NaamahsChild Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Zdjęć mało, bo się zagapiłam:oops: Ale tak to jest jak się zagada z ciotkami:eviltong: A następny spacer dopiero za 2 tyg:cool1: Quote
Koperek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 I ja też byłam! :) I ja też potwierdzam, że spacer udany! :) A tak poważniej to do tej pory się zastanawiam i enty raz odtwarzam w głowie "tą" konfortację i powiem szczerze, że nie wiem, kiedy jakiś błąd popełniłyśmy:roll: Nie zdarzyła się jeszcze taka reakcja mojego stwora i wcale nie chodzi o to, że kiedyś musi być ten pierwszy raz. No ale nic- mam nadzieję, że się Magdina nie wystraszyłaś i na następny spacer przyjedziesz punktualnie :diabloti: Dziękuję Naa za fotki!!! ...genialnie Bruńcio wyszedł całkiem niepodobny do siebie:eviltong::evil_lol:;) Quote
Uru Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 za te 2 tygodnie to ja juz zrobie wszystko zeby byc:p! bo nam zawsze cos wypadnie i w innych godzinach robimy sobie spacery ale w okrojonym liczebnie stadzie, to juz nie to samo!:placz: za to z wielką przyjemnością oglądamy zdjecia ze spacrów!:loveu: nieobecnym zwięszka sie po nich apetyt! Quote
Uru Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Właśnie przed momentem powstał pomysł spacerowy!:) z Goś sie umowiłysmy na jutro(wtorek) na godzine 15 na pętli tramwajów 14 i 74 na osobowicach:) my będziemy na pewno z psiurami więc jakby sie ktoś jeszcze zdecydował super by bylo? osobiście specjalne zaproszenie dla Wery, bo sie rewelacyjnie z moim szalonym Focusem zabawiała:p no to zapraszamy kazde futro i każdą pare ludzkich nóg!:loveu: Quote
gosikf & dogs Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ja bym była, ale tak wyszło że nie mam z kim:eviltong: Głupota:evil_lol: Przed chwilą wróciłam z Azą z lasu(3 godziny łażenia i umieramy teraz). Jutro ja odpadam, ale za 2 tygodnie to może już Aza cieczki nie będzie miała:multi:Miłego spaceru dzieweczki. Quote
Wericita Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Uru napisał(a):Właśnie przed momentem powstał pomysł spacerowy!:) z Goś sie umowiłysmy na jutro(wtorek) na godzine 15 na pętli tramwajów 14 i 74 na osobowicach:) my będziemy na pewno z psiurami więc jakby sie ktoś jeszcze zdecydował super by bylo? osobiście specjalne zaproszenie dla Wery, bo sie rewelacyjnie z moim szalonym Focusem zabawiała:p no to zapraszamy kazde futro i każdą pare ludzkich nóg!:loveu: nas niestety nie bedzie, wtorek to taki dzien gdzie nie ma mnie w domu do poznego wieczora:( Quote
Wericita Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 zapraszam do ogladania wery galerii pojawily sie juz zdjecia z pierwszego spaceru (z oporowa) jak bede mial wiecej czasu wrzuce tez z innych:) Quote
Uru Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 spacerk był:) w składzie mini ale jednak Frycia,Faza,Lucy i Focus bawiły się przednio:) jak też i włascicielki!:) piękne te osobowice. znalazła się jedna wielka łąka!rewelacja na na psie szalenstwa. bardzo dobrze,ze wszystko co dobre można powtórzyć!:) :p Quote
olinafm Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Kolejny spacer proponuję w sobotę albo w niedzielę po świętach w lasku pilczyckim Mapy Google Wg nas (Cuja i mnie) miejsce super do puszczania luzem naszej wathy psów. Lasek zaczyna się przy Kozanowie (i tam możemy się spotkać) i ciągnie się z jednej strony aż do budowy mostu na Rędzinie AOW i w drugą stronę też spory kawałek. Cujo biega tam codziennie przy rowerze i właściwie ani razu nie zdarzyło się nam że spotkaliśmy postronnych spacerowiczów czy inne psy. No i oczywiście -najważniejsze :eviltong: psy wodne -miałyby gdzie popływać (Odra) Quote
graynew Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Olinafm jak tak zachwalasz, to my w to wchodzimy :) Narazie nie mamy innych planow na weekend po swietach wiec sie wstepnie zapisujemy :p Quote
gosikf & dogs Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Potwierdzam, że ten las to super miejsce. Przed lasem jest dawny poligon, rozciągające się łąki pomiędzy działkami. Za łąkami jest las(przepiękny zresztą), za lasem jest Odra. Urozmaicenie totalne. Po drodze do tej budowy wspomnianej wyżej są z jednej strony tereny trawiaste nad Odrą, z drugiej las. Mam jedno zdjęcie łąk i lasu na horyzoncie: Zapraszamy! Quote
monik&nox Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='gosikf & dogs']Potwierdzam, że ten las to super miejsce. Przed lasem jest dawny poligon, rozciągające się łąki pomiędzy działkami. Za łąkami jest las(przepiękny zresztą), za lasem jest Odra. Urozmaicenie totalne. Po drodze do tej budowy wspomnianej wyżej są z jednej strony tereny trawiaste nad Odrą, z drugiej las. Mam jedno zdjęcie łąk i lasu na horyzoncie: Zapraszamy! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to będzie akurat tydzień przed wystawą w Opolu więc ja też się piszę:cool3::cool3: Quote
akira Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja nie jestem pewna czy będę, zależy od tego czy mój tato mnie podwiezie bo szkoda mi Lusi, bo bardzo się męczy jak jest ciepło w autobusie jak i w tramwaju :shake: Quote
olinafm Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Jak już robić reklamę to na całego. Zabraliśmy dzisiaj ze sobą aparacik i na potrzeby tego wątku udokumentowaliśmy naszą wyprawę -oczywiście właśnie po lasku pilczyckim. http://www.dogomania.pl/forum/f801/cujo-czyli-miniaturowa-czarna-plama-121075/index6.html#post12108238 zapraszamy:lol: Quote
Goś Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 No to my też oczywiście będziemy!!! :multi: Tereny naprawdę wyglądają obiecująco i....odludnie ;) To dobrze, bo może uda mi się przyprowadzić nowe towarzystwo... :evil_lol: Quote
Justynak Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 A może ktoś był by chętny na jakiś świąteczny spacerek, żeby trochę sadła jajczano-żurkowo-biało kiełbasowego zrzucić, np. w niedziele po południu? :razz: My Święta spędzamy we Wrocławiu, na Maślicach, więc lasek pilczycki bardzo by nam odpowiadał, szczególnie że nigdy tam jeszcze nie byłam. Quote
akira Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Mnie niestety z Lusi nie będzie :razz: bo mała ma chore uszy od kąpania się w ślęzy i odrze :-( i wet powiedział, że ma zakaz kąpania w takich rzeczkach...:shake: Quote
Goś Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Nas nie będzie we Wrocławiu przez święta, więc ze spacerkiem musimy poczekać do przyszłego weekendu Quote
olinafm Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 My też jesteśmy poza Wrocławiem, więc dopiero możemy w przyszły weekend. Quote
yewcia1 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kochani Wrocławianie i Wrocławianki ulvhedinn potrzebuje Waszej pomocy http://www.dogomania.pl/forum/f28/kostucha-byla-o-krok-potrzebne-wsparcie-dla-onka-135395/#post12118220 Quote
gosikf & dogs Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Wszystkim dogomaniakom życzę wesołych i spokojnych świąt! My piszemy się na spacer w przyszłym tygodniu, oby Azie skończyła się cieczka do tego czasu. Quote
yewcia1 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 dziękuję Wrocławianie za przybycie na wątek Ulv;) Quote
bros Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 kochani dogomaniacy z Wrocławia , koleżanka z owczarka bardzo potrzebuje pomocy , przepraszam za off : 9 kwietnia o godz.19 zaginęła młodziutka suczka DON. Wystraszył ją pies sąsiada i spłoszona pobiegła ile sił przed siebie (polami)... Mam nadzieje, ze przebywa gdzieś w okolicach Legnicy no chyba, ze poniosło ją dalej. Ma skończone 6 mcy, czarna podpalana. Miała skórzaną obroże. Uszka jeszcze kłapnięte, w lewym tatuaż nr U636. Mała była u nas zaledwie 4 dni. Nie zna terenu. Modle sie aby żyła... aby nie trafiła w złe ręce! Dołączam jej zdjęcia, zapewne się przydadzą. dla znalazcy NAGRODA. ponieważ nie mogę wkleić zdięć , znajdziecie je tu w linku na owczarka : Forum Owczarek.pl: Per.,Pan.,Car..~P O S Z U K I W A N A~ 765 Quote
gosikf & dogs Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Spacer w sobotę czy niedzielę, godz.13 jak zwykle? Quote
graynew Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 No i nas chyba w ten weekend tez nie bedzie i w nastepny i kolejny :( a potem to juz szczerze watpie. No chyba, ze bede miec dziecko aniola w co watpie bo geny sie po rodzicach dziedziczy wiec raczej jestem bez szans :roll: Bedziemy za wami tesknic i czytywac i ogladac watek chociaz to chyba tylko robienie sobie krzywdy. Justynak podrzuc te szelki ktore mial Milan poprawic najlepiej jeszcze jakos teraz tzn do 1 maja bo potem to moze byc juz niezly sajgon. Ja mieszkam na Roosevelta. Masz chyba moj adres i tel a jak nie to pisz na pw. Quote
Recommended Posts