ARKA Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ;) no, na widoku.Zobacz czy mnie sie jakis bannerek Bułeczki jeszcze zmiesci, w podpisie? Quote
oktawia6 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Zmieściłby się-tylko wszystkie tamte trzeba pomniejszyc i dorobic nowy-da się załatwic:evil_lol:-pamiętaj, że są 2 Bułeczki ta u mnie na DT i Bułeczka stąd:) Quote
enia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='evita.']Bułeczka na adopcje.org: http://www.adopcje.org/adopcja6796.html Dzięki!!!!!!!! Bułeczka z rana mówi cioteczkom dzień dobry!;) Quote
enia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 oktawia6 napisał(a):Nadal bez zmian-tak sądzę:-( Oktawia a Ty spać nie możesz? jeny która to godzina....... jak ja kiedyś post napisałam rano o piątej z minutami to też mi sie dostało, więc teraz czekam aż zaświta.....:p Buła chce domu!!!!! Quote
oktawia6 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 enia napisał(a): Oktawia a Ty spać nie możesz? jeny która to godzina....... jak ja kiedyś post napisałam rano o piątej z minutami to też mi sie dostało, więc teraz czekam aż zaświta.....:p Buła chce domu!!!!! nastęny nocny Marek:evil_lol: :evil_lol: ja ze swoją Bułeczką pod klatkę na siu o 4 wychodzę...więc:p Quote
enia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Nocna zmiana sie melduje u Bułesi....... ps. czytam Twój drugi "bułeczkowy "wątek , ile ich jest w potrzebie...:-( Quote
oktawia6 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 nocna to dopiero teraz nadchodzi P.S. Enia-to 2 Bułeczki-wszystkie do zjedzenia:) Quote
enia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mała prawie ratlerka do pokochania od zaraz...... Ulka18 a czy możesz sie dowiedzieć, czy jest jakieś zaiteresowanie małą tj. telefony, maile do schroniska? ciekawa jestem czy z allegro ktoś dzwoni...... Quote
oktawia6 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 do mnie dzwonili-może nie każdy telefon mądry ale można wyłowic........ Quote
Recommended Posts