Uru Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 super focie! :) niezle są te motywy zdjęć gdzie widać całe psy i szczatkowe czesci człowieków;) tak srednio patrząc od pasa w dół! hehe wyjątkowosć spotykana przy fotografowaniu piesów!:p spacerek dla nas co prawda byl duzooo krószy niz dla reszty ale i tak bomba! Focus odplynal w domu na jakies 2 h! za to po przebudzeniu z podwojoną siłą żądał zabawy i najlepiej zeby biegać gonić uciekac jednocześnie!;P do zobaczenia za tydzien moze?;) Quote
graynew Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Wrocilismy. Dzis bylo zimno i wietrznie i bylo nas duzo mniej ale tez fajnie. Zdjecia sa ale jak wiadomo trzeba dawkowac sobie przyjemnosci beda pozniej :) A za tydzien widzimy sie pod zoo dzien i godzina do ustalenia!!!! Quote
akira Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jeżeli w sobote będzie spacer to ja z Lusi będe na dłużej :) Quote
graynew Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No na maile zdjecia dziewczyna juz rozeslalam a tutaj pare dla tych co nie byli :) Tyle nas w sumie bylo :) + fotograf niektorzy maja sprezyny w nogach Jak nie bylo kraksy to sie Tosia ladnie bawila zabawkami :evil_lol: Quote
graynew Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No i z patyczkami sie bawilismy :p Sprawdzalismy tez co jedza inni.... Quote
graynew Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No i gdzie wszyscy sa????? Jak bym upolowala kaczke az mi sie ogon rwie No i Kraksa z Ulv na koniec spaceru do nas dotarla :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No świetne spacery! Ja zamawiam słońce na ten weekend i dużo ludziów z żywymi futrami. Ja być może będę z dwoma tym razem. Czekamy na ustalenia dnia i godziny. Ja preferuję niedzielę, godzina 13:00. Ulv zapraszamy na 11:30:lol: Quote
graynew Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 My sie do dnia dostosujemy nam wszystko jedno. A co do godziny to chyba powinnismy sie na pw umawiac a potem na watku wstawic tylko godzine dla ULv wtedy wszyscy sie spotkamy razem :evil_lol: Mysle ze ta 13 moze byc niezaleznie od dnia bo to niektorzy szkolenia maja albo cos to zdolaja dojechac. Dzien wybierzcie bo teren ustalony kolo ZOO :lol: Quote
Alusia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 My będziemy o ile będzie PIKNIE bo jak będzie tak jak jest dzisiaj to odpadamy... o właśnie pada śnieg....,ale będę dobrej myśli, pogodynka mówiła iż w weekend ma być wiosna A zbiórka może być przed zoo??? Quote
olinafm Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Czyli niedziela 13 pod zoo? Informuję wszystkich że Cujo oficjalnie otworzył sezon na kleszcze! Quote
monik&nox Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 nareszcie udało mi się zalogować:multi: z chęcią przyłączyłabym się na spacerek :cool3: o ile nie będzie padało :sad: Quote
gosikf & dogs Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Nie będzie padało:eviltong: A może być przy zwierzynieckim żeby kawałek trawki był dla psów, bo pod zoo to tyż ludzi zwiedzających je może być mnóstwo, szczególnie w weekend. Quote
graynew Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Tak, przy moscie a wlasciwie jak sie schodzi z mostu i skreca wzdluz muru ZOO. wlasnie na trawce zeby w spokoju poczekac na wszystkich :razz: Quote
akadiana Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 tak ....mnie niedziela też odpowiada bardziej niż sobota. spotkanie przy przystani zwierzynieckiej jest dobrym pomyslem :) jestem za. Może ktoś ma też jakieś potomstwo albo kuzynostwo małe ktoremogloby przyjsc coby z moimi "trutniami" ktoś pobiegał jeszcze ? :cool3: Co do kleszczy to mały Omek też jednego złapał więc Frontliny i inne chemikalia czas użyć :) Quote
Koperek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Hmmm... Z moich kleszcze wyciągałam już miesiąc temu, więc nie będę się spierać kto sezon na kleszcze otworzył;) My się stawiamy w niedzielę na 13! :) Jeżeli nie całą trójką to na bank jedynką:evil_lol: Po fotkach widzę, że Bruńciowi się konkurencja duża utworzyła i być może będzie mała prezentacja sił, ale jak zwykle okaże się w praniu- najwyżej małego kagańcem uszczęśliwię ;) Quote
Recommended Posts