Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli dziki tlum i ludzikow i czworonogow. A my sie dziwilismy ze ludzie na nas dziwnie patrzyli :evil_lol:
No to do zobaczenia w niedziele o 13 na Osobowicach :p

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki za Szarka(Rudka:lol:):loveu:
He mi udało się 3 foty zrobić bo potem bateria siadła:roll: pech...
w tym dwa szarka i jedno graynew troszkę mi łapy ucięło:oops:
GRAYNEW SZAREK SZAREK1
A czyli nast. spacerek na Osobowicach o 13 w niedziele???

Posted

Osobowice to super miejsce dla takiej watahy ogonów, ale od pętli 14 do naprawdę fajnych terenów jest jeszcze spory kawałek, który trzeba przejść idąc między zabudowaniami a odgrodzonymi ternami wodonośnymi i psiaki tam raczej trudno puścić luzem... :roll: My zawsze jeździmy jeszcze ok 2km dalej i tam to już hulaj dusza, piekła nie ma! :evil_lol: Pomyślałam, więc że można by spróbować wykonać sprawną akcję (ale to wymagało by dobrego dogrania i punktualności ;)) i zmotoryzowani mogli by odebrać z pętli "tramwajarzy" i podwieźć ich ten kawałek dalej (i oczywiście potem odwieźć z powrotem). Co Wy na to?

Posted

Oj panikujesz Justynak, panikujesz ;) Do naprawdę fajnych terenów jest tu jakieś 10min drogi (wałami, a nie przez zabudowania)...no z psami, to może 15min ;) Wiem, bo tu mieszkam - tuż przy samych łąkach. Raz tylko trzeba będzie przeciąć Osobowicką i przejść jedną uliczkę (z zaledwie kilkoma domkami) i będziemy na supeeer łąkach! Nawiasem mówiąc, to tu(na tych łąkach) właśnie budują nowe schronisko... A później to już wedle uznania czy dalej łąkami czy do lasu :lol: Będzie dobrze i naprawdę uważam,że nie ma co kombinować z tymi autami, bo psiaki można już spokojnie przy samej pętli pospuszczać - po drugiej str wałów (tam jest kawał "pola" między wałami a Odrą)...Ale się reklamuję :eviltong:

Posted

No my to teraz tak zalatwilismy hurtowo.
Bo tak jak napisalam u siebie Niedziela godz 13 petla 14 na OSobowicach

Takie zostaly poczynione ustalenia zanim sie w wiekszosci rozeszlismy. Zeby juz wiekszosc wiedziala. No a dla tych ktorych nie bylo info jak wyzej. Teraz juz musicie byc :p
Pobijamy rekord w ilosci czworonogow :eviltong:

Posted

A ja znowu nie chciałam Wam psuć humorków:roll: Jedziemy na weekend na szkolonko, zaczynając już od piątku, więc 3 futra odpadają...

Tzn. wiedziałam o tym już duuuuuuuuuuuużo wcześniej, ale ciśnienie też trzeba niekiedy ruszyć do działania, prawda?:diabloti:

Posted

czesc wszystkim!
cos mi sie zdaje, ze znalazł sie własnie nowy kompan spacerzastej druzyny psa!:)
o waszych spacerkach slyszalam od niejakiej Goś;) i sie zabiore w kolejna niedziele,znaczy sie Lab zwany Focusem,7 miesieczny brykacz i jego pani:)
no to teraz Frycia moze bedzie chroniona przez Focusa i zaden ogromniasty onkowy mezczyzna kija jej nie wyrwie... chociaz kto wie...;)
pozdrawiamy wszystkich !:)

Posted

Hehe cześć Uru! :multi: Witam na spacerowym wątku :loveu:

niestety mnie i mojego naczelnego terrorysty (szczekacza) również nie będzie, całą niedzielę siedzę w pracy

kurcze to moze my to spotkanie na sb przełożymy, hm? Co o tym myślicie? jak komu bardziej pasuje - jeszcze jest czas, żeby coś pokombinować ;)

ps: ta pętla na Osobowicach, to nie tylko pętla 14, ale i 74 - może komuś się ta informacja przyda

Posted

Mi osobiście Sb DUŻO bardziej,ale moim zdanie proszę się nie sugerować moja obecność zależy od tego czy pojadę na zawody,dam 100% odp. w Pt

a i tak p.s(gdybym jechała): to czy jest jakieś miejsce gdzie krzyżuje się trasa 14 z 17 ???lub ewentualnie z 20???

Posted

Nam w ten weekend wszystko jedno moze byc sobote a moze byc i niedziela. Dostosujemy sie.
Nie bedzie nas za tydzien dlatego bardzo prosimy o miejsce nie przy ZOO bo to nasze ulubione wiec chcielibysmy byc jak bedziemy sie tam umawiac :D

Posted

Kurcze szkoda, że tak to zaczyna wyglądać...
Alusia, przy Arkadach możesz przesiąść się z 17 zarówno w 14 jak i 74 - co Ci pierwsze nadjedzie :)

Posted

Ja mogę i w sb i w nd, więc nia mam nic przeciwko dwóm spotkaniom - będę na obu :D Co Wy na to??
Niech Ci, którym sb bardziej pasuje, przyjadą w sb, a Ci co wolą nd - w nd. Może być? :lol:

Gosik - jak będziesz przechodziła przez most M. od Popowic w str Osobowic, to musisz iść na lewo od mostu (nie w str wiaduktu i cmentarza, ale w przeciwną -w str pętli, którą z mostu widać)

ps: JAK TU DO DIABŁA WSTAWIĆ BANEREK?? :Help_2:

Posted

Wejdź TU
nacisnij "przeglądaj" wybierz plik z wybranego folderu no Twoim komputerze
następnie przyciśnij "host it"
czekaj....
następnie skopiuj link pierwszy od z zdjęcia na dole
następnie naa Dogo nacisnij PW następnie edytuj sygnaturę
a skopiowany link wklej tam gdzie można pisac:lol:
POWODZENIA

a p.s Ten spacer w Sb będzie przy ZOO???

Posted

Nie, na pętli tramwajowej 14 i 74 na Osobowicach...

Samo zdjęcie wchodzi, ale ja chcę, żeby to był baner przekierowujący do galerii i tu już wszystko się sypie...