Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Koperek']Hmmm... Z moich kleszcze wyciągałam już miesiąc temu, więc nie będę się spierać kto sezon na kleszcze otworzył;)

My się stawiamy w niedzielę na 13! :) Jeżeli nie całą trójką to na bank jedynką:evil_lol: Po fotkach widzę, że Bruńciowi się konkurencja duża utworzyła i być może będzie mała prezentacja sił, ale jak zwykle okaże się w praniu- najwyżej małego kagańcem uszczęśliwię ;)
Sezon na kleszcze otworzyła Foxy, posiadając ich koło 70 sztuk, zaczynających już się szykować do rozmnażania..:eviltong:

Posted

monik&nox napisał(a):
Mam nadzieje, że ktoś z was podejdzie do mnie bo nikogo z was nie znam:placz:
Będę z czarnym dogiem:loveu:

Spoko :p na pewno się znajdziemy. Poprzeglądaj zdjęcia z poprzednich spacerów to już większość ludzi i psów będziesz kojarzyć, gdybyśmy my Cię nie wypatrzyli. Chociaż dog jest na tyle charakterystycznym psem że raczej problemów nie będzie :p

Posted

monik&nox napisał(a):
Mam nadzieje, że ktoś z was podejdzie do mnie bo nikogo z was nie znam:placz:
Będę z czarnym dogiem:loveu:

Trudno nie zauważyc czarnego doga:evil_lol:znajdziemy cię

Posted

[quote name='sokolk']Cześć,

wraz z kolegami stworzyliśmy portal Dog Meet Dog na którym ludzie umawiają się na wspólne spacery z swoimi pupilami. Nasz portal jest bardzo młody więc każdy użytkownik jest witany z ogromną radością :). Mam nadzieję że się Wam spodoba i przyda.

Zapraszamy !

juz zaglądam:lol:

Posted

wiec spacer tylko w niedziele czy w sobote tez jest na cos szansa?;)ktos by sie zebral?nam ten wschodni pasuje bardzo bardzo bardzo :loveu:moze ktos by mial ochote jeszcze?a moze jest juz cos umowione na sobote a ja zwyczajnie nie zauwazylam.
znajoma mnie odwiedza i chciala zobaczyc jak to jest fajnie jak stado psów idzie;)
takie bardziej zorganizowane stado!:p

Posted

My w sobote moglibysmy ale nie we wschodnim nam sie tam srednio podobalo. No nie mowiac ze jest to klasyczny park wiec sie nie nadaje na takie spedy z psami. Troche sie ludziom tam spacerujacym nie dziwie ze moga dzwonic po policje bo my tam lamalismy prawo.
No nie mowiac o paskudnym dojezdzie :lol:

Posted

A ja na 5.04.2009 proponuję spacer Park Zachodni i tereny nad Odrą. Możemy pod Orbitą się umówic jak zwykle. Co wy na to? Tam są i drzewka, i polanki, i woda, którą tak lubią nasze psy:diabloti: i wysokie trawska i wsio czego tylko psia dusza zapragnie. Nawet się bażanty zdarzają:eviltong:

Posted

Tak jacys ludzie dzwonili. Kazde miasto ma swoje przepisy odnosnie psow. A we Wroclawiu przepis mowi wyraznie, ze pies ma byc na smyczy!!!! a psy duze i grozne czy tez agresywne dodatkowo jeszcze w kagancu.

Psa mozna miec bez smyczy tylko w terenach nie uczeszczancyh przez ludzi. No i tutaj raczej parku wschodniego zaliczyc nie mozna.

Wiec tak naprawde lamalismy prawo. Niby za pierwszym razem powinno sie dostac upomnienie a dopiero za drugim mandat ale przy takiej naszej ilosci psow i osob to nie wiem czy bysmy sie tak latwo wywineli.

Posted

No to na przyszłość trzeba będzie znaleźć nowe tereny spacerowe. np. las osobowicki, las pilczycki (od działek na Kozanowie do budowy mostu na Rędzinie) -tam ludzi nie ma wcale :p
ps. przyjechała policja, że wiesz że ktoś dzwonił?

Posted

Jestem załamana:shake: Ze 3 wielkie owczarki doszły, teraz jeszcze większy dog i w dodatku wszystkie chłopaki- zamiast się odstresować na spacerku to będę pilnowała, co by moje dziecko czegoś "mądrego" nie wymyśliło :razz:

Posted

Nasza ekipa się ze spotkania na spotkanie powiększa. Najpierw jedna para nóg i 2 komplety łap, na następnym już 3 pary nóg i 2 kompl. łap :) na jutrzejszy spacerek się wybiramy z dotakowym kompletem ON-kowatych małych łapek :) Jeszcze trochę i zdominujemy zupełnie spacery :D do zobaczenia jutro

Posted

No to chyba dzisiaj nie uda się niczego zorganizować i każdy będzie musiał wybiegać psa we własnym zakresie. Trochę szkoda :-(
A jutro jeśli ma być nas tak dużo to może trzeba zmienić miejsce spaceru tak żeby iść tam gdzie postronnych spacerowiczów nie będzie?:roll:

Posted

Jestem tego samego zdania. Ludzie różnie reagują, zresztą - sami wiecie. A po co nam kłopoty:diabloti:
Ja przyjdę z Perłą i Blanche, także i dwie malizny się znajdą;)
Gdzie się spotykamy? Na wałach przy moście zwierzynieckim?

Posted

akira napisał(a):
To dzisiaj spaceru nie ma?

jak widzisz nie ma chętnych.
a jutro może las osobowicki?
nie wiem jak jest przy moście, czy tam ludzie chodzą:???: