Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

t_kasiek napisał(a):
niby ma dobrze, ale wlasny domek i pan to jednak co innego :(

no wiem, ale ja mam zawsze tyle watpliwosci przy oddawaniu psa...
najchetniej to zamontowalabym kamere w nowym domu i obserwowala non stop;

Posted

kakadu napisał(a):
no wiem, ale ja mam zawsze tyle watpliwosci przy oddawaniu psa...
najchetniej to zamontowalabym kamere w nowym domu i obserwowala non stop;

Skąd ja to znam???:cool3:

Posted

Nie jest wysterylizowana (pisalam o tym kilka stron wczesniej, ze doktor boi sie sterylizowac starszych suniek, nie ma w tym doswiadczenia). Koty lubi i nic im nie robi, w swietlicy i w kuchni zawsze sa koty nowoprzyjete lub w leczeniu.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nie jest wysterylizowana (pisalam o tym kilka stron wczesniej, ze doktor boi sie sterylizowac starszych suniek, nie ma w tym doswiadczenia).

To ile Buleczka moze miec lat? W pierwszym poscie jest napisane ze ma 2 lata :roll:.

Posted

Sabina02, z tego co pisał Kierownik parę miesięcy temu, to Iza jest oceniana na 7-8 lat, 2 lata natomiast jest w schronisku. Fajniasta i maluśka z niej suczynka. Szkoda, że w schronisku nie ma szansy na sterylkę (doktor obawia się wieku i jej otyłości), to pomogło by w jej adopcji.

Posted

[quote name='Sabina02']To ile Buleczka moze miec lat? W pierwszym poscie jest napisane ze ma 2 lata :roll:.
To juz bylo wyjasniane kilka stron wczesniej, podczas naszych (moich i Murkowych) wizyt w schronisku, mniej wiecej w pazdzierniku 2007.
Galeria suni na stronie schroniska zostala zmodyfikowana, niestety pierwszy post watku nie, ale to nie ja jestem zalozycielka watku, wiec nie mam jak tego zrobic.

Gdy robilam pierwsze zdjecia Izuni, nie dala sobie zajrzec w zęby i wpisalismy 2 lata na oko, sadzac po jej ruchliwosci i szybkosci ucieczki.

Zmieniona galeria:
http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=1376