Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sajgon trafił do schroniska, dwa lata temu, z wypadku, ze zmiażdżoną łapką, którą trzeba było amputować. Po jakimś roku stracił wzrok w jednym oczku. Sajgon jest średniego wzrostu, pięknym, długowłosym psem. Dał się poznać jako bardzo spokojny zrównoważony, bezproblemowy. A zarazem niesamowicie spragniony kontaktu z człowiekiem. Niestety ze względu na swoje kalectwo jest jednym z tych:  BEZ SZANS NA ADOPCJĘ… A zarazem najbardziej potrzebujących. 

Sajgon ma profil na facebook-u. Ma ogłoszenia na internecie. Co jakiś czas ponawiane. Niestety odzew zerowy.

Jak taka kaleki musi się męczyć w warunkach schroniskowych... Nie wiadomo jak będzie z drugim oczkiem. Sajgon jest coraz bardziej smutny, zrezygnowany i apatyczny....

POSTANOWIŁAM ZAŁOŻYĆ MU WĄTEK I NAZBIERAĆ NA HOTELIK/PŁATNY DOM TYMCZASOWY.

Bardzo, bardzo  proszę Was o POMOC! TYLE PSIAKÓW UDAŁO MI SIĘ URATOWAĆ DZIĘKI "DOGOMANIAKOM. Wierzę, ze z Sajgonem też się uda!!!

Na ten moment potrzebuję:

- banerek dla Sajgona z przekierowaniem na wątek

- polecenie sprawdzonego Hoteliku lub płatnego dt, żeby ustalić kwotę jaką muszę nazbierać

- deklaracje stałe i jednorazowe na hotelik/dt

- podnoszenie wątku

- ogłoszenia

A oto Sajgon:

0c9e9fb2303d2f94med.jpg[

b7f32093c7ae2b2fmed.jpg

979f70767f1fe7eamed.jpg

47e3549a94147ab5med.jpg

5393e6a2a38a7ae4med.jpg

[url=http://www.fotosik.pl]ea1e10f317d71732med.jpg

/URL]

Posted

średni. Zaraz zmienię..Około 20 kg, ale jeszcze się upewnię. Wetka mówiła, że jest cuuuudny. Aż serce mnie boli. Łapka ucięta, w jednym oczku stracił wzrok, drugie też słabsze. Azalia masz mi polecić jakiś pewny Hotelik lub płatne dt? Trochę wypadłam z obiegu....

Posted

średni. Zaraz zmienię..Około 20 kg, ale jeszcze się upewnię. Wetka mówiła, że jest cuuuudny. Aż serce mnie boli. Łapka ucięta, w jednym oczku stracił wzrok, drugie też słabsze. Azalia masz mi polecić jakiś pewny Hotelik lub płatne dt? Trochę wypadłam z obiegu....

Posted

Zofija, najlepiej by było, aby nie musiał daleko podróżować. Może u kikou? Ona fajnie się zajmuje starszymi psami.Tylko pewnie zapchana na full...Coś mi świta o Wieliczce,że jakaś dogomaniaczka ma tam fajny hotelik ale teraz nie pamiętam dokładnie, kto to jest...

Posted

Zaglądam do Sajgonka! Jest naprawdę śliczny, a przez to futerko to na zdjęciach ledwo widać, że on nie ma łapci! Myślę, że ma szanse na adopcje, pewnie długo to potrwa ale szanse są. U mnie na osiedlu jest sunia bez łapki adoptowana ze schroniska :)

Posted

Ja deklaruję na początek 5 zł. Będę wpłacać w miarę możliwości więcej. Ale mam niestabilną sytuację. Więc póki co 5 zł. Już dzwonię do Dexterki:)

Posted

Zofijo niestety nie będę mogła pomóc, miejsca mi się skończyły, a kojec awaryjny musi takim pozostać. Za to mogę polecić hotelik u Lilki oraz u Ani w Brodnicy . lili8522 i ewunian dziękuję :)

Posted

Zofijo niestety nie będę mogła pomóc, miejsca mi się skończyły, a kojec awaryjny musi takim pozostać. Za to mogę polecić hotelik u Lilki oraz u Ani w Brodnicy . lili8522 i ewunian dziękuję :)

tylko nie mam namiarów:), wypadłam z obiegu na dogo:). Jeżeli masz, to poproszę:). Mail, telefon:)