Goś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Uhm, przydałaby się jakaś lista, chociaż na ten jutrzejszy spacerek...żebym wiedziała czy i po kogo wychodzić na pętlę ;) -akira (w zależności od pogody) -Alusia? -gosikf & dogs -bros? -ktoś jeszcze?? Quote
akira Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Wiesz co Goś :-( mnie chyba jutro nie będzie, bo mam angine ropną i zapalenie tchawicy :-( ale jak mi chociaż troche przejdzie to zadzwonie do Ciebie, że jade. Quote
Uru Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 :) wiec jak z tym spacerkiem? jutro czy w niedziele? a moze by tak ustalic godz.13.15;)?. od jutra zaczynamy szkolenie na godzine 11+godzina zajec no i trzeba dojechac na prawie drugi koniec wrocławia,a zalezaloby nam zeby sobie pojechac na spacer z wami:) Quote
Goś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Już wszystko mówię ;) Spacerek Główny odbędzie się w niedzielę :lol: Na jutro po prostu zaproponowałam alternatywę dla osób, które w nd nie dadzą rady... Akira Ty się babo kuruj lepiej! Szczególnie, że pogoda nieciekawa... Jeszcze przecież zdążymy sobie połazić ;) Więc do wyra, spaniela pod kołdrę i nawet mi nie myśl o szwędaniu się gdziekolwiek! Bo :mad: Jasne?? ;) Uru, nie bój nic - poczekamy na Ciebie do 13:15...tymbardziej, że i tak nie wierzę, że wszyscy zjawią sie dokładnie na czas ;) A jutro, to my się chyba w takim razie spotkamy z Brosikeim... :multi: Quote
bros Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 uuuuuu SUPER tylko jeszcze Goś naświetl gdzie , czy moje miejsce jest do przyjęcia ??? :loveu: a tak przy okazji POLECAM zawsze !!!!! pooglądajcie , my jesteśmy tu praktycznie codziennie, to nasze ulubione miejsce we Wrocku fajowe na grupowe spacerki, wiosną i latem jest radocha z kąpieli :multi: Parki i ogrody województwa dolnośląskiego Wrocław z wyboru Quote
graynew Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Czyli w niedziele na petli w Osobowicach o 13. A jutro gdzie i o ktorej sie wkoncu umowilyscie????? Bo jakos nic nie rozumiem :oops: Quote
Goś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Woooow właśnie zobaczyłam zdjęcia!! Ale PIĘKNY :loveu: będziemy miały jutro spacerek... Szkoda, że mój chłop będzie jutro skacowany i do nas nie dołączy ;) Quote
bros Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Gosiu jedynie trochę teraz tam mokrawo :evil_lol: obowiązuje obuwie ciężkiego kalibru ;) edit: graynew - jutro park Wschodni w stronę Księża Małego :multi: Quote
Goś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 graynew niedziela oczywiście nadal jak najbardziej aktualna i niezmeniona. Osobowice, pętla 14 i 74, godz 13 A my po prostu umawiamy się na jutro z brosem niezależnie od nd spacerku (na którym oczywiście ja też będę) na 14 w parku wschodnim. Ot, cała filzofia. Quote
akadiana Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 czytam Wasze umawiania się i jeśli tylko czas mi na to pozwoli to chętnie dołączę z moimi psiakami. Powiedzcie mi tylko jedną rzecz. Ja poruszam się autem więc łatwiej było by mi trafić znając ulicę na której się spotykacie. Park wschodni jest dla mnie sprawą jasną tylko dokładnie gdzie bardzo proszę. pozdrowionka :) Quote
olinafm Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 akadiana jutro też do nas dołącz, będziemy z Cujem, a ja chciałabym znowu zobaczyć Omarka :p Quote
Uru Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 o! park wschodni to niedaleko mnie wiec bedziemy tez.jakos o 13,tak? do zobaczenia! Quote
bros Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Uru dziś Wschodni kilka minut po 14 -tej ! nazwijmy to przedspacerem :evil_lol: ten właściwy spacer odbędzie się w NIEDZIELĘ o 13.00 na pętli Osobowice Quote
Goś Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 akadiana witamy! Nowe ludzie zawsze mile widziane :diabloti:Szczególnie zapsione :razz: Chociaż z tego co Olka pisze,to nie tak zupełnie nowe...? akadiana, Uru, ale mam nadzieję, że dołączycie też do nas jutro na Osobowicach, do większej gromadki, hm?? :cool3: A dzisiaj to Bros odbierze mnie z przystanku tramwajowego(8,15) transbud i z tamtąd już przejdziemy się do parku, bo ja nie wiem jak tam dotrzeć :roll: Więc może napiszcie PW do brosa i dokładnie się już z nią umawiajcie w parku - ona zna te okolice. Jakby nie odpisała do 12:30, to dajcie znać - zadzwonię do niej na kom i Wam przekażę Aha, Uru jedna dygresja... O 13 to my się spotykamy wszyscy w niedzielę na Osobowicach. Dzisiaj z brosem umówiłam się na 14...czyli w parku będziemy jakiś kwadrans później Quote
akira Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Mnie to już na pewno dziś nie będzie tak się dusze ;/ ledwo co z Lusi schodze na podwórek :-( Quote
akadiana Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ja taka po części nowa a po części już znana :) Co do jutrzejszego spacerku to prawdopodobnie będziemy też.... w końcu zwierza codziennie pobiegać muszą A co do Cujo to też jestem ciekawa jak się miewa :) do zobaczenia po części dzisiaj i po części jutro :) Quote
viverna Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ulv jest zainteresowana niedzielnym spacerem, a ja nie wiem czy dam radę... Postaram się być, ale nie obiecuję ;-) Quote
akadiana Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Goś nie mogę się jednak dowiedzieć gdzie Was szukać :( Może w takim razie sie umówmy tak że ja będę sie kręciła w okolicy Wilczej. Mam dwa psy wilorasowca w stylu owczarka i czarnego sznaucerka mini. Mam nadzieję że mnie znajdziecie :) Quote
akadiana Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Viv czy cokolwiek ruszyło się w temacie spacerów schroniskowych ? Quote
bros Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 13.15 wychodzę z chałupki , do zobaczenia dziewczyny :) Quote
viverna Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 akadiana napisał(a):Viv czy cokolwiek ruszyło się w temacie spacerów schroniskowych ? jeszcze nic, dam znać, jak będę wiedziała, ok? Quote
Uru Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 po 14tej... ech rano pojechalismy na szkolenie i od razu stamtad do wschodniego.bylismy ok 12.50 i lazilismy ok godzinki,heh. myslalam ze jednak nieaktualne albo co;) no nic! bedziemy jutro na osobowicach! teraz mnlody juz klapniety i sie pewnie nie zbierze;) ale i tak spotkalismy gromade piesów! tylko nie zrzeszonych;) to do jutra!:) Quote
graynew Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No my juz wiemy gdzie jest petla 14 :cool3: nawet w miare niedaleko od nas. Wiec widzimy sie jutro o 13. A my dzis bylismy na godzinke w tym parku po drugiej stronie Legnickiej jak ASTRA. Troche tam lyso tzn tylko trawa i drzewa. Bylo troche psow ale duzo ludzi z wozkami i malych dzieci wiec na nasze normalne :evil_lol:dogomaniackie spacerki sie nie nadaje. Quote
Recommended Posts