Uru Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 piekne!:) a najbardziej ucieszylo nas zdjecie pt.do niektórych pieski lgną;P TŻ w niebo wziety:eviltong: Quote
graynew Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Okropny tez wasz spacer :placz: musze tak napisac bo i tak wam wszystkim zazdroscimy !!!!! Takie ladne zdjecia taki ladny teren a my mozemy tylko ogladac go w necie :-( STRASZNIE WAM ZAZDROSCIMY!!!!! Quote
Koperek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 graynew no ja nie powiem, że nie brakowało nam Bory i jej "wyskoków" :roll: Ale co się martwisz! Wy zazdrościcie spacerów, a inni tego, co Was akurat spotyka i w najbliższej przyszłości spotka:loveu: ...wiesz o czym piszę ;) Zresztą nie bądź taka! Wszystkiego mieć nie można! No przynajmniej na raz:eviltong: Quote
NaamahsChild Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 graynew napisał(a):Okropny tez wasz spacer :placz: musze tak napisac bo i tak wam wszystkim zazdroscimy !!!!! Takie ladne zdjecia taki ladny teren a my mozemy tylko ogladac go w necie :-( STRASZNIE WAM ZAZDROSCIMY!!!!! My też:placz::placz: Też chciałyśmy być! Quote
gosikf & dogs Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Koperek, moja bokserka to Aza, a Miśka to ta, której nie udało ci się uchwycić(ciekawe czy komuś się to udało poza ulv, która bynajmniej nie wrzuci tego zdjęcia bo nie ma kompa):eviltong: greynew nie rób łzawej atmosfery:lol::evil_lol: Swoją drogą gratulacje! I do zobaczenia! Quote
olinafm Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 To ja też kilka zdjęć wrzucę kąpiel: zabawa patyczkiem :cool3: Quote
Uru Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 no to ja też cos mam:) takie grupowe bardziej;) najmniejsza i największy:loveu: latający cyrk...:eviltong: Quote
Uru Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 sie pomieszało z tym wstawianiem...! ale niech juz tak bedzie! Quote
bladziuha Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jakie cudowne te Wasze spaceryyyyyyy...............łuuu łuuu wyje Sybi i chce do Wrocławia... musimy pokombinować i przyjechać :p póki co pozdrawiamy wszytkie szczęśliwe pieski i wrocławskie cioteczki :hand: Quote
Goś Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ano, spacery są Super! :multi: Kombinujcie, kombinujcie, bo Warto! ;) No i chętnie byśmy zobaczyli znów Sunię... i jej Pancie miłoby było wreszcie poznać "na żywo" :lol: O właśnie, to może zaproponuję już coś na nadchodzący weekend - niedziela (godzina jest mi obojętna) na Osobowicach przy zatoce i pójdziemy sobie wzdłuż Odry w stronę Rędzina. Dla zmotoryzowanych - zaparkować przy pierwszej ścianie drzew przy skrzyżowaniu ulicy Osobowickiej z Lipską... Dla poruszających się komunikacją miejscą - 118 jadące w stronę Rędzina, przystanek Lipska... ...i skierować się na wały. Chyba, że wolicie spotkać się jeszcze nieco dalej? Quote
Goś Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Hello?? Jest tu kto? Robimy w tę niedzielę jakiś spacer czy nie?? Quote
olinafm Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Robimy, robimy, jutro osobowice g.13, albo może 14 nawet???? Quote
Goś Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 13 nad zatoką 118 jeździ bardzo żadko i trasą nie przez centrum, więc można jeszcze dojechać do pętli tramwajowej (14 i 74) i przejść wzdłuż wałów (jakieś 7min drogi). Zatoka będzie zaraz za terenem wojskowym... Czy w ogóle ktoś jeszcze się pisze? Quote
nathaniel Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 A ja myślałam, że KRaksa (dobrze imię kojarzę?) jest mniejsza, a tu kawał byczka! Quote
Uru Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 my bedziemy:p ale tylko z Focusem, krówka odpoczywa po zabiegu Quote
Goś Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 No więc na razie na spacerek piszą się: -ja z 3psami (Frytką, Fazą i Benkiem - kolejny oddany spaniel) -Karolina i Rafał z Czarkiem -Olinafm z Cujo -Uru z Focusem -Naamahs z Blanche i Perłą -Mariusz z Werą i co? i to wsio? gdzie Was wszystkich wcięło? Taka piękna pogoda jest... Quote
Koperek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Jak się wyrobimy ze szczepieniami to wpadniemy- tym razem z czwórką futrzaków, które były obiecane ostatnio, a dotarły tylko dwa... ;) Quote
Goś Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Jak się nie wyrobicie na czas to też wpadnijcie... zmotoryzowani jesteście, to nas przecież dogonicie :razz: No i właśnie...z czwórką, a nie we czwórkę :eviltong: Quote
aresik Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 kolejny zlot proponuje w okolicach mostow Chrobrego, bede mial blizej :oops: no i czy bez psa mozna przyjsc ? moj pozagryzalby wszystkie :shake: Quote
Koperek Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 aresik napisał(a):kolejny zlot proponuje w okolicach mostow Chrobrego, bede mial blizej :oops: no i czy bez psa mozna przyjsc ? moj pozagryzalby wszystkie :shake: Oczywiście, że można przyjść bez psa! :) Ale pochwal się co to za niedobrego futrzaka trzymasz w domu?? p.s. Goś dostałaś mego esa...? Quote
olinafm Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Był dzisiaj spacer? My byliśmy o 13 czekaliśmy ok 10 min , nikogo nie było:mad: więc wróciliśmy do domu i zrobiliśmy spacer we własnym zakresie Quote
Recommended Posts