Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

super focie!
:)
niezle są te motywy zdjęć gdzie widać całe psy i szczatkowe czesci człowieków;) tak srednio patrząc od pasa w dół! hehe wyjątkowosć spotykana przy fotografowaniu piesów!:p

spacerek dla nas co prawda byl duzooo krószy niz dla reszty ale i tak bomba! Focus odplynal w domu na jakies 2 h! za to po przebudzeniu z podwojoną siłą żądał zabawy i najlepiej zeby biegać gonić uciekac jednocześnie!;P

do zobaczenia za tydzien moze?;)

Posted

Wrocilismy. Dzis bylo zimno i wietrznie i bylo nas duzo mniej ale tez fajnie.

Zdjecia sa ale jak wiadomo trzeba dawkowac sobie przyjemnosci beda pozniej :)

A za tydzien widzimy sie pod zoo dzien i godzina do ustalenia!!!!

Posted

No na maile zdjecia dziewczyna juz rozeslalam a tutaj pare dla tych co nie byli :)

Tyle nas w sumie bylo :) + fotograf

niektorzy maja sprezyny w nogach

Jak nie bylo kraksy to sie Tosia ladnie bawila zabawkami :evil_lol:

Posted

No świetne spacery! Ja zamawiam słońce na ten weekend i dużo ludziów z żywymi futrami. Ja być może będę z dwoma tym razem. Czekamy na ustalenia dnia i godziny. Ja preferuję niedzielę, godzina 13:00. Ulv zapraszamy na 11:30:lol:

Posted

My sie do dnia dostosujemy nam wszystko jedno. A co do godziny to chyba powinnismy sie na pw umawiac a potem na watku wstawic tylko godzine dla ULv wtedy wszyscy sie spotkamy razem :evil_lol:

Mysle ze ta 13 moze byc niezaleznie od dnia bo to niektorzy szkolenia maja albo cos to zdolaja dojechac. Dzien wybierzcie bo teren ustalony kolo ZOO :lol:

Posted

My będziemy o ile będzie PIKNIE bo jak będzie tak jak jest dzisiaj to odpadamy... o właśnie pada śnieg....,ale będę dobrej myśli, pogodynka mówiła iż w weekend ma być wiosna A zbiórka może być przed zoo???

Posted

tak ....mnie niedziela też odpowiada bardziej niż sobota. spotkanie przy przystani zwierzynieckiej jest dobrym pomyslem :) jestem za. Może ktoś ma też jakieś potomstwo albo kuzynostwo małe ktoremogloby przyjsc coby z moimi "trutniami" ktoś pobiegał jeszcze ? :cool3:
Co do kleszczy to mały Omek też jednego złapał więc Frontliny i inne chemikalia czas użyć :)

Posted

Hmmm... Z moich kleszcze wyciągałam już miesiąc temu, więc nie będę się spierać kto sezon na kleszcze otworzył;)

My się stawiamy w niedzielę na 13! :) Jeżeli nie całą trójką to na bank jedynką:evil_lol: Po fotkach widzę, że Bruńciowi się konkurencja duża utworzyła i być może będzie mała prezentacja sił, ale jak zwykle okaże się w praniu- najwyżej małego kagańcem uszczęśliwię ;)