bros Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 mamusiu zobacz jakie grzeczne pieski :evil_lol: moja panno czy już o tym nie rozmawialiśmy , trzeba słuchać pancia ...... Wera pancio do Ciebie mówi......... halo no dobra daj już tą łapę na zgodę :loveu: zajęcia w podgrupach ;) docierają posiłki :dog: 3 psy :evil_lol: 4 owczarki :evil_lol: Quote
bros Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 i oto jest pytanie "wziąć czy nie wziąć" tego kija hhhmmmmmmm :evil_lol: Kazaan :loveu: dwoje dzieci dwa psy dwa frissbee dwie ręce :evil_lol: iii taaaaaakie nas stadko :multi: a to Brosio po spacerku :multi: w domu Ciiiisza przez duże C :loveu: BROSIO I PANCIA BARDZO DZIĘKUJĄ WSZYSTKIM UCZESTNICZĄCYM ZA WSPANIAŁY SPACER :loveu: Quote
ulvhedinn Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jutro będzie jakikolwiek spacerek? :oops: Dziś mi się nie udało, bo Pałek się nawbijał kociej karmy (kradzionej) i skończyło się koszmarnym bólem brzucha i biegunką z krwią.... całe przedpołudnie spędziliśmy u weta :shake: Quote
Justynak Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Z tego co wiem, to o 13:00 (czyli jak dla Ciebie o 12:00 :evil_lol:) pod Halą Orbita Quote
Koperek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ulvhedinn napisał(a):Jutro będzie jakikolwiek spacerek? :oops: Dziś mi się nie udało, bo Pałek się nawbijał kociej karmy (kradzionej) i skończyło się koszmarnym bólem brzucha i biegunką z krwią.... całe przedpołudnie spędziliśmy u weta :shake: ulv nie przejmuj się- ja też dzisiaj zamiast spacerku to weta zaliczyłam:p Ino oczywiście nie ze swoimi, tylko z tym nowym, cudem znalezionym ;) A tak na marginesie zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f28/prawie-go-przejechalam-trzesacy-z-zimna-wystraszony-malenki-pomocy-133665/ CUDNY SPACEREK MIELIŚCIE!:loveu: Proszę, niech ktoś zdobędzie się na odwagę i wymieni kto z kim był! ...i dlaczego:evil_lol: Quote
Goś Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No spacerek był super!!! :multi: Dzięki za foty tak prędko - miła niespodzianka :loveu: Teraz pora na Ciebie graynew.... :mad: ;) Zdjęcia Brosa po spacerku...jeszcze głębiej się w nim zakochałam :eviltong: Słodka morda... U mnie tylko jeden pies poległ i...my :roll: Trochę ostatnio niedospani. Frytka natomiast...się wyraźnie nudzi :cool1: Pobawiłaby się jeszcze trochę a i Faza i pancie takie zdechłe leża...ech skandal ;) Jutro spacerek o 13 pod Orbitą Quote
bros Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 CUDNY SPACEREK MIELIŚCIE!:loveu: Proszę, niech ktoś zdobędzie się na odwagę i wymieni kto z kim był! ...i dlaczego:evil_lol: Kopereczku to bardzo trudne zadanie :evil_lol::evil_lol: Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Goś napisał(a):Teraz pora na Ciebie graynew.... :mad: ;) U mnie tylko jeden pies poległ i...my :roll: Trochę ostatnio niedospani. Frytka natomiast...się wyraźnie nudzi :cool1: Pobawiłaby się jeszcze trochę a i Faza i pancie takie zdechłe leża...ech skandal ;) Jutro spacerek o 13 pod Orbitą No ja juz zaczelam obrabiac tzn polowe wyrzucilam teraz programem podzialalam bo sie maz ze swiatlem czasami nie mogl dogadac :cool3: Za chwile ede docinac a potem zmniejszac moze sie dzis z tym wyrobimy :roll: A nasza Bora sie wyspala i teraz goni z pilka po domu i tez uwaza ze zamalo sie bawimy wlasciwie nie wiadomo czemu. Quote
bros Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 a ja grupowe poproszę grupowe zdiątko :multi::multi::multi: Quote
Justynak Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 bros napisał(a):CUDNY SPACEREK MIELIŚCIE!:loveu: Proszę, niech ktoś zdobędzie się na odwagę i wymieni kto z kim był! ...i dlaczego:evil_lol: Kopereczku to bardzo trudne zadanie :evil_lol::evil_lol: Ale spróbować można ;) Z góry uprzedzam, że to nie wszyscy (a nawet dużo mniej niż wszyscy ;)) i przepraszam tych których nie potrafię wymienić oraz tych z którymi coś pokręciłam (np. dodałam lub nie ujęłam TŻ-ta ;)) i proszę o uzupełnienie listy :razz: bros + Bros Goś + TŻ + Frytka i Faza Akira + Lusi Uru + TŻ + Focus Asia + Kazaan Olinafm + Cujo Wericita + Wera Akadina + dwoje potomków ;) + Omar i sunia, której imienia nie pamiętam:oops: Graynew + TŻ + Bora Justynak + Funia i Tosia Quote
Justynak Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Chyba powinniśmy sobie wszyscy zamówić koszulki Dogo i na następnych spacerach w nich paradować, od razu będzie wiadomo kto jest kim ;) Quote
akadiana Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 dzięki wszystkim za super spacerek. wszyscy zadowoleni ... nawet najmłodsze towarzystwo z regóły marudzące było zachwycone :) na następny raz muszę koniecznie o przekąskach nie tylko dla psów pomyśleć bo na wyrodną matkę wychodzę :D jak świetnie tak szybciutko zobaczyć zdjątka :) ja jeszcze aparatu nawet nie wyjęłam z plecaka :oops: ..... ale wyjmę wyjmę :) Quote
bros Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 akadiana masz bardzo sympatyczne "potomki" , synuś chyba zamiłowanie do psów z mlekiem matki wyssał :loveu: widać ze zakumplował się z niektórymi piesiami. My czyli ja i Bros bardzo dziękujemy za zabaweczkę - jest świetna :loveu: odświeżam listę :evil_lol: bros + Bros naczelny szczekacz:angryy: Goś + TŻ + Frytka i Faza Akira + siostra ? + Lusi + Emo Uru + TŻ + Focus Asia + kolega + Kazaan + sunia Królewna Olinafm + Cujo Wericita + Wera Akadina + dwoje potomków ;-) + Omar i sunia, której imienia nie pamiętam:oops: Graynew + TŻ + Bora Justynak + Funia i Tosia - dwie sunie szkekunie :diabloti: Ewa + TŻ + Bob (owczarek) Ola + Abi (biała labeczka) pani , której imienia nie znam + czarnuszek spanielek Quote
akadiana Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 lista całkiem całkiem ale skompletować wszystkich będzie chyba ciężko bo z moich pobieżnych obliczeń to koło 20-tki osób było jeśli nie więcej. bros zabaweczka oby dobrze służyła a co do potomstwa to córę fajną masz i była wyraźnie zawiedzona że tak krótko się widziała z nami. musisz to koniecznie następnym razem nadrobić ....mogę służyć jako niańka :) zdjątka zgrywam ale pewnie nie uda mi się ich tak szybko umieścić na forum bo nie mam pojęcia jak to się robi :oops: ale się kiedys nauczę :) Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No widze ze ustalacie liste kto byl :p A ja mam zdjecia najpier wrzuce pare jeszcze z zeszlego tygodnia z Osobowic bo obiecalam chcociaz pogoda byla taka ze nie sa powalajace a potem juz z dzisiejszego. Wiec prosze sie teraz uzbroic w cierpliwosc bo bede wrzucac zdjecia :evil_lol: Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 OSOBOWICE :p Czekamy na Ulv:diabloti: zapoznanie :cool3: Teraz pare zdjec waszych pieknosci Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Czarne jest piekne :p No moze nie najlepsze ujecie ale bokserki nie lubia pozowac bo to przeszkadza w wiecznym bieganiu :eviltong: Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No i przechodzimy do dzisiejszego spaceru!!!!! Zaczne od grupowych ujec wtedy wam bedzie latwiej policzyc kto byl :p Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Buzi na przywitanie :lol: Niektorzy mieli patyczki ze soba A inni wlasny cien :evil_lol: Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Takie przywitania tez byly Niektorzy biegali jakby mieli motorek w ...... A inni grzecznie podazali za kolegami Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Biegajacy spaniel wyglada tak :p A biegajacy seter tak A biegajacy prawie Onek tak Quote
akadiana Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 tu powinny być zdjęcia z przed tygodnia ..... ale nie jestem pewna czy się pojawią :D Quote
akadiana Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 no i mamy naszego ulubionego fotografa oraz obraz nieco błotnej wycieczki :) Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Niektorych tylnie nogi chodzily szybciej niz przednie A inni potrafia stac na jednej nodze:lol: troche nieostre A jeszcze inni chcieli odleciec no przynajmniej ich uszy :lol: A inni naprawde latali nad woda Quote
Recommended Posts