Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uhm, przydałaby się jakaś lista, chociaż na ten jutrzejszy spacerek...żebym wiedziała czy i po kogo wychodzić na pętlę ;)
-akira (w zależności od pogody)
-Alusia?
-gosikf & dogs
-bros?
-ktoś jeszcze??

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wiesz co Goś :-( mnie chyba jutro nie będzie, bo mam angine ropną i zapalenie tchawicy :-( ale jak mi chociaż troche przejdzie to zadzwonie do Ciebie, że jade.

Posted

:)
wiec jak z tym spacerkiem? jutro czy w niedziele? a moze by tak ustalic godz.13.15;)?. od jutra zaczynamy szkolenie na godzine 11+godzina zajec no i trzeba dojechac na prawie drugi koniec wrocławia,a zalezaloby nam zeby sobie pojechac na spacer z wami:)

Posted

Już wszystko mówię ;)
Spacerek Główny odbędzie się w niedzielę :lol: Na jutro po prostu zaproponowałam alternatywę dla osób, które w nd nie dadzą rady...

Akira Ty się babo kuruj lepiej! Szczególnie, że pogoda nieciekawa... Jeszcze przecież zdążymy sobie połazić ;) Więc do wyra, spaniela pod kołdrę i nawet mi nie myśl o szwędaniu się gdziekolwiek! Bo :mad: Jasne?? ;)

Uru, nie bój nic - poczekamy na Ciebie do 13:15...tymbardziej, że i tak nie wierzę, że wszyscy zjawią sie dokładnie na czas ;)

A jutro, to my się chyba w takim razie spotkamy z Brosikeim... :multi:

Posted

Woooow właśnie zobaczyłam zdjęcia!! Ale PIĘKNY :loveu: będziemy miały jutro spacerek... Szkoda, że mój chłop będzie jutro skacowany i do nas nie dołączy ;)

Posted

Gosiu jedynie trochę teraz tam mokrawo :evil_lol: obowiązuje obuwie ciężkiego kalibru ;)

edit: graynew - jutro park Wschodni w stronę Księża Małego :multi:

Posted

graynew niedziela oczywiście nadal jak najbardziej aktualna i niezmeniona. Osobowice, pętla 14 i 74, godz 13

A my po prostu umawiamy się na jutro z brosem niezależnie od nd spacerku (na którym oczywiście ja też będę) na 14 w parku wschodnim. Ot, cała filzofia.

Posted

czytam Wasze umawiania się i jeśli tylko czas mi na to pozwoli to chętnie dołączę z moimi psiakami. Powiedzcie mi tylko jedną rzecz. Ja poruszam się autem więc łatwiej było by mi trafić znając ulicę na której się spotykacie. Park wschodni jest dla mnie sprawą jasną tylko dokładnie gdzie bardzo proszę.
pozdrowionka :)

Posted

Uru dziś Wschodni kilka minut po 14 -tej !
nazwijmy to przedspacerem :evil_lol: ten właściwy spacer odbędzie się w NIEDZIELĘ o 13.00 na pętli Osobowice

Posted

akadiana witamy! Nowe ludzie zawsze mile widziane :diabloti:Szczególnie zapsione :razz: Chociaż z tego co Olka pisze,to nie tak zupełnie nowe...?

akadiana, Uru, ale mam nadzieję, że dołączycie też do nas jutro na Osobowicach, do większej gromadki, hm?? :cool3:
A dzisiaj to Bros odbierze mnie z przystanku tramwajowego(8,15) transbud i z tamtąd już przejdziemy się do parku, bo ja nie wiem jak tam dotrzeć :roll:

Więc może napiszcie PW do brosa i dokładnie się już z nią umawiajcie w parku - ona zna te okolice. Jakby nie odpisała do 12:30, to dajcie znać - zadzwonię do niej na kom i Wam przekażę

Aha, Uru jedna dygresja... O 13 to my się spotykamy wszyscy w niedzielę na Osobowicach. Dzisiaj z brosem umówiłam się na 14...czyli w parku będziemy jakiś kwadrans później

Posted

Ja taka po części nowa a po części już znana :) Co do jutrzejszego spacerku to prawdopodobnie będziemy też.... w końcu zwierza codziennie pobiegać muszą A co do Cujo to też jestem ciekawa jak się miewa :) do zobaczenia po części dzisiaj i po części jutro :)

Posted

Goś nie mogę się jednak dowiedzieć gdzie Was szukać :( Może w takim razie sie umówmy tak że ja będę sie kręciła w okolicy Wilczej. Mam dwa psy wilorasowca w stylu owczarka i czarnego sznaucerka mini. Mam nadzieję że mnie znajdziecie :)

Posted

po 14tej... ech
rano pojechalismy na szkolenie i od razu stamtad do wschodniego.bylismy ok 12.50 i lazilismy ok godzinki,heh. myslalam ze jednak nieaktualne albo co;) no nic! bedziemy jutro na osobowicach! teraz mnlody juz klapniety i sie pewnie nie zbierze;) ale i tak spotkalismy gromade piesów! tylko nie zrzeszonych;)
to do jutra!:)

Posted

No my juz wiemy gdzie jest petla 14 :cool3: nawet w miare niedaleko od nas. Wiec widzimy sie jutro o 13.

A my dzis bylismy na godzinke w tym parku po drugiej stronie Legnickiej jak ASTRA. Troche tam lyso tzn tylko trawa i drzewa. Bylo troche psow ale duzo ludzi z wozkami i malych dzieci wiec na nasze normalne :evil_lol:dogomaniackie spacerki sie nie nadaje.