bros Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 czy ta oporowska pętla jest daleko za cmentarzem ??? Jeśli nam nic nie wypadnie będziemy jutro o 13.00 Mamm nadzieję że mój "dorosly" :diabloti: samiec wstydu mi nie przyniesie Quote
NaamahsChild Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 My też będziemy:diabloti: Ale tylko ja i Blanche, bo Kazaan dziś idzie do nowego domku.. Quote
graynew Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 bros napisał(a):czy ta oporowska pętla jest daleko za cmentarzem ??? Jeśli nam nic nie wypadnie będziemy jutro o 13.00 Mamm nadzieję że mój "dorosly" :diabloti: samiec wstydu mi nie przyniesie Ta petla jest wlaciwie po drugiej stronie cmentarza no moze ciutke tak jakby za nim, ale nie wiele. Przed glowna brama tramwaj przejezdza na druga strone ulicy i chwilke jeszcze jedzie i ma petle. Nie da sie przeoczyc tymbardziej w dzien. CO do godziny to umowmy sie na 13!!!! bo jak znam zycie to i tak nam chwile zejdzie wiec Ci na 13.30 zdolaja dojechac no moze z 10 minutowym opoznieniem. My sie jaos z Justyniak umowimy i tez wszyscy dotrzemy. Quote
Alusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 :multi:Ok,ale ja się spóźnię więc proszę niech któraś z was zapisze mój nr Quote
viverna Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 czy spacer odbędzie się niezależnie od pogody:p?:question::look3: Quote
Koperek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 viverna napisał(a):czy spacer odbędzie się niezależnie od pogody:p?:question::look3: A jeżeli nikt z Was nie przyjdzie to zapewniam, że będę chodzić po domach po kolei i mordować w każdy poniedziałek o 24:00!:diabloti: Quote
NaamahsChild Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 viverna napisał(a):czy spacer odbędzie się niezależnie od pogody:p?:question::look3: W przypadku deszczu my odpadamy - ja nadal walczę z resztkami infekcji..:roll: Oby pogoda wypaliła.. Quote
olinafm Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Psy nie z cukru, nie rozpuszczą się ;) Jeśli nie będzie jakieś katastrofy pogodowej to ja bym była za. Quote
graynew Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Koperek napisał(a):A jeżeli nikt z Was nie przyjdzie to zapewniam, że będę chodzić po domach po kolei i mordować w każdy poniedziałek o 24:00!:diabloti: Koperek nie panikuj :eviltong: My z Toba zawsze na spacerek. Napisalam ze bedziemy to bedziemy. Ja tez uwazam, ze taki deszcz jak dzis np to spokojnie mozna isc no chyba ze jutro ma nadejsc jakas nawalnica nad Wroclaw :evil_lol: No to widzimy sie o 13 na petli. I do 15 po jak znam zycie bedziemy tam sterczec :razz: Quote
gosikf & dogs Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ludzie, czy ja zawsze dzień przed spacerem muszę mieć jakiegoś feralnego pecha???! Psy mają sraczkę ładnie mówiąc. Co 15min latam. Już mi się nie chce z nimi biegać, niech srają pod siebie:placz: Mojej siostry koleżanka zaginęła, ma 14 lat i przed chwilą była u nas policja... Co tu się dzieje cholera.... Quote
Koperek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 gosikf & dogs napisał(a):Ludzie, czy ja zawsze dzień przed spacerem muszę mieć jakiegoś feralnego pecha???! Psy mają sraczkę ładnie mówiąc. Co 15min latam. Już mi się nie chce z nimi biegać, niech srają pod siebie:placz: Mojej siostry koleżanka zaginęła, ma 14 lat i przed chwilą była u nas policja... Co tu się dzieje cholera.... cholecia- to czekamy na następny raz! szkoda... Quote
Koperek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 graynew napisał(a):Koperek nie panikuj :eviltong: My z Toba zawsze na spacerek. Napisalam ze bedziemy to bedziemy. Ja tez uwazam, ze taki deszcz jak dzis np to spokojnie mozna isc no chyba ze jutro ma nadejsc jakas nawalnica nad Wroclaw :evil_lol: No to widzimy sie o 13 na petli. I do 15 po jak znam zycie bedziemy tam sterczec :razz: No ale żebyśmy tylko my miały się spotkać to ja dziękuję za wycieczkę aż na Oporów:razz: Przecież to jest za siedmioma morzami!:evil_lol: Quote
Justynak Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 W związku z tym, że nie mam pojęcia jak jeździ teraz 4, bardzo poproszę o uściślenie. Czy my mamy się spotkać na pętli tramwajowej na przeciwko Cmentarza Grabiszyńskiego (czyli patrząc na Google maps, koło Cmentarza Żołnierzy Włoskich) czy na pętli tramwajowej Oporów (czyli koło cmentarza Żołnierzy Polskich)? :roll: Quote
Alusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 My jesteśmy pogodo-obojętni w błocie też się chętnie potaplamy:cool3::p Quote
Goś Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 My też będziemy...chyba,że tornado przez Wrocław przejdzie i linie tramwajowe zmiecie... Ale...ja nawet nie wiedziałam, że są jakieś dwie pętle tramwajowe na Oporowie ;P Rozumiem jednak, że jak wsiądę sobie w 4 pod Galerią i będę jechać do końca, to trafię na właściwe miejsce (??) ;) A może ktoś obeznany w tamtejszych rejonach podałby jednak jakiś nr tel do siebie, hm? I ps: słyszałam dzisiaj w radiu prognozę pogody i ponoć jutro we Wrocławiu ma być całkiem nie-zimno i nie-deszczowo :p Quote
graynew Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Justynak napisał(a):W związku z tym, że nie mam pojęcia jak jeździ teraz 4, bardzo poproszę o uściślenie. Czy my mamy się spotkać na pętli tramwajowej na przeciwko Cmentarza Grabiszyńskiego (czyli patrząc na Google maps, koło Cmentarza Żołnierzy Włoskich) czy na pętli tramwajowej Oporów (czyli koło cmentarza Żołnierzy Polskich)? :roll: Teraz to mi dalas do myslenia. JA tez myslalam ze tam jest jedna petla :shake: Ale 4 jezdzi do tej dalszej z tego co ja wiem. WIec rozumiem z tego ze widzimy sie na tej najdalszej petli. Tak jak to Koperek opisala za siedmioma morzami :roll: Znajdziemy sie jakos wkoncu kto jak nie my. Ci co jada 4 to maja prosta sprawe a Ci co autem to najwyzej dwa razy beda parkowac :lol: Quote
Alusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Matko ja się gubię :roll: czyli spotykamy się na tej pętli na przeciwko górki z tym pomnikiem na cześć żołnierzy??? Quote
Justynak Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Pętla Oporów to ta pętla: widok z górki, na której jest Cmentarz Żołnierzy Polskich ;) Quote
gosikf & dogs Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 A ja znów nie dotarłam... Wiele rzeczy się na to złożyło. A POGODA TAKA WSPANIAŁA!!!!:placz: Czekam na relację;) Quote
Alusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Było świetnie :multi: czekam na następne propozycje:razz: i na foty;) Quote
bros Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 było naprawdę fajnie :fadein: Brosio gaduła :roll: wybiegany na max zaliczył "glebę" DZIEWCZYNY i chłopaki bardzo miło było Was i wasze psiureczki poznać :loveu: Quote
NaamahsChild Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 bros napisał(a):było naprawdę fajnie :fadein: Brosio gaduła :roll: wybiegany na max zaliczył "glebę" DZIEWCZYNY i chłopaki bardzo miło było Was i wasze psiureczki poznać :loveu: I Ciebie było miło poznać:lol: Quote
Koperek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 bros napisał(a):było naprawdę fajnie :fadein: Brosio gaduła :roll: wybiegany na max zaliczył "glebę" DZIEWCZYNY i chłopaki bardzo miło było Was i wasze psiureczki poznać :loveu: To ten duży, kudłaty, który mnie na dzień dobry opieprzył??:razz:;) Quote
Recommended Posts