evita. Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 lovefigaro napisał(a):Dziewczyny, ja biorę w piątek mała Lusię na tymczas, bo śpi pod gołym niebem.. Jeśli szybko znajdzie sie dla niej stały domek, to zaraz potem biorę Bułeczkę.. Obiecuję! No to ja obiecuję, że w razie potrzeby mogę zrobić Lusi allegro i ogłoszenia w necie ;) Tylko dajcie mi znać w razie czego. Tak bym chciała żeby dla Bułeczki też zaświeciło w końcu słońce... Quote
Murka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 lovefigaro napisał(a):DZiewczyny, przepraszam, ale nie mam czasu czytać całego wątku..:oops: Gdzie bułeczka aktualnie przebywa? Cały czas w schronisku? I jescze jedno pytanko.. Czy znajdzie się ktoś, kto przywiózłby małą do Poznania??? Izunia jest cały czas w schronisku w Mielcu (woj. podkarpackie). Transport jest zawsze do dogrania. Kawał drogi, ale nie ma rzeczy niemozliwych :roll: Quote
lovefigaro Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Do góry maleńka! Póki co, tylko tyle mogę zrobić, ale nie martw się, cały czas pamiętam o tobie! Quote
t_kasiek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 :( tyle nowych wiadomosci ale ja czekalam caly czas na ta najwazniejsza.....ale tej dalej brak :( dobrze, ze chociaz jest nadzieja na tymaczas..... Quote
Selenga Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 na aukcje Bułeczki weszło prawie 900 osób - ja nie wiem jak to możliwe, że nikt się nie zdecydował Quote
t_kasiek Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Selenga']na aukcje Bułeczki weszło prawie 900 osób - ja nie wiem jak to możliwe, że nikt się nie zdecydował :placz::placz::placz::placz::placz: i czemu dalej brak domku ??????????? Quote
Selenga Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 1010 wejść na allegro... czy to możliwe żeby NIKT sie w niej nie zakochał???????? Quote
lovefigaro Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Selenga napisał(a):1010 wejść na allegro... czy to możliwe żeby NIKT sie w niej nie zakochał???????? zastanawiam się, po co ci ludzie wchodzą na takie aukcje..? czyżby ze zwykłej ciekawości..? Quote
terra Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kto pokocha i przygarnie maleńką Izunię-Bułeczkę? Quote
lovefigaro Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Dziewczyny, duża ta Bułeczka? Tzn wiem, ze malutka, ale na oko ile moze ważyc? Quote
Selenga Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 PROSIMY O POMOC!!! Rozsypał się samochód, którym Saba i malutki, potraktowany brutalnie czymś twardym szczeniaczek mieli przyjechać w piątek na konsultację do dr. Garncarza. NIE MAMY TRANSPORTU DLA NICH Jeśli ktos może nam pomóc to prosimy o informację Chodzi o trasę Piorków Trybunalski - Warszawa - Piotrków Wizyta jest umówiona na popołudnie, w piątek 29.02 cały wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9580479 Quote
Murka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 lovefigaro napisał(a):Dziewczyny, duża ta Bułeczka? Tzn wiem, ze malutka, ale na oko ile moze ważyc? Na zdjęciach wygląda na większą. Ona jest dosłownie wielkości kota, taki zapasiony ratlerek :roll: na moje oko ok 5 kg (liczę razem z tłuszczykiem ;)). Quote
oktawia6 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Murka napisał(a): Na zdjęciach wygląda na większą. Ona jest dosłownie wielkości kota, taki zapasiony ratlerek :roll: na moje oko ok 5 kg (liczę razem z tłuszczykiem ;)). na pewno jest większa niż 5 kg:oops::eviltong: Quote
Recommended Posts