Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Olinaf jak to bez podzialu na psy??? To tylko ja zawsze taka ciezka robote odwalalm??!! :evil_lol:

A zdjecia sliczne i wkoncu Bora sie na jakies zalapala bo tak to zawsze mi glupio wlasnego psiaka wstawiac :roll: a na jednym to nawet wyglada troche jak Onek a nie jak mix :cool3:

Ja naszych jeszcze z aparatu nie zrzucilam, ale jak to zrobie a pote sie z nimi uporam to tez beda chociaz nie obiecuje, ze to bedzie dzis.

Posted

graynew napisał(a):
Olinaf jak to bez podzialu na psy??? To tylko ja zawsze taka ciezka robote odwalalm??!! :evil_lol:

A zdjecia sliczne i wkoncu Bora sie na jakies zalapala bo tak to zawsze mi glupio wlasnego psiaka wstawiac :roll: a na jednym to nawet wyglada troche jak Onek a nie jak mix :cool3:

Ja naszych jeszcze z aparatu nie zrzucilam, ale jak to zrobie a pote sie z nimi uporam to tez beda chociaz nie obiecuje, ze to bedzie dzis.

Czekamy na wasze, zawsze piękne zdjęcia z niecierpliwością;)

Posted

No dobra mam :evil_lol: ja wrzucam te zdjecia co mi sie podobaja staram sie zeby kazdy piesio chociaz raz byl pokazany niektore inspiruja nas bardziej i sa czesciej :eviltong:

Zaczynam wrzucanie wiec sie uzbroic prosze w cierpliwosc :)

Wedlug mnie najlepsze zdjecie spacer. Poprostu sie zakochalam

teraz grupowe jest ich pare na maile bede wysylac wszystkie bo jak wiadomo na kazdym ktos patrzy w obiektyw a ktos nie :)

no i taka pogladowka

Posted

No to teraz psiury nasze beda

Żeby nie bylo wiem jakie psy sa na zdjeciach. Tutaj Cujo i Omar :evil_lol:

To mi sie tez bardzo podobalo. Blanche o ile to sie tak pisze :roll:

Uwazaj mam pilke i nie zawaham sie jej uzyc

Posted

Nasze dwie panie w rozmiarze mini

wodopoj

Chyba wystarczy :) jezli kogos nie ma to bardzo przepraszam, albo fotograf go nie zlapal albo ja przegapilam. Wszelkie zazalenia beda rozpatrywane tylko prosze zglaszac kogo pominelam :)

Maile bede jutro wysylac.

Posted

[quote name='graynew']No to teraz psiury nasze beda

Żeby nie bylo wiem jakie psy sa na zdjeciach. Tutaj Cujo i Oskar :evil_lol:

A właśnie że nie :cool3:. Bo to Omar jest nie Oskar :evil_lol:

Posted

No co za zlosliwa bestia :diabloti: prawie dobrze napisalam :eviltong:
Bardzo przepraszam Omara w nagrode za piekne pozowanie dostaje oskara :bigcool:bo rola pierwszoplanowa troche dublowana :evil_lol:

Posted

Jak zwykle jestem zachwycona fotkami! PIĘKNE!:loveu: oli, Naa- mogę zapożyczyć Wasze fotki Bruńciowe i wsadzić na jego wątek??:eviltong: Oczywiście, żeby nie łamać praw autorskich napiszę spod czyjej ręki wyszły te cudeńka!

graynew- żeby nie było, że fotografa podrywam:p to za Twoją zgodą i pomocą przekaż, że normalnie arcydzieła tworzy! A jak już się tak wgłębiam to zdjęcie dwóch panienek mini wymiata wszystko w tym wątku!

Dziękuję za wszystkie zdjęcia- fajne te Wasze psiaczki i miło było poznać "nowych", stałych bywalców spacerkowych, ale za tą 'rodzinkę w niepełnym komplecie' bańki powinny być:diabloti:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Koperku, jasne, zapożyczaj:diabloti:
DZIĘKI WIELKIE CIOTECZKO!:loveu:

NaamahsChild napisał(a):
Bruno się mega efektownie prezentował:cool3:
NO TAK- SZCZEGÓLNIE, ŻE MIAŁ CHORY BRZUSZEK I KIEPSKĄ MINĘ:eviltong:

Posted

Śliczne zdjątka jak zwykle :multi: ja bardzo proszę o zdjatka na e-mail :) zarówno od greynew jak i olinaf bardzo poproszę :)
Omarek chyba nie czuje sie specjalnie urażony że został mianowany oskarem lub ... do oskara :D .
Pozdrawiam wszystkich spacerowiczów :)

Posted

Koperek napisał(a):
Dziękuję za wszystkie zdjęcia- fajne te Wasze psiaczki i miło było poznać "nowych", stałych bywalców spacerkowych, ale za tą 'rodzinkę w niepełnym komplecie' bańki powinny być:diabloti:

No wiesz jak mozesz!!!! No nie mow , ze rodzinka byla w calosci bo brakowalo twojego taty i tej super malej suni za ktora moja Bora przepada wiec wiem, ze byly braki do kompletu rodzinnego :evil_lol:

A fotografa moge pochwalic. A z reklam to wam tylko powiem, ze zdjecia slubne robimy lepsze bo mamy wieksza wprawe niz w psich :lol:
No ale tutaj ostatnio cwiczymy co weekend to sie wyrobimy niedlugo :eviltong: