Goś Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Z dzisiejszego spacerku niestety tylko kilka zdjęć…bo Ktoś się spóźnił ponad godzinę, a osoba, która na nią czekała miała przy sobie aparat :mad: Co udało nam się złapać, to: -dwa czarnuchy: -dwa rudzielce: -pierwsze chwile zabawy: - i Ci najbardziej (no prawie ;)) wytrwali: I niestety to tyle... Dlatego z tym większą niecierpliwością czekam na Wasze zdjecia! :D Quote
olinafm Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Z wczoraj: Cujo większość spaceru chodził z nosem przy tyłku któregoś z psów.... ...co skończyło się dla niego tragicznie :shake: Quote
Goś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Oczywiście kilka zdjęć jest też tu: http://www.dogomania.pl/forum/f626/oto-frytka-_-131846/index9.html ZAPRASZAM ;) Quote
olinafm Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Zdjęcia 'sznaucerzych' bliźniaków są natomiast w http://www.dogomania.pl/forum/f801/cujo-czyli-miniaturowa-czarna-plama-121075/index6.html#post11976350 Quote
Aga900 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='gosikf & dogs']Jak to pomysł z 2003 roku?:p Spotykamy się pod ZOO za 2 tygodnie czyli 29 marca 2009 roku :cool3: Ach, nie zauważyłam :roll: P.S. Nie szukam pseudo hodowli! Raczej chodziło mi o hodowlę z tańszymi psiakami ;) A są hodowle, które mają niektóre psy z rodowodem, a niektóre nie (w każdym razie mój kolega z takiej kupił :razz:) Pozdrawiam :) Quote
Justynak Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Aga900']P.S. Nie szukam pseudo hodowli! Raczej chodziło mi o hodowlę z tańszymi psiakami ;) A są hodowle, które mają niektóre psy z rodowodem, a niektóre nie (w każdym razie mój kolega z takiej kupił :razz:) Pozdrawiam :) To też są pseudo hodowle!!! W prawdziwej hodowli są sprzedawane tylko psy z metrykami. Każdy kto sprzedaje psy bez metryk nie jest hodowcą tylko pseudo hodowcą. Quote
Koperek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ale mieliście super spacer! ;) Tyle psiaków, że już trudno zliczyć i zapamiętać, które futro do którego ludzia przypasować- hehe- niezła układanka/łamanka :) A my wróciliśmy równie szczęśliwi, choć dużo bardziej zmęczeni ze szkolenia trzy-dniowego i BYŁO JAK ZAWSZE NIESAMOWICIE!:loveu: p.s. [quote name='Justynak']To też są pseudo hodowle!!! W prawdziwej hodowli są sprzedawane tylko psy z metrykami. Każdy kto sprzedaje psy bez metryk nie jest hodowcą tylko pseudo hodowcą. POTWIERDZAM! Quote
bros Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Justynak']To też są pseudo hodowle!!! W prawdziwej hodowli są sprzedawane tylko psy z metrykami. Każdy kto sprzedaje psy bez metryk nie jest hodowcą tylko pseudo hodowcą. i ja się dołączę , pozwolę sobie przekleić z owczarka - wszystko na temat, Aga 900 proszę poczytaj: Forum Owczarek.pl: STOP PSEUDOHODOWCOM! Rasowy = RODOWODOWY Quote
graynew Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pewnie wikszosc z was dostala watek na pw. Ale wkleje tutaj tez. Zaginal piesek wyadoptowany ze schronu w Boleslawcu. Uciekl w okolicach TGG i pobiegl w kierunku DH ASTRA wszysycy sa proszeni o rozgladanie sie. Tutaj link do watku tam jest zdjecie. http://www.dogomania.pl/forum/f96/wroclaw-w-sobote-14-marca-zaginal-staruszek-133659/ Quote
Goś Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A ja chciałam zapytać już o następny spacerek ;) Proponuję niedzielę przy Hali Orbita (ze względu na Domela - tego sznaucera olbrzyma, bo koleżanka bardzo chciałaby przyjść tym razem na dłużej,ale tarabanienie się z nim tramwajem przez miasto, stanowi dla niej problem...). My, osobiście, w razie czego jesteśmy mobilni :p Tramwaje nam nie straszne ;) Quote
akira Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Mi jak się polepszy to wpadne z Lusi a moja sis z Nemo ;P Quote
akadiana Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 a czy ktoś ma może ochotę na spacerek w parku wschodnim albo przy zoo? :razz: w sobotę albo w niedzielę Quote
Koperek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='akadiana']a czy ktoś ma może ochotę na spacerek w parku wschodnim albo przy zoo? :razz: w sobotę albo w niedzielę To miejsce chyba wyznaczone jest na spotkanie za tydzień. Przynajmniej graynew tak ustala...;) Quote
akadiana Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 za tydzień czyli kiedy ? w ten weekend znaczy się :cool3: ? w sobotę czy w niedzielę czy wogóle w inny dzień ? i jaka godzina? nic nie wiem ....jakaś ciemna jedtem :shake: Quote
akadiana Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ślepa ja już wprawdzie, ale jakoś udało mi się odnaleźć ustalenia odnośnie spotkania przy zoo. Ma być 29-go :) ale w ten weekend też można by się spotkać z osobami które w tej okolicy bytują. Może ten park wschodni ? bardzo tam milusio jak dla mnie :) Quote
Goś Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Park Wschodni = sb Hala Orbita = niedziela Może tak zrobimy, hę? I przyjdziemy jak komu pasuję... A teraz mała dygresja... POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY :placz::placz::placz: Już spać przez to suczydło nie mogę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/onkowata-mloda-pogodna-sunia-133642/#post11986017 DT jest tylko do przyszłego tyg, a później... schron?? No nie! Koniecznie potrzebne DT lub...DS! :roll: Sunia jest śliczna, młodziutka i grzeczna - pies bez wad! I bez domu... :shake: Quote
bros Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 dziewczyny pomocy !!!! jak zainstalować u siebie banerek ??????:angryy: Quote
Goś Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Wchodzisz w "edytuj sygnturę" i piszesz w okienku: [ u r l = " adres str na którą banerek ma przekierowywać " ] [IMG] adres banerka na jakimś serwerze [/ I M G] [/ ur l ] Oczywiście bez spacji Żeby dwa razy nie ładować gdzieś obrazka, podaję Ci adres banerka: http://i40.tinypic.com/9iag76.jpg Quote
akadiana Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 z banerkami walczyłam wczoraj i się udało rozpracować :) tak jak pisała Goś trzeba zrobić a na tej stronie http://www.dogomania.pl/forum/f80/samouczek-instrukcje-wstawiania-zdjec-podpisow-itp-108248/index2.html#post11985623 są fajnie wytłumaczone wszelkie zamiłości obsługi zdjęć itd ( baaardzo mi się spodobało bo jak chłop krowie na miedzy :) ) Quote
akadiana Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Goś "Twoja" sunia ...ta od bezsenności może będzie miała domek :) trzymam kciuki :) Quote
bros Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 to ja poproszę o konkretne deklaracje KTO do WSCHODNIEGO w SOBOTĘ i na którą godzinę ???? ja proponuję 11 (ponieważ będę po nocce i przed kolejną ta godzina jest dla mnie najlepsza :oops: ) Quote
Wericita Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 ja pisze sie na sobote do parku wschodniego, w zeszlym tygodniu wera i ja bylismy zachwyceni. http://www.dogomania.pl/forum/f28/dom-albo-schron-wroclaw-zostalo-nam-4-dni-133642/ Quote
olinafm Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 My być może przyjdziemy, ale głowy nie daje:shake: Gdzie jest ten park? gdzie koło praktikera??? ps. czy ktoś wie czemu co jakiś czas znika banerek z podpisu? Quote
Recommended Posts