Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z dzisiejszego spacerku niestety tylko kilka zdjęć…bo Ktoś się spóźnił ponad godzinę, a osoba, która na nią czekała miała przy sobie aparat :mad:
Co udało nam się złapać, to:
-dwa czarnuchy:

-dwa rudzielce:

-pierwsze chwile zabawy:

- i Ci najbardziej (no prawie ;)) wytrwali:

I niestety to tyle... Dlatego z tym większą niecierpliwością czekam na Wasze zdjecia! :D

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='gosikf & dogs']Jak to pomysł z 2003 roku?:p Spotykamy się pod ZOO za 2 tygodnie czyli 29 marca 2009 roku :cool3:

Ach, nie zauważyłam :roll:

P.S. Nie szukam pseudo hodowli! Raczej chodziło mi o hodowlę z tańszymi psiakami ;) A są hodowle, które mają niektóre psy z rodowodem, a niektóre nie (w każdym razie mój kolega z takiej kupił :razz:) Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Aga900']P.S. Nie szukam pseudo hodowli! Raczej chodziło mi o hodowlę z tańszymi psiakami ;) A są hodowle, które mają niektóre psy z rodowodem, a niektóre nie (w każdym razie mój kolega z takiej kupił :razz:) Pozdrawiam :) To też są pseudo hodowle!!! W prawdziwej hodowli są sprzedawane tylko psy z metrykami. Każdy kto sprzedaje psy bez metryk nie jest hodowcą tylko pseudo hodowcą.

Posted

Ale mieliście super spacer! ;)

Tyle psiaków, że już trudno zliczyć i zapamiętać, które futro do którego ludzia przypasować- hehe- niezła układanka/łamanka :)

A my wróciliśmy równie szczęśliwi, choć dużo bardziej zmęczeni ze szkolenia trzy-dniowego i BYŁO JAK ZAWSZE NIESAMOWICIE!:loveu:

p.s.
[quote name='Justynak']To też są pseudo hodowle!!! W prawdziwej hodowli są sprzedawane tylko psy z metrykami. Każdy kto sprzedaje psy bez metryk nie jest hodowcą tylko pseudo hodowcą.
POTWIERDZAM!

Posted

A ja chciałam zapytać już o następny spacerek ;)
Proponuję niedzielę przy Hali Orbita (ze względu na Domela - tego sznaucera olbrzyma, bo koleżanka bardzo chciałaby przyjść tym razem na dłużej,ale tarabanienie się z nim tramwajem przez miasto, stanowi dla niej problem...).
My, osobiście, w razie czego jesteśmy mobilni :p Tramwaje nam nie straszne ;)

Posted

[quote name='akadiana']a czy ktoś ma może ochotę na spacerek w parku wschodnim albo przy zoo? :razz: w sobotę albo w niedzielę
To miejsce chyba wyznaczone jest na spotkanie za tydzień. Przynajmniej graynew tak ustala...;)

Posted

za tydzień czyli kiedy ? w ten weekend znaczy się :cool3: ? w sobotę czy w niedzielę czy wogóle w inny dzień ? i jaka godzina? nic nie wiem ....jakaś ciemna jedtem :shake:

Posted

ślepa ja już wprawdzie, ale jakoś udało mi się odnaleźć ustalenia odnośnie spotkania przy zoo. Ma być 29-go :) ale w ten weekend też można by się spotkać z osobami które w tej okolicy bytują. Może ten park wschodni ? bardzo tam milusio jak dla mnie :)

Posted

Park Wschodni = sb
Hala Orbita = niedziela
Może tak zrobimy, hę? I przyjdziemy jak komu pasuję...

A teraz mała dygresja... POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY :placz::placz::placz:
Już spać przez to suczydło nie mogę:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/onkowata-mloda-pogodna-sunia-133642/#post11986017
DT jest tylko do przyszłego tyg, a później... schron?? No nie! Koniecznie potrzebne DT lub...DS! :roll: Sunia jest śliczna, młodziutka i grzeczna - pies bez wad! I bez domu... :shake:

Posted

to ja poproszę o konkretne deklaracje KTO do WSCHODNIEGO w SOBOTĘ i na którą godzinę ???? ja proponuję 11 (ponieważ będę po nocce i przed kolejną ta godzina jest dla mnie najlepsza :oops: )

Posted

My być może przyjdziemy, ale głowy nie daje:shake:
Gdzie jest ten park? gdzie koło praktikera???

ps. czy ktoś wie czemu co jakiś czas znika banerek z podpisu?