Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 ostatnio nie zaglądała do schroniska. Ja też nie.
Zapewne z Izą wszystko w porządku (poza tym, że nadal jest bez domu) - Kierownik nic na jej temat nie pisał.

Czy ktoś ją ogłasza poza dogo?

Posted

Rozumiem, że nikt jej nie ogłasza? :roll:
Samo podnoszenie wątku na niewiele się zda :shake:

Trzeba sunię poogłaszać gdzie się da (przede wszystkim na allegro), inaczej nie ma szansy na znalezienie dla niej domu.
Dziewczyny, pomożecie?

Posted

Ulka18 ostatnio nie zaglądała do schroniska. Ja też nie.
Zapewne z Izą wszystko w porządku (poza tym, że nadal jest bez domu) - Kierownik nic na jej temat nie pisał.

Jestem w schronisku raz w miesiacu, ostatnio bylam 20.10, wiec pewnie wybiore sie za tydzien-dwa (do schroniska mam 40km). Na razie jest bloto, bloto, bloto, nie ma sensu jechac na zdjecia. Iza jest w swietlicy, gdzie ciagle sa ludzie, ma cieplo, spi w budynku, wiec nie ma sie co o nia martwic. Gdyby poszla do adopcji, kierownik na pewno by napisal.

T_Kasiek, popros Mame o allegro :modla: bez tego nie ruszymy :shake:

Posted

wtarara, t_kasiek dziękujemy za aukcję dla suńki :loveu:

Jeśli chodzi o poprawki, to koniecznie trzeba zmienić miasto z Krakowa na Mielec ;)
Proponuję też podać zdjęcia i kontakt do schroniska z tej strony. Bo teraz jest zupełnie niepodobna do tych pierwszych fotek :evil_lol: No i imię zmienić na Iza, bo w schronisku nikt się nie skapnie o jaką Bułeczke chodzi.

Poza tym ok, bardzo ładny tekst :cool3:

aha, żeby zwiększyć wejścia na aukcję można w tytule napisać np. maleńka suczka jak ratlerek (chodzi o słowo ratlerek często wpisywane w poszukiwaniu małych piesków) :roll: