Uru Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 był spacer olinafm. kurcze, może jakos z miejscem nie tym trafiłas? albo moze my chwile wczesniej sie oddalilismy? :mad: ale co tam sie martwić! nie jeden spacer przed nami:) dzisiaj zreszta spaniele zdominowały wybieg i o! takie to było spanielowe sapanie:eviltong: z pozdrowieniami dla malych "agresorów":loveu: Quote
aresik Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 jakis spacerek w majowy weekend ? :> kto sie pytal co za zlego futrzaka mam http://img207.imageshack.us/my.php?image=30995475.jpg Quote
wiska Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 wiec poniewaz mam teraz troche wolnego czasu chetnie bym sie zabrala z moimi psiakami z wami na spacerek :multi: to kiedy cos urzadzacie? Moze jakas majowka? ;) Quote
Uru Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 nas nie bedzie:( ale w zastepstwie dogospaceru bedzie dwudniowe pływanko w jeziorkuuuu:loveu: i sie juz piesy ciesza!:p ale za 2 tygodnie to chętnie bardzo,zapisujemy sie juz dziś!;) Quote
graynew Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ludki kochane nas na dlugi weekend tez nie ma ale tydzien pozniej bedziemy i to pewnie ostatni raz przed bardzo dluga przerwa :D Wiem, ze sie upieram i marudze ale moze na 9 albo 10 maja spacerek albo przy ZOO albo kolo hali Orbita?? Co wy na to i kto bedzie ? Chcialabym sie z Wami jeszcze zobaczyc Quote
Koperek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 graynew napisał(a):Ludki kochane nas na dlugi weekend tez nie ma ale tydzien pozniej bedziemy i to pewnie ostatni raz przed bardzo dluga przerwa :D Wiem, ze sie upieram i marudze ale moze na 9 albo 10 maja spacerek albo przy ZOO albo kolo hali Orbita?? Co wy na to i kto bedzie ? Chcialabym sie z Wami jeszcze zobaczyc Żeby się waliło i paliło to przybędę, choćby na pieszo ze swojej wiochy!:lol: Quote
wiska Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 qurcze jednak nie moge :shake: ale po 11 maja bede miala czas i na pewno bede sledzic ten watek zeby sie na jakis spacer po tym terminie zalapac :cool3::multi: Quote
Goś Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A ja 3go w nd jadę na Psie Pole na spacer z Czarusiem nr1 i może zorganizować by tam dogo spacer, hm? Bo 1go ani ja ani Uru nie będzie. Za to 3go tak. I ulv też przyjedzie. I Naamahs(??:eviltong:) I Wera co Wy na to?? A tereny naprawdę mają fajnie zadupiaste :evil_lol: Quote
aresik Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 co to za tereny i jak tam dojechac, tzn co tam w ogole jezdzi ?? Quote
Asia & Ginger Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Goś']A ja 3go w nd jadę na Psie Pole na spacer z Czarusiem nr1 i może zorganizować by tam dogo spacer, hm? Bo 1go ani ja ani Uru nie będzie. Za to 3go tak. I ulv też przyjedzie. I Naamahs(??:eviltong:) I Wera co Wy na to?? A tereny naprawdę mają fajnie zadupiaste :evil_lol: Ja też postaram się przybyć, ale jeszcze nie obiecuję. ;) Gdzie konkretnie się spotykacie, o której i jakim tramwajem można tam dojechać z dworca PKP? :cool3: Quote
gosikf & dogs Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ja niestety nie dotrę do Was. Teraz mam cholernie zabiegany miesiąc... Byle do czerwca... Do następnego razu! Może się wyrwę jeszcze jakoś w maju na dogo spacer. Jak by był przy hali orbita to na bank:p Pozdrawiam wszystkich! Quote
Koperek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Mnie na pewno tym razem nie będzie. Z gorączką od czwartku się szwędam po domu i tylko się modlę, żeby w poniedziałek być już gotową do roboty...:roll: Quote
Goś Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Zaraz sobie przypomnę co tam jeździ... A na razie może ustalny na którą się spotykamy - na 14?? Quote
Goś Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Zgadza się :) N z dworca, przez Kromera i do końca na Litewską Lub 131 z Galerii Dominikańskiej przez Koronę i też do końca na Litewską I na tej Litewskiej na pętli autobusowej się spotkamy ^_^ Quote
tauruss Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 14.00 ? To ja też wpadnę z Dianą. Akurat moje regiony. Quote
Magdina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 upps nas tez nie bedzie chociaz spacer bardzo by sie przydał ale za daleko.. Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ja jednak nie będę mogła przyjechać... :placz: A tyle spanielków będzie... :placz: :loveu: Już nawet ostrzygłam moją Gingerkę, żeby wyglądała jak człowiek. :cool3: :evil_lol: A tu się okazuje, że kuzynka do mnie przyjedzie. :roll: Jak ja kocham niezapowiedziane wizyty... eh... :cool1: Quote
Uru Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 i jak bylo na spacerku?:D zdjecia dawać! nas nie bylo,jak wiadomo.dopiero dopelzlismy do domu po wariactwach nad jeziorem gdzie musze sie pochwalić,dwa!ps pływały! bo wczesnie problem jakis byl z tym:eviltong:i o czym pomyslelismy siedzac nad brzegiem pustej plazy jeziora o przejrzystosci pierwszej klasy?! ale psiury z dogo mialy by wypasiona zabawE!:) takze nie bylo was z nami a jakbyscie byli:) Quote
bros Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 proszę czytać logować się na KRAKVET i GŁOSOWAĆ w odpowiednim terminie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Quote
kikou Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='bros']proszę czytać logować się na KRAKVET i GŁOSOWAĆ w odpowiednim terminie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ wolontariuszce Ulv z Wrocławia brakuje na chwile obecną 14 glosów do prowadzącej... prosimy o pomoc!!! Quote
Recommended Posts