NaamahsChild Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Malizny:loveu:: Wy tam gdzieś tam:eviltong: Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Olinaf jak to bez podzialu na psy??? To tylko ja zawsze taka ciezka robote odwalalm??!! :evil_lol: A zdjecia sliczne i wkoncu Bora sie na jakies zalapala bo tak to zawsze mi glupio wlasnego psiaka wstawiac :roll: a na jednym to nawet wyglada troche jak Onek a nie jak mix :cool3: Ja naszych jeszcze z aparatu nie zrzucilam, ale jak to zrobie a pote sie z nimi uporam to tez beda chociaz nie obiecuje, ze to bedzie dzis. Quote
monik&nox Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 NaamahsChild poprawka:haha: mój dog nazywa się Noxior :mdrmed: Quote
gosikf & dogs Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 graynew napisał(a):Olinaf jak to bez podzialu na psy??? To tylko ja zawsze taka ciezka robote odwalalm??!! :evil_lol: A zdjecia sliczne i wkoncu Bora sie na jakies zalapala bo tak to zawsze mi glupio wlasnego psiaka wstawiac :roll: a na jednym to nawet wyglada troche jak Onek a nie jak mix :cool3: Ja naszych jeszcze z aparatu nie zrzucilam, ale jak to zrobie a pote sie z nimi uporam to tez beda chociaz nie obiecuje, ze to bedzie dzis. Czekamy na wasze, zawsze piękne zdjęcia z niecierpliwością;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 A gdzie nasze grupowe foto? czyzby nie nadawalo sie do publikacji??:evil_lol: Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 No dobra mam :evil_lol: ja wrzucam te zdjecia co mi sie podobaja staram sie zeby kazdy piesio chociaz raz byl pokazany niektore inspiruja nas bardziej i sa czesciej :eviltong: Zaczynam wrzucanie wiec sie uzbroic prosze w cierpliwosc :) Wedlug mnie najlepsze zdjecie spacer. Poprostu sie zakochalam teraz grupowe jest ich pare na maile bede wysylac wszystkie bo jak wiadomo na kazdym ktos patrzy w obiektyw a ktos nie :) no i taka pogladowka Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 OJ cos mi sie tu popapralo i zdjecia mi nie wchodza :-( za godz zobacze jeszcze raz narazie zmylkam. Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 No to teraz psiury nasze beda Żeby nie bylo wiem jakie psy sa na zdjeciach. Tutaj Cujo i Omar :evil_lol: To mi sie tez bardzo podobalo. Blanche o ile to sie tak pisze :roll: Uwazaj mam pilke i nie zawaham sie jej uzyc Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Z " Nowych" kolegow i kolezanek mielismy dwa rozmiary :) Szczeniaczka I nie szczeniaczek a big dog :crazyeye: Zapomnialam jeszcze Gucio Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Niektorzy to mieli wziecie Jedni biegali a inni od razu brali sie do dziela Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Rodzinka w komplecie Co mam dla Ciebie zrobic?? No to lecimy Czasami bylu ustawianie wspoltowarzyszy a mowi sie, ze setery to takie przyjazne pieski :) Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Inna rodzinka prawie w koplecie inna pogladowka Gucio mial na sobie kostke i wszyscy go za to scigali Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Nasze dwie panie w rozmiarze mini wodopoj Chyba wystarczy :) jezli kogos nie ma to bardzo przepraszam, albo fotograf go nie zlapal albo ja przegapilam. Wszelkie zazalenia beda rozpatrywane tylko prosze zglaszac kogo pominelam :) Maile bede jutro wysylac. Quote
gosikf & dogs Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 super! Miło było sobie obejrzeć na dobranoc;) Quote
olinafm Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='graynew']No to teraz psiury nasze beda Żeby nie bylo wiem jakie psy sa na zdjeciach. Tutaj Cujo i Oskar :evil_lol: A właśnie że nie :cool3:. Bo to Omar jest nie Oskar :evil_lol: Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 No co za zlosliwa bestia :diabloti: prawie dobrze napisalam :eviltong: Bardzo przepraszam Omara w nagrode za piekne pozowanie dostaje oskara :bigcool:bo rola pierwszoplanowa troche dublowana :evil_lol: Quote
Koperek Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jak zwykle jestem zachwycona fotkami! PIĘKNE!:loveu: oli, Naa- mogę zapożyczyć Wasze fotki Bruńciowe i wsadzić na jego wątek??:eviltong: Oczywiście, żeby nie łamać praw autorskich napiszę spod czyjej ręki wyszły te cudeńka! graynew- żeby nie było, że fotografa podrywam:p to za Twoją zgodą i pomocą przekaż, że normalnie arcydzieła tworzy! A jak już się tak wgłębiam to zdjęcie dwóch panienek mini wymiata wszystko w tym wątku! Dziękuję za wszystkie zdjęcia- fajne te Wasze psiaczki i miło było poznać "nowych", stałych bywalców spacerkowych, ale za tą 'rodzinkę w niepełnym komplecie' bańki powinny być:diabloti: Quote
NaamahsChild Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Koperku, jasne, zapożyczaj:diabloti: Bruno się mega efektownie prezentował:cool3: Quote
Koperek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 NaamahsChild napisał(a):Koperku, jasne, zapożyczaj:diabloti: DZIĘKI WIELKIE CIOTECZKO!:loveu: NaamahsChild napisał(a):Bruno się mega efektownie prezentował:cool3:NO TAK- SZCZEGÓLNIE, ŻE MIAŁ CHORY BRZUSZEK I KIEPSKĄ MINĘ:eviltong: Quote
NaamahsChild Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Koperek napisał(a): NO TAK- SZCZEGÓLNIE, ŻE MIAŁ CHORY BRZUSZEK I KIEPSKĄ MINĘ:eviltong: Ta sraczka bardzo urokliwa była:eviltong: Ale i tak rządził chłopak:diabloti: Quote
akadiana Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Śliczne zdjątka jak zwykle :multi: ja bardzo proszę o zdjatka na e-mail :) zarówno od greynew jak i olinaf bardzo poproszę :) Omarek chyba nie czuje sie specjalnie urażony że został mianowany oskarem lub ... do oskara :D . Pozdrawiam wszystkich spacerowiczów :) Quote
graynew Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Koperek napisał(a):Dziękuję za wszystkie zdjęcia- fajne te Wasze psiaczki i miło było poznać "nowych", stałych bywalców spacerkowych, ale za tą 'rodzinkę w niepełnym komplecie' bańki powinny być:diabloti: No wiesz jak mozesz!!!! No nie mow , ze rodzinka byla w calosci bo brakowalo twojego taty i tej super malej suni za ktora moja Bora przepada wiec wiem, ze byly braki do kompletu rodzinnego :evil_lol: A fotografa moge pochwalic. A z reklam to wam tylko powiem, ze zdjecia slubne robimy lepsze bo mamy wieksza wprawe niz w psich :lol: No ale tutaj ostatnio cwiczymy co weekend to sie wyrobimy niedlugo :eviltong: Quote
Goś Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Buuu jaka szkoda, że mnie nie było. Zła ze mnie, wyrodna pancia :mad: Ale pracowity dzień miałam i pełen sukcesów :multi: Rudy już grzeje dupkę w nowym domku :loveu:' A czarny wreszcie wyglądający jak spaniel, siedzi w dobrym hoteliku, o: http://www.dogomania.pl/forum/f28/hotel-nie-dom-szukamy-ds-dla-czarnego-spanielka-134443/index5.html#post12053149 Quote
Recommended Posts