Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):

Oktawia, czy Ty to napisalas powaznie :crazyeye:

o szlagggg:oops: tych Bułek się namnożyło:evil_lol: ja myślałam o Bułeczce ze swojego podpisu-to tam myślałam, że się wpisałam-patrzę teraz i oczom nie wierzę!!!! oczywiście dobrze weszłam na wątek Bułeczki-ale nie tej:evil_lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
o nie ratunku takie 2 zadziory?:evil_lol:
Sabina widzę w Twym avku tylko 2 pieski-dawaj na 3-cią Bułkę:cool3: chyba, że "po kątach" reszta watachy czmycha:evil_lol:

Z checia bym wziela Buleczke na DT, ale mieszkam za daleko...:-(

Posted

Sabina02 napisał(a):

Z checia bym wziela Buleczke na DT, ale mieszkam za daleko...:-(

Mam Cię:diabloti: :evil_lol: :eviltong: Sabina-no coś Ty???za granicą mieszkasz? tutaj ludzie sobie pomagają i jeśli jest problem z transportem to nie jest problem!!! Moją ślepą Vikotrię z Łodzi mi przywiozła wolontariuszka, Bułeczka jechała aż z Tarnowskich Gór do mnie...więcej wylicac?:evil_lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
Mam Cię:diabloti: :evil_lol: :eviltong: Sabina-no coś Ty???za granicą mieszkasz? tutaj ludzie sobie pomagają i jeśli jest problem z transportem to nie jest problem!!! Moją ślepą Vikotrię z Łodzi mi przywiozła wolontariuszka, Bułeczka jechała aż z Tarnowskich Gór do mnie...więcej wylicac?:evil_lol:

Kurcze, mieszkam za granicą i to daleką...:oops:. Gdyby nie to, to bym pewnie miala spora gromadke w domu... :cool3: