olinafm Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 a może w piątek albo w czwartek popołudniu ktoś ma ochotę np. pod orbita albo w lasku pilczycikm? Nas w weekend nie będzie:shake: Quote
Asia & Ginger Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Goś napisał(a):No to miejsce ustalone :) Spotykamy się na Osobowicach, przy sklepie SPOŁEM (prawie na wysokości zatoki), ale tym razem nie idziemy wałami, tylko na pola i do lasu :cool3: Asiu spod dworca masz bezpośrednio tramwaj 74 do końca do pętli Osobowice. I stąd trzeba będzie kawałek przejść (jakieś 7min) wałami lub osiedlem. Lista spacerowiczów: -ja ;) -Uru -Naa -bros -ania -Gamba -Koperek?? -Ulv? -no i muszę jeszcze porozsyłać wici na boku ;) Mam nadzieję, że trafię. :evil_lol: Quote
Goś Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 No to miejsce ustalone :) Spotykamy się na Osobowicach, przy sklepie SPOŁEM (prawie na wysokości zatoki), ale tym razem nie idziemy wałami, tylko na pola i do lasu :cool3: Asiu spod dworca masz bezpośrednio tramwaj 74 do końca do pętli Osobowice. I stąd trzeba będzie kawałek przejść (jakieś 7min) wałami lub osiedlem. Lista spacerowiczów: -ja ;) -Uru -Naa -bros -ania -Gamba -Koperek?? -Ulv? -no i muszę jeszcze porozsyłać wici na boku ;) Quote
Koperek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Goś napisał(a):No to miejsce ustalone :) Spotykamy się na Osobowicach, przy sklepie SPOŁEM Znaczy my na parkingu dla autków czekać będziemy;) No i dlaczego przy mnie są aż dwa znaki zapytania:roll:- oczywista, że się zjawię! Chyba, że tak, jak ostatnim razem rodzinnym huraganem zawieje... Quote
Magdina Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Czyli niedziela?jak nie pojedziemy za miasto to tez bĘdziemy Quote
Gamba Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Gamba z dziewczynami bardzo przepraszają,jednak nas nie bedzie :-(. Muszę odbębnić sabat czarownic ( czyt.rodzinny obiad z mamą i siostrami :diabloti:),niestety jest to nie do przeskoczenia. Bardzo mi przykro,bo bardzo chciałem sie z wami spotkać. Ale co sie odwlecze ... :diabloti: Quote
Koperek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Gamba']Ale co sie odwlecze ... :diabloti: Obiecanki cacanki, a... Dam znać Adze(Visenna), może z Gutkiem przybędą. Quote
Koperek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Goś na jakiej konkretnie ulicy jest ten sklep Społem?? Bo na żadnej mapie internetowej znaleźć go nie mogę...:roll: Quote
Asia & Ginger Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Koperek']Goś na jakiej konkretnie ulicy jest ten sklep Społem?? Bo na żadnej mapie internetowej znaleźć go nie mogę...:roll: O właśnie, też mnie to interesuje. :cool3: Czy ktoś będzie jechał albo przejeżdżał przez okolice dworca PKP tym tramwajem 74? Quote
diuna_wro Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Sklep jest tuż przed skrzyżowaniem Osobowickiej z Lipską. Ja chyba też będę. Raczej nie chyba, a na pewno, bo tu mieszkam:cool3: Quote
Korenia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ew. jakby ktoś chciał zawitać na Nowym Dworze, to my z Ulv umówiłyśmy się na 19 :) Quote
Goś Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 diuna_wro no wreszcie! :) I dzięki wielkie za odpowiedzenie na pytania o sklepie kiedy mnie nie było ;) Ulv na 19.... ciekawe - mi powiedziała, że raczej się z nami spotka, a to wcale tak nie wygląda w takim razie :( Szkoda Asia & Ginger Naa jedzie z Orląt Lwowskich, więc najprawdopodobniej właśnie 74 ;) DO ZOBACZENIA :multi: Quote
Korenia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ulv będzie z wami z Kraksą, do mnie przyjedzie z Pixel :) Quote
Koperek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Dopiero przed chwilką przyjechałam:roll:. Czy spacer się udał?? Quote
Uru Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 czy sie udal? zdaje sie ze jeden z lepszych:D po spacerku mega prywata! :evil_lol: u Goś na ogórdku przy czekoladzie wodzie i śliną ociakających psich jezorów:loveu: czekamy na fotki!!:p Quote
Wericita Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 tak własnie spacer bardzo udany:) i czekamy na fotki:):) Quote
bros Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 od razu przepraszam za jakość fotek :) mam uszkodzony aparat ponadto w trakcie spaceru wyładowały się w nim baterie :roll: mogło być więcej foteczek ;) Quote
aresik Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Chcialem podziekowac za cudowny spacer !! [SIZE=2] Asi z Rawicza za przepyszne truskawki UlV, ze czekala na mnie cierpliwie i calej, calej reszcie za swietnie spedzony czas [SIZE=2][SIZE=1]ok, koniec podlizywania sie :p [SIZE=2] Quote
bros Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 TRUSKAWY były cudownie pyszne to fakt :loveu: DZIĘKUJEMY i my Quote
Asia & Ginger Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Cieszę się, że truskaweczki smakowały. :multi: Ja też chciałam podziękować za super spacerek. :multi: Miło było Was wszystkich poznać. :p Bros, jeszcze raz dziękuję za dotrzymywanie towarzystwa na dworcu. :Rose: Fotek mam kilka ze spacerku, postaram się jutro wstawić, bo dzisiaj jestem padnięta. ;) Quote
Recommended Posts