Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I ja też byłam! :) I ja też potwierdzam, że spacer udany! :)

A tak poważniej to do tej pory się zastanawiam i enty raz odtwarzam w głowie "tą" konfortację i powiem szczerze, że nie wiem, kiedy jakiś błąd popełniłyśmy:roll: Nie zdarzyła się jeszcze taka reakcja mojego stwora i wcale nie chodzi o to, że kiedyś musi być ten pierwszy raz. No ale nic- mam nadzieję, że się Magdina nie wystraszyłaś i na następny spacer przyjedziesz punktualnie :diabloti:

Dziękuję Naa za fotki!!! ...genialnie Bruńcio wyszedł całkiem niepodobny do siebie:eviltong::evil_lol:;)

Posted

za te 2 tygodnie to ja juz zrobie wszystko zeby byc:p! bo nam zawsze cos wypadnie i w innych godzinach robimy sobie spacery ale w okrojonym liczebnie stadzie, to juz nie to samo!:placz:
za to z wielką przyjemnością oglądamy zdjecia ze spacrów!:loveu: nieobecnym zwięszka sie po nich apetyt!

Posted

Właśnie przed momentem powstał pomysł spacerowy!:)
z Goś sie umowiłysmy na jutro(wtorek) na godzine 15 na pętli tramwajów 14 i 74 na osobowicach:)
my będziemy na pewno z psiurami więc jakby sie ktoś jeszcze zdecydował super by bylo?
osobiście specjalne zaproszenie dla Wery, bo sie rewelacyjnie z moim szalonym Focusem zabawiała:p
no to zapraszamy kazde futro i każdą pare ludzkich nóg!:loveu:

Posted

Ja bym była, ale tak wyszło że nie mam z kim:eviltong: Głupota:evil_lol: Przed chwilą wróciłam z Azą z lasu(3 godziny łażenia i umieramy teraz). Jutro ja odpadam, ale za 2 tygodnie to może już Aza cieczki nie będzie miała:multi:Miłego spaceru dzieweczki.

Posted

Uru napisał(a):
Właśnie przed momentem powstał pomysł spacerowy!:)
z Goś sie umowiłysmy na jutro(wtorek) na godzine 15 na pętli tramwajów 14 i 74 na osobowicach:)
my będziemy na pewno z psiurami więc jakby sie ktoś jeszcze zdecydował super by bylo?
osobiście specjalne zaproszenie dla Wery, bo sie rewelacyjnie z moim szalonym Focusem zabawiała:p
no to zapraszamy kazde futro i każdą pare ludzkich nóg!:loveu:

nas niestety nie bedzie, wtorek to taki dzien gdzie nie ma mnie w domu do poznego wieczora:(

Posted

spacerk był:) w składzie mini ale jednak Frycia,Faza,Lucy i Focus bawiły się przednio:) jak też i włascicielki!:)
piękne te osobowice. znalazła się jedna wielka łąka!rewelacja na na psie szalenstwa. bardzo dobrze,ze wszystko co dobre można powtórzyć!:)

:p

Posted

Kolejny spacer proponuję w sobotę albo w niedzielę po świętach w lasku pilczyckim Mapy Google

Wg nas (Cuja i mnie) miejsce super do puszczania luzem naszej wathy psów. Lasek zaczyna się przy Kozanowie (i tam możemy się spotkać) i ciągnie się z jednej strony aż do budowy mostu na Rędzinie AOW i w drugą stronę też spory kawałek. Cujo biega tam codziennie przy rowerze i właściwie ani razu nie zdarzyło się nam że spotkaliśmy postronnych spacerowiczów czy inne psy.
No i oczywiście -najważniejsze :eviltong: psy wodne -miałyby gdzie popływać (Odra)

Posted

Potwierdzam, że ten las to super miejsce. Przed lasem jest dawny poligon, rozciągające się łąki pomiędzy działkami. Za łąkami jest las(przepiękny zresztą), za lasem jest Odra. Urozmaicenie totalne. Po drodze do tej budowy wspomnianej wyżej są z jednej strony tereny trawiaste nad Odrą, z drugiej las.

Mam jedno zdjęcie łąk i lasu na horyzoncie:

Zapraszamy!

Posted

[quote name='gosikf & dogs']Potwierdzam, że ten las to super miejsce. Przed lasem jest dawny poligon, rozciągające się łąki pomiędzy działkami. Za łąkami jest las(przepiękny zresztą), za lasem jest Odra. Urozmaicenie totalne. Po drodze do tej budowy wspomnianej wyżej są z jednej strony tereny trawiaste nad Odrą, z drugiej las.

Mam jedno zdjęcie łąk i lasu na horyzoncie:

Zapraszamy!

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
to będzie akurat tydzień przed wystawą w Opolu więc ja też się piszę:cool3::cool3:

Posted

Ja nie jestem pewna czy będę, zależy od tego czy mój tato mnie podwiezie bo szkoda mi Lusi, bo bardzo się męczy jak jest ciepło w autobusie jak i w tramwaju :shake:

Posted

No to my też oczywiście będziemy!!! :multi: Tereny naprawdę wyglądają obiecująco i....odludnie ;) To dobrze, bo może uda mi się przyprowadzić nowe towarzystwo... :evil_lol:

Posted

A może ktoś był by chętny na jakiś świąteczny spacerek, żeby trochę sadła jajczano-żurkowo-biało kiełbasowego zrzucić, np. w niedziele po południu? :razz: My Święta spędzamy we Wrocławiu, na Maślicach, więc lasek pilczycki bardzo by nam odpowiadał, szczególnie że nigdy tam jeszcze nie byłam.

Posted

Mnie niestety z Lusi nie będzie :razz: bo mała ma chore uszy od kąpania się w ślęzy i odrze :-( i wet powiedział, że ma zakaz kąpania w takich rzeczkach...:shake:

Posted

kochani dogomaniacy z Wrocławia , koleżanka z owczarka bardzo potrzebuje pomocy , przepraszam za off :

9 kwietnia o godz.19 zaginęła młodziutka suczka DON. Wystraszył ją pies sąsiada i spłoszona pobiegła ile sił przed siebie (polami)...
Mam nadzieje, ze przebywa gdzieś w okolicach Legnicy no chyba, ze poniosło ją dalej.
Ma skończone 6 mcy, czarna podpalana. Miała skórzaną obroże.
Uszka jeszcze kłapnięte, w lewym tatuaż nr U636.
Mała była u nas zaledwie 4 dni. Nie zna terenu.
Modle sie aby żyła... aby nie trafiła w złe ręce!
Dołączam jej zdjęcia, zapewne się przydadzą.

dla znalazcy NAGRODA.
ponieważ nie mogę wkleić zdięć , znajdziecie je tu w linku na owczarka : Forum Owczarek.pl: Per.,Pan.,Car..~P O S Z U K I W A N A~ 765

Posted

No i nas chyba w ten weekend tez nie bedzie i w nastepny i kolejny :( a potem to juz szczerze watpie. No chyba, ze bede miec dziecko aniola w co watpie bo geny sie po rodzicach dziedziczy wiec raczej jestem bez szans :roll: Bedziemy za wami tesknic i czytywac i ogladac watek chociaz to chyba tylko robienie sobie krzywdy.

Justynak podrzuc te szelki ktore mial Milan poprawic najlepiej jeszcze jakos teraz tzn do 1 maja bo potem to moze byc juz niezly sajgon. Ja mieszkam na Roosevelta. Masz chyba moj adres i tel a jak nie to pisz na pw.