Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak ten przerośnięty kudłaty o specyficznym sposobie bycia - właściwie szczekania ;) to właśnie Bros, szkoda że tak króciutko się widziałyśmy , miałam zdać Tobie relację z domku Tigi alee myślę ze nadrobimy następnym razem.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bros pewnie, że się jeszcze spotkamy ;)

fotoski z dzisiaj (t.j. 08.03.09r)

Justynak ze swoją laleczką

Ekipa podwyższonego ryzyka:evil_lol:

podopieczni...

grunt to dobrać odpowiedni kaganiec:evil_lol:

zadziorka...

Posted

No żeby nie było tak różowo, to trzeba pamiętać że i prawdziwe wymuszenia miały miejsce :evil_lol: :
Biedna Frytka dzielnie płyneła w rwącej rzece żeby swojego patyczka przynieść, a jak już prawie jej się udało i to przyszedł zbir i jej bezczelnie zabrał :mad:

Innym psom natomiast kazał trenować pływanie i w wodzie siedzieć, co się będą na brzegu obijać :lol:

inne zdjęcia zamieszczone są TU

Posted

No dobra ja wymusilam na TŻ zdjecia i mam. Po zmniejszeniu dalej sa duze wiec nie wiem czy uda mi sie je tu wrzucic. Wszyscy zainteresowani sa proszeni o podanie maila na pw to dostana swoje cudo indywidualnie. A narazie proba umieszczenia zestawu fotek.

Zeby nie bylo czekamy grzecznie na petli do 13.30 :evil_lol:

Koperek i jej cuda :p

Biegamy jedni szybciej drudzy wolniej wazne zeby do przodu.

Posted

Na prosbe Viv zdjecie kasuje. Kto sie spoznil i nie widzial to trudno :)

Nasze glowne sygnaly rozpoznawcze i ich Pancia

Magda i Piksel w aferze przebil Toske :crazyeye:

Niektorych dopiero poznalismy a juz sie z tego cieszymy :p tacy ladni i fajni

Posted

Zobaczyłam, padłam i powstać nie mogę!:mdleje:

CO ZA ZDJĘCIA, CO ZA SPRZĘT, CO ZA KOLORY, CO ZA FOTOGRAF- BRAK SŁÓW NORMALNIE!:lying:

Bossssssssssssssssssssssssssssssssssssskie!:klacz:

Posted

Niektorzy maja sprezyny w nogach :evil_lol:

No i tyle osob mniej wiecej bylo jak juz sie wszyscy spotkalismy :eviltong:

No i to chyba by bylo na tyle mam nadzieje ze mnie zaden mod nie zabije :roll:

Posted

Piękne foty!!!
Bardzo wszystkich przepraszam za wyskoki mojej bezkompleksowej Funi :oops:, za jazgoty Tośli już nie przepraszam, bo jak widać stały się już czymś w rodzaju sygnału rozpoznawczego dogomaniackich spacerów (choć Piksel robi co może, żeby Tośkę zdetronizować ;)) :evil_lol:
Wszystkim spacerowiczom bardzo dziękuję za mile spędzony czas! :lol:
Próbowałam zrobić małą inwentaryzację ogonów i po wstępnych wyliczeniach wyszło mi, że w szczytowym momencie było 17 psów!!! Czy jest ktoś, kto potrafi to zweryfikować? :razz:

Posted

Świetny spacer! Piękne psy i ludzie:eviltong:

W końcu pewnie uda mi się znów dotrzeć na dogospacer, na razie nie mogę już pisać bo mam całe spuchnięte ręce i boli. Zeus mnie pogryzł wczoraj:cool3:

Pozdrawiam wszystkich

Posted

No to teraz czas na nasze zdjęcia…bo też ich trochę mamy :D
Ale najpierw jeszcze wielkie dzięki dla wszystkich za świetny spacer, a zwłaszcza dla osoby, która załatwiła nam taką pogodę. Bo tu musiał być jakiś pakt zawarty, nie ma innej opcji-dzień wcześniej padało, dzień później pada…ba, nawet wieczorem już pogoda się spsioczyła…a my mieliśmy piękne słoneczko :multi: To może od razu napiszę, że na przyszły tydzień też zamawiamy bezchmurne niebo na niedzielę :eviltong:
Hihi widzę, że na portretowe zdjęcia graynew nawet moja Faza się załapała :D Podziękuj swojemu TŻtowi ;)
Ale teraz już do konkretów:
Lisek (przepraszam, ale ona dla mnie liskiem vel torpedą już zostanie:evil_lol:) w tramwaju, w drodze na spacerek:

I już na miejscu…Bros jak każdy konik spuszczony z uprzęży, musiał się wytarzać z radości:

A mała czarna od razu zaczęła swoje szalone biegi, wpadając nam co chwilę w kadr ;)

Ku radości większości psów w pobliżu była…woda!

Posted

Więc już po chwili połowa spacerowiczów była mokra…Tylko biedny, wchodzące do wody psiaki nie wiedziały, że wydostanie się na brzeg nie będzie już takie łatwe.. Bo na brzegu czekał już na swoje ofiary Bros ;):

A jak tylko próbowały za szybko wychodzić:

W tym wypadku dzielnie broniącą sie ofiarą była napotkana po drodze seterka, którą wciągnęliśmy do naszej szajki :diabloti: Niestety w trakcie spacerku, skaleczyła sobie łapkę i musiała wcześniej wrócić do domu...Jednak jeśli właścicielwi udało się odnaleźć ten wątek na dogomanii, to pozdrawiamy serdecznie i życzymy psinie szybkiego powrotu do zdrowia!
A teraz jeszcze filmik z zabawy nad wodą...na którym wyraźnie widać poczynania trenera Bosa, który postanowił nauczył najmłodszą Lusi pływać...metodą "od razu na głęboką wodę":
View My Video

Posted

Oczywiście było mnóstwo zabawy i pogoni…szczególnie w wykonaniu tych dwóch babeczek:

Chwila przerwy na otrzepanie się:

Ale i Cujo nie dał się długo prosić:

Posted

zdjęcia cud miód:) no a Frytka to dopiero dała popis kąpielowy! no teraz w związku z nadchodząca wiosną niedzielne spacerki są obowiązkowe tylko z taką grupą jak ostatnio to potrzebujemy tereny tylko dla nas!siejemy przerażenie wśród spacerowiczów:lol:

Posted

Oczywiście zaczepialiśmy też wszystkie napotykane psy:

…czy tego chciały (i wtedy było zbiorowe szaleństwo):

co jednak najlepiej widać na filmiku:
View My Video
…czy nie (jak ten biedny maleńki szczeniaczek):
View My Video
Młodziutka Lusi tak się zmęczyła tym bieganiem, że musiała na chwilkę odpocząć:

Posted

Na koniec jeszcze piękny Bros…
-żeby nie było, że z tym konikiem przesadziłam – tu widać jaki jest duży:

-czego znowu, ja tu sobie kopię,a Wy mi głowę zawracacie...nie będę pozować,o:

-i Bros w dwóch osobach:

A ten znak widoczny po lewej stronie zdjęcia, to zobaczyliśmy dopiero na sam koniec spaceru(naprawdę!)…no nie nasza wina, że obeszliśmy górkę od drugiej strony! :evil_lol:

Posted

Magdina, Frytkę szalejącą w wodzie, to najlepiej będzie widać na filmiku, który wstawię do jej galerii. Zresztą mam jeszcze więcej zdjęć ze spacrku, które będzie tam można obejrzeć... Jednak teraz już zwyczajnie nie mam czasu (ktoś niestety musi pracować na futrzaki:cool1:). Postaram się jednak zrobić to jeszcze dziś wieczorem, po powrocie z pracy. I oczywiście od razu wstawię tu linka :)

Nas(psy liczę ;)) było...6+seterka z łapanki :evil_lol:
A Was...7...nie,8 ... Czyli w apogeum było nas razem 14 futrzaków :crazyeye: No to jeśli za tydzień uda nam się wszystkim wreszcie razem spotkać (gosik myślę też tu o Tobie oczywiście!), to będzie niezła wataha :evil_lol:

Posted

Goś napisał(a):
Nas(psy liczę ;)) było...6+seterka z łapanki :evil_lol:
A Was...7...nie,8 ... Czyli w apogeum było nas razem 14 futrzaków :crazyeye:

Nie, "nas" było więcej! :evil_lol:
Graynew - 1 futro
Alusia - 1 futro
Justynak - 2 futra
Koperek - 3 futra
Magdina - 1 futro
Viverna - 1 futro
Ulv - 2 futra