Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

był spacer olinafm. kurcze, może jakos z miejscem nie tym trafiłas? albo moze my chwile wczesniej sie oddalilismy?
:mad:
ale co tam sie martwić! nie jeden spacer przed nami:) dzisiaj zreszta spaniele zdominowały wybieg i o! takie to było spanielowe sapanie:eviltong:
z pozdrowieniami dla malych "agresorów":loveu:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wiec poniewaz mam teraz troche wolnego czasu chetnie bym sie zabrala z moimi psiakami z wami na spacerek :multi: to kiedy cos urzadzacie? Moze jakas majowka? ;)

Posted

nas nie bedzie:(
ale w zastepstwie dogospaceru bedzie dwudniowe pływanko w jeziorkuuuu:loveu: i sie juz piesy ciesza!:p
ale za 2 tygodnie to chętnie bardzo,zapisujemy sie juz dziś!;)

Posted

Ludki kochane nas na dlugi weekend tez nie ma ale tydzien pozniej bedziemy i to pewnie ostatni raz przed bardzo dluga przerwa :D
Wiem, ze sie upieram i marudze ale moze na 9 albo 10 maja spacerek albo przy ZOO albo kolo hali Orbita??
Co wy na to i kto bedzie ?
Chcialabym sie z Wami jeszcze zobaczyc

Posted

graynew napisał(a):
Ludki kochane nas na dlugi weekend tez nie ma ale tydzien pozniej bedziemy i to pewnie ostatni raz przed bardzo dluga przerwa :D
Wiem, ze sie upieram i marudze ale moze na 9 albo 10 maja spacerek albo przy ZOO albo kolo hali Orbita??
Co wy na to i kto bedzie ?
Chcialabym sie z Wami jeszcze zobaczyc

Żeby się waliło i paliło to przybędę, choćby na pieszo ze swojej wiochy!:lol:

Posted

qurcze jednak nie moge :shake: ale po 11 maja bede miala czas i na pewno bede sledzic ten watek zeby sie na jakis spacer po tym terminie zalapac :cool3::multi:

Posted

A ja 3go w nd jadę na Psie Pole na spacer z Czarusiem nr1 i może zorganizować by tam dogo spacer, hm? Bo 1go ani ja ani Uru nie będzie. Za to 3go tak. I ulv też przyjedzie. I Naamahs(??:eviltong:) I Wera
co Wy na to?? A tereny naprawdę mają fajnie zadupiaste :evil_lol:

Posted

[quote name='Goś']A ja 3go w nd jadę na Psie Pole na spacer z Czarusiem nr1 i może zorganizować by tam dogo spacer, hm? Bo 1go ani ja ani Uru nie będzie. Za to 3go tak. I ulv też przyjedzie. I Naamahs(??:eviltong:) I Wera
co Wy na to?? A tereny naprawdę mają fajnie zadupiaste :evil_lol:
Ja też postaram się przybyć, ale jeszcze nie obiecuję. ;)

Gdzie konkretnie się spotykacie, o której i jakim tramwajem można tam dojechać z dworca PKP? :cool3:

Posted

Ja niestety nie dotrę do Was. Teraz mam cholernie zabiegany miesiąc... Byle do czerwca...

Do następnego razu! Może się wyrwę jeszcze jakoś w maju na dogo spacer. Jak by był przy hali orbita to na bank:p

Pozdrawiam wszystkich!

Posted

Mnie na pewno tym razem nie będzie. Z gorączką od czwartku się szwędam po domu i tylko się modlę, żeby w poniedziałek być już gotową do roboty...:roll:

Posted

Zgadza się :)
N z dworca, przez Kromera i do końca na Litewską
Lub 131 z Galerii Dominikańskiej przez Koronę i też do końca na Litewską
I na tej Litewskiej na pętli autobusowej się spotkamy ^_^

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ja jednak nie będę mogła przyjechać... :placz:
A tyle spanielków będzie... :placz: :loveu:
Już nawet ostrzygłam moją Gingerkę, żeby wyglądała jak człowiek. :cool3: :evil_lol:
A tu się okazuje, że kuzynka do mnie przyjedzie. :roll:
Jak ja kocham niezapowiedziane wizyty... eh... :cool1:

Posted

i jak bylo na spacerku?:D zdjecia dawać!
nas nie bylo,jak wiadomo.dopiero dopelzlismy do domu po wariactwach nad jeziorem gdzie musze sie pochwalić,dwa!ps pływały! bo wczesnie problem jakis byl z tym:eviltong:i o czym pomyslelismy siedzac nad brzegiem pustej plazy jeziora o przejrzystosci pierwszej klasy?! ale psiury z dogo mialy by wypasiona zabawE!:) takze nie bylo was z nami a jakbyscie byli:)