Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olinafm napisał(a):

a jutro może las osobowicki?

ja z chęcią poszłabym do tego lasu osobowickiego :) jeszcze nigdy tam nie byłam:lol: a gdzie spotkalibyśmy się?? nie znam tamtych terenów:shake:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Słuchajcie, jakby nie patrzeć to zawsze w niedzielę koło ZOO było sporo ludzi spacerujących z psami, wózkami z dziećmi, czy rowerzystów, więc...

...proponuję osobiście coś bardziej odludnego. Na wałach "osobowickich" koło cmentarza osobiście średnio mi się podobało, bo była wąska ścieżyna i szliśmy gęsiego, a psy miały tylko kawalątek do biegania. Lepszy byłby teren bardziej rozległy! Świetnie mieliście w ubiegłą sobotę- oglądając zdjęcia nie zauważyłam żywej duszy- to miejsce byłoby super- pogubiłam się, gdzie to było :)

Posted

Koperek napisał(a):
Słuchajcie, jakby nie patrzeć to zawsze w niedzielę koło ZOO było sporo ludzi spacerujących z psami, wózkami z dziećmi, czy rowerzystów, więc...

...proponuję osobiście coś bardziej odludnego. Na wałach "osobowickich" koło cmentarza osobiście średnio mi się podobało, bo była wąska ścieżyna i szliśmy gęsiego, a psy miały tylko kawalątek do biegania. Lepszy byłby teren bardziej rozległy! Świetnie mieliście w ubiegłą sobotę- oglądając zdjęcia nie zauważyłam żywej duszy- to miejsce byłoby super- pogubiłam się, gdzie to było :)

W zeszłym tygodniu to był właśnie park wschodni :)

nie chodziło mi o wały Osobowickie, tylko żeby od razu spotkać się w lesie -tam gdzie byliśmy pod koniec spaceru. Wtedy nie trzeba by było przez wały przechodzić tylko od razu byśmy mogli tam psy puścić

Posted

Tylko ze waly kolo ZOO to nie jest teren rekraacyjny typu park.
Wiec to ze tam sa inni ludzie to maja takie samo prawo jak nasze psy.
Mam tutaj na mysli to ze nie lamiemy tam prawa. A poza tym my raczej chodzilismy dolem a nie gora wzdluz plotu tak jak wiekszosc ludzi i dzieci.

No ale robcie jak chcecie. My zobaczymy co wymyslicie i albo sie spotkamy albo sami pojedziemy sobie tam kolo ZOO :D

Posted

my dziś byłyśmy z kumpelą we Wschodnim , najpierw padalo potem cudowne słoneczko i hasanko było, na końcówce spotkałyśmy Uru z Focusikiem. Nasz spacerek był zupełnie niezaplanowany , zorganizowany na szybko. Jutro nas nie będzie więc jeden krzykliwy owczaropodobny odpada :evil_lol: wybieramy się poza Wrocław.

Posted

No to niech Wam będzie- zobaczymy się pod ZOO:eviltong: Będzie także Agnieszka(Visenna) ze swoim śmiesznotem :)

Tylko ja od drugiej strony przyjdę, od mostku, żeby przez całe miasto nie jechać.

Posted

Ja też bym optowała jednak za zoo. Jak byliśmy na osobowicach zbłądziłam :evil_lol: na początku w lesie i było niestety mocno błotniście (zresztą wszyscy to potem widzieli) Nad Odrą jest raczej trawiaście więc nawet po deszczach które co chwilę podają powinno być w miarę znośnie.

Posted

No to dla tych co chca bedziemy jutro o 13 pod ZOO
kolo przystani czy jak kto woli kawalek dalej od ulicy tak jak by sie szlo wzdluz muru ZOO.

Mam nadzieje, ze troszke nas bedzie :D

Posted

O! Visenna będzie! Ja jestem przy zwierzynieckim o 13stej. Możemy przejść na drugą stronę Odry, możemy pójść aż do wyspy opatowickiej i tam jest duuuuża łąka. To dobre miejsce. Jakby co to się schowamy:diabloti::eviltong:Jedyną możliwością schowania się takiej sfory to chyba wskoczyć do zoo i udawać dzikie zwierzęta, albo zbiorowe nurkowanie w odrze:eviltong:

Posted

[quote name='graynew']No to dla tych co chca bedziemy jutro o 13 pod ZOO
kolo przystani czy jak kto woli kawalek dalej od ulicy tak jak by sie szlo wzdluz muru ZOO.

Mam nadzieje, ze troszke nas bedzie :D

ja będę:) mam nadzieję, że moje cielątko nie przyniesie mi wstydu;)

Posted

i tradycyjnie kilka zdjęć ze spaceru :)

oczywiście, jak na każdym spacerze -Wera w wodzie :cool3:

zabawa piłeczką

z nadmiaru psiego szczęścia można było odlecieć :loveu:

niektórzy jednak na zdjęciach być nie chcieli :p

Ps. zdjęć mamy sporo więc jak ktoś chce to niech poda maila to powysyłam (ale bez podziału na psy:eviltong:)

Posted

olinafm napisał(a):
Ps. zdjęć mamy sporo więc jak ktoś chce to niech poda maila to powysyłam (ale bez podziału na psy:eviltong:)

A ja się domagam wstawienia (przynajmniej) większości na forum!!!:mad: Co to znaczy, żeby po mailach ukrywać- niech inni zazdroszczą, że Wrocławianie potrafią takie fajniaste spacerki organizować!:evil_lol:

Posted

Koperek napisał(a):
A ja się domagam wstawienia (przynajmniej) większości na forum!!!:mad: Co to znaczy, żeby po mailach ukrywać- niech inni zazdroszczą, że Wrocławianie potrafią takie fajniaste spacerki organizować!:evil_lol:

Popieram, wstaw na forum jeszcze trochę:cool3: