują o życiu lub śmierci :( Syndrom boga ? Świństwo do potęgi. Zebyś wiedział - syndrom boga, pana i władcy do potęgi n-tej cechuje większość pracowników tejże placowki:( Quote
Zosia123 Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Zapraszam do Babulinki, której się udało: http://www.dogomania.com/forum/topic/143510-babulinka-w-dt-zbiera-pieni%C4%85%C5%BCki-na-leczenie/ Quote
Recommended Posts