zmierzchnica Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Łojejciu :smile: A dlaczego śpi w obróżce? toż to uwiera...;-) No właśnie! I dlaczego śpi tam, gdzie są guziki, przecież może go uszko boleć? :mad::evil_lol::evil_lol: A tak serio: słodki Dropsio w łóżeczku :loveu::loveu: U mnie to wygląda tak: :evil_lol::evil_lol: Śpiący Bruno też cudny :) Quote
paulina2904 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 U mnie pełny relaks na całym narożniku:diabloti: Quote
Marlenuś91 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 JA też się z Moimi pieskami, najczęściej śpią ze mną któreś 2 plus kot, czasami zdarza się że i 3 psy plus kot ale to rzadko. Najgorzej jak mój chłopak do mnie przyjeżdża i biedak przez cała noc nie może spać bo psy z łóżka gania :lol:. Ale ostatnio dał już Sobie spokój i powiedział że jeden w nogach spać może :). Hm może kiedyś cyknę fotkę, a nie wspomniałam że mam tapczanik mały :P ale jakoś się wszyscy na nim mieścimy. Drops śpi pod kołderką najczęściej strasznie rozpycha się łapami, przy głowie na poduszce śpi kot, (albo czasami na dropsie) Lola śpi po środku a Max w nogach. Ale ile jest gadaniny ze strony rodzinki(ciotek,babek,wujaszków) że jak to można spać z psem. :lol: W końcu to członkowie rodziny więc dlaczego mają spać na ziemi :cool1: Quote
monika083 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Marlenuś91 napisał(a):JA też się z Moimi pieskami, najczęściej śpią ze mną któreś 2 plus kot, czasami zdarza się że i 3 psy plus kot ale to rzadko. Najgorzej jak mój chłopak do mnie przyjeżdża i biedak przez cała noc nie może spać bo psy z łóżka gania :lol:. Ale ostatnio dał już Sobie spokój i powiedział że jeden w nogach spać może :). Hm może kiedyś cyknę fotkę, a nie wspomniałam że mam tapczanik mały :P ale jakoś się wszyscy na nim mieścimy. Drops śpi pod kołderką najczęściej strasznie rozpycha się łapami, przy głowie na poduszce śpi kot, (albo czasami na dropsie) Lola śpi po środku a Max w nogach. Ale ile jest gadaniny ze strony rodzinki(ciotek,babek,wujaszków) że jak to można spać z psem. :lol: W końcu to członkowie rodziny więc dlaczego mają spać na ziemi :cool1: a swinka morska tez spi z wami ?? to w koncu tez czlonek rodziny:evil_lol::evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 monika083 napisał(a):a swinka morska tez spi z wami ?? to w koncu tez czlonek rodziny:evil_lol::evil_lol: Ja z moim dzikiem morskim spałam RAZ :diabloti: Dawno temu to było. Domyślacie się pewnie, w jakim stanie miałam łóżko :loveu::evil_lol: Dodam, że świnka nie przejmuje się zasadami higieny, ale to chyba wie każdy :evil_lol: Quote
Marlenuś91 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 monika083 napisał(a):a swinka morska tez spi z wami ?? to w koncu tez czlonek rodziny:evil_lol::evil_lol: Nie no ze świnka bym się nie odważyła :lol: Między innymi dlatego co napisała zmierzchnica jak bym się rano obudziła to pewnie miała bym jak w łóżku wodnym a w szczególności że mam dwie :evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Marlenuś91 napisał(a):Nie no ze świnka bym się nie odważyła :lol: Między innymi dlatego co napisała zmierzchnica jak bym się rano obudziła to pewnie miała bym jak w łóżku wodnym a w szczególności że mam dwie :evil_lol: Dokładnie :evil_lol: Chociaż miałam znajomą, co zawsze spała ze swoją świnką... Może miała na to jakiś sposób :razz: W każdym razie, ja nie polecam:diabloti: Quote
monika083 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 zmierzchnica napisał(a):Dokładnie :evil_lol: Chociaż miałam znajomą, co zawsze spała ze swoją świnką... Może miała na to jakiś sposób :razz: W każdym razie, ja nie polecam:diabloti: moze pieluszki jej na noc zakladala:evil_lol: Quote
werbena520 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ups...sami dzisiaj śpimy,czy ktoś do nas dokoptuje?:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
*Monia* Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Sweterki rozwalone na łóżku :loveu:. Co do gryzoni, to moja króliśka przez pierwszy tydzień wyłaziła jakimś cudem z klatki (gigaklatka domowej roboty z dużymi 'dziurami') i przychodziła do mnie do łóżka. Żeby się wyspać musiałam się na to zgodzić, bo bym całą noc chodziła od łóżka do klatki. Później dokupiłam jej towarzyszkę i się uspokoiła ;). Quote
Marlenuś91 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja miałam kiedyś szczurka co zawsze ze mną spał obok na poduszce Quote
G&R Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 paulina2904 napisał(a):U mnie pełny relaks na całym narożniku:diabloti: W końcu jak relaks to relaks:D Dalmatyn super się rozwalił, ale gdzie tu miejsce dla panci?;) Quote
Martka-K Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 nasz Czako kreci sie pol nocy, końcowo lądując u nas w łóżku, budzimy sie mając go przeważnie pośrodku, czesto pakuje sie tez do naszej corki i wtedy wyglada to jak na zalaczonym obrazku, zdjecie zrobilam o 3.30 jak wstalam na chwilunię http://img391.imageshack.us/i/gazetaispimy002.jpg/ Quote
lucySxy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja spię z moimi basseciorami, tłustymi wałkami:ylsuper: Najpierw kladą sie grzecznie w swoich łózeczkach i nawet nie spoglądaja w strone mojego łoza:cool3:,a w nocy budze sie z powodu braku powietrza i mozliwosci wykonania ruchu, -wszystkie ,oczywiscie spia w łózku:diabloti: Ale musze przyznac, ze w zimie tez lubie sie przytulic do ciepłego futerka:p Quote
a.piurek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Psy nie śpią z nami ponieważ w naszym łóżeczku nie mieścimy się. Wiem, że psiaki (mamy 2) bardzo by chciały w nim spać. Ale za to wieczorne łóżeczkowe mizianko jest po prostu obowiązkowe. No i rano kiedy otwieram oczy dwa radosne potworki leżą koło mnie. Quote
paulina2904 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 G&R napisał(a):W końcu jak relaks to relaks:D Dalmatyn super się rozwalił, ale gdzie tu miejsce dla panci?;) Pańcia musiała stac i foty robic:diabloti: ,a jak się zmęczyła to miała miejsce na oparciu na pociechę:evil_lol: Quote
elinka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A czy kotek może być? :kociak: :kociak: :kociak: Quote
hecia13 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 U nas w łóżku sypia kot. Pies ma swoje posłanka :D Quote
G&R Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 hecia13 napisał(a):U nas w łóżku sypia kot. Pies ma swoje posłanka :D Koty też są wygodnickie. Kiedyś obudziłam się rano i zauważyłam, że zamiast na poduszce śpię na moim Pumbusiu Kocur wielki, miękki, więc poszłam spać dalej ;) Quote
Cirilla888 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A no, ja też, jak jeszcze miałam rasowego rudego przygarniętego dachowca, to spałam na nim, chyba, że już był za bardzo wymiętoszony i miał dość to szedł wtedy gdzie indziej;) A Tulka śpi z nami, nawet teraz, kiedy ma tygodniowe maluchy i tak przychodzi odpocząć do nas do łóżka:eviltong: Quote
lucySxy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cirilla888 napisał(a):A no, ja też, jak jeszcze miałam rasowego rudego przygarniętego dachowca, to spałam na nim, chyba, że już był za bardzo wymiętoszony i miał dość to szedł wtedy gdzie indziej;) A Tulka śpi z nami, nawet teraz, kiedy ma tygodniowe maluchy i tak przychodzi odpocząć do nas do łóżka:eviltong: Cirilla-kot to sie chyba nie liczy :lol!::lol!::lol!::lol!::lol!: A czy Tulka jest psiakiem? Quote
roots23 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A oto mój mąż, który się zapiera, że z psem nie śpi... Zdjęcie zrobione wcześnie rano, ok 4.50 jak wstawałam do pracy Quote
monika083 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 haaa moj tz tez z psem nie spi...tutaj akurat Bruno mnie zobaczyl i chcial do mnie zejsc ..ale tak najczesciej spi Brunus w ramionach tatusia :loveu::evil_lol: Quote
Saite Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dziewczyny, bo to nie Wasi mężowie śpią z psami, ale... psy z Waszymi mężami.;) Quote
Recommended Posts