Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglosowalam.

A co do tematu watku. To co ze spacerkiem????
Goś prosila zeby to byla niedziela, bo w sobote jedzie po spaniela do Krakowa.
Wiec moze umowmy sie na niedziele na 13 gdzie wolicie ZOO czy hala Orbita. Wiem, ze naciskam, ale to moj ostatni raz :roll:( jak to brzmi)
Na niedziele Goś sie pisala i Koperek wczesniej tez dala znac ze bedzie no i ja i kto jeszcze?????????

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nas najprawdopodobniej nie będzie :shake:. Odkąd rozpoczął się sezon wyścigów na partynicach tam spędzamy niedziele uprawiając hazard :evil_lol:

Posted

W ślad za Kikou wszystkich wrocławian i nie tylko, wzywam;-):modla: do spełnienia obywatelskiego obowiązku i czym prędzej zagłosowanie na Ulv.
Jej domowe hospicjum/szpital/przytulisko pęka w szwach, a długi u wetów
za chwilę zamkną jej drzwi do lecznic!

:bigcry:

P.S. U Ulv przybyło kolejne 5 futer. Kociaki słodziaki:kociak:. Niektóre do leczenia.

Posted

bros napisał(a):
proszę czytać logować się na KRAKVET i GŁOSOWAĆ w odpowiednim terminie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/

Tu masz link, mój głos na Ulv już poszedł. Trochę brakuje...

----------------------------------------------------------------------------------------

PILNIE POSZUKUJĘ KLATKI KENNELOWEJ DLA BOKSERA ZEUSA. ODKUPIĘ TANIEJ UŻYWANĄ LUB JAKĄKOLWIEK W WYMIARACH DLA DUŻEGO PSA. SPRAWA PILNA. KONTAKT: malgorzata.dziekanowska@gmail.com lub 501710331

Posted

Uwaga!!!
W pn będzie zorganizowana akcja pod kryptonimem "DZIAŁKI", mająca na celu złapanie błąkającej się po działkach przy ul. Góralskiej małej kudłatej suni. Działki są wielkie, mała boi się ludzi, tuż obok są tory, boimy się, że nafaszerowana Sedalinem zrobi sobie krzywdę! Potrzebujemy dogomaniaków, którzy pomogą nam w łapance..
Prosimy o deklarację pomocy!
Wstępny czas akcji: poniedziałek, godz. 19:30.

Posted

Jeśli byłby o godz 12 przy Orbicie to ja będę. Jeśli o 13stej to może uda mi się na moment też wpaść. Jeszcze nie wiem do końca jak to będzie u mnie z jutrem więc wieczorem zobaczę co zostało ustalone i jutro będę wiedziała gdzie i kiedy do was przyjść jak będę miała luz.

Posted

No to ja tez juz nic nie wiem. Mnie pasuja oba miejsca. Nie moglam sie wczoraj wieczorem juz na dogo dostac. CHyba nadmiar demokracji jest rozbrajajacy :D
Zadzwonie do Gosi i napisze co i jak. Bo ona jedna chba jest niezmotoryzowana.

Posted

Własnie rozmawialam z Gosia jej nie bedzie bo suki maja jakis kaszel cos tam do konca nie zrozumialam, ale podobno jest to zakazne.

WIec gdzie sie umawiamy??? Magdina a tobie gdzie bardziej pasuje ZOO czy Hala Orbita?? ale na 13 bo wczesniej nie da rady.

Posted

Kandydatura za późno zgłoszona Już nie będzie żadnego

Jakie nie będzie??!! :mad: :mad:

Za tydzień spacer musi być, bo.... to już będzie mój ostatni :placz::placz: Klamka zapadła, Adam znalazł pracę = wyjeżdżam... Wzdech
Tak, że liczę jednak na jakieś pożegalne spotkanko... :cool3: Asia...?? Tym razem naprawdę liczę na Twoja obecność!

Szczególnie, że teraz rzeczywiście nie mogłam być, bo mam w domu kaszel kennelowy i moje suczydła zarażają :/ Ale do nast weekendu wszystko będzie zdrowe i gotowe do spacerku.

Więc gdzie się spotykamy?????:evil_lol:

Posted

Koperek napisał(a):
Kandydatura za późno zgłoszona:shake: Już nie będzie żadnego:diabloti:

Ha ha ha :diabloti:
Spacer być musi, ADHD mam w domu :cool1:

Posted

Goś napisał(a):
Jakie nie będzie??!! :mad: :mad:

Za tydzień spacer musi być, bo.... to już będzie mój ostatni :placz::placz: Klamka zapadła, Adam znalazł pracę = wyjeżdżam... Wzdech
Tak, że liczę jednak na jakieś pożegalne spotkanko... :cool3: Asia...?? Tym razem naprawdę liczę na Twoja obecność!

Szczególnie, że teraz rzeczywiście nie mogłam być, bo mam w domu kaszel kennelowy i moje suczydła zarażają :/ Ale do nast weekendu wszystko będzie zdrowe i gotowe do spacerku.

Więc gdzie się spotykamy?????:evil_lol:

Jeśli o mnie chodzi, to bardziej będzie mi pasowała sobota lub piątek po południu niż niedziela. W sumie to piątek po południu najbardziej mi pasuje. ;)

Posted

Goś napisał(a):
Łoj z piątkiem może być ciężko... ale sobota...hm... ;)
Tylko w sb to Uru nie zdąży wrócić :placz: Na pewno nie dasz rady w nd?? Tak bardzo chciałabym wszystkich do kupy zebrać ;)

W sumie w niedzielę po południu też dałabym radę. Ale nie za wcześnie, koło 15 byłoby chyba najlepiej, bo wcześniej zbieramy truskawki. :cool1:

Posted

Łoj z piątkiem może być ciężko... ale sobota...hm... ;)
Tylko w sb to Uru nie zdąży wrócić :placz: Na pewno nie dasz rady w nd?? Tak bardzo chciałabym wszystkich do kupy zebrać ;)

Posted

W sumie w niedzielę po południu też dałabym radę. Ale nie za wcześnie, koło 15 byłoby chyba najlepiej, bo wcześniej zbieramy truskawki.

Dobrze, to będzie pod Ciebie ;)
Niedziela godzina 15 Jeszcze tylko musimy ustalić gdzie ;)

Gos, a gdzie sie wybierasz?
Juz na zawsze wyjezdzasz ?

Do Londynu jadę 22go... No na pewno na kilka lat ;)
Ale znaczy, że będziesz na spacerku aresik??

Posted

Goś napisał(a):
Dobrze, to będzie pod Ciebie ;)
Niedziela godzina 15 Jeszcze tylko musimy ustalić gdzie ;)

Do Londynu jadę 22go... No na pewno na kilka lat ;)
Ale znaczy, że będziesz na spacerku aresik??

Poproszę jakieś miejsce, gdzie łatwo dojechać tramwajem spod dworca PKP, chyba że mnie ktoś zmotoryzowany zabierze. :cool3: