Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy ta oporowska pętla jest daleko za cmentarzem ???
Jeśli nam nic nie wypadnie będziemy jutro o 13.00 Mamm nadzieję że mój "dorosly" :diabloti: samiec wstydu mi nie przyniesie

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bros napisał(a):
czy ta oporowska pętla jest daleko za cmentarzem ???
Jeśli nam nic nie wypadnie będziemy jutro o 13.00 Mamm nadzieję że mój "dorosly" :diabloti: samiec wstydu mi nie przyniesie

Ta petla jest wlaciwie po drugiej stronie cmentarza no moze ciutke tak jakby za nim, ale nie wiele. Przed glowna brama tramwaj przejezdza na druga strone ulicy i chwilke jeszcze jedzie i ma petle. Nie da sie przeoczyc tymbardziej w dzien.
CO do godziny to umowmy sie na 13!!!! bo jak znam zycie to i tak nam chwile zejdzie wiec Ci na 13.30 zdolaja dojechac no moze z 10 minutowym opoznieniem.
My sie jaos z Justyniak umowimy i tez wszyscy dotrzemy.

Posted

viverna napisał(a):
czy spacer odbędzie się niezależnie od pogody:p?:question::look3:

A jeżeli nikt z Was nie przyjdzie to zapewniam, że będę chodzić po domach po kolei i mordować w każdy poniedziałek o 24:00!:diabloti:

Posted

Koperek napisał(a):
A jeżeli nikt z Was nie przyjdzie to zapewniam, że będę chodzić po domach po kolei i mordować w każdy poniedziałek o 24:00!:diabloti:

Koperek nie panikuj :eviltong: My z Toba zawsze na spacerek. Napisalam ze bedziemy to bedziemy. Ja tez uwazam, ze taki deszcz jak dzis np to spokojnie mozna isc no chyba ze jutro ma nadejsc jakas nawalnica nad Wroclaw :evil_lol:
No to widzimy sie o 13 na petli. I do 15 po jak znam zycie bedziemy tam sterczec :razz:

Posted

Ludzie, czy ja zawsze dzień przed spacerem muszę mieć jakiegoś feralnego pecha???!

Psy mają sraczkę ładnie mówiąc. Co 15min latam. Już mi się nie chce z nimi biegać, niech srają pod siebie:placz:

Mojej siostry koleżanka zaginęła, ma 14 lat i przed chwilą była u nas policja...

Co tu się dzieje cholera....

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Ludzie, czy ja zawsze dzień przed spacerem muszę mieć jakiegoś feralnego pecha???!

Psy mają sraczkę ładnie mówiąc. Co 15min latam. Już mi się nie chce z nimi biegać, niech srają pod siebie:placz:

Mojej siostry koleżanka zaginęła, ma 14 lat i przed chwilą była u nas policja...

Co tu się dzieje cholera....

cholecia- to czekamy na następny raz! szkoda...

Posted

graynew napisał(a):
Koperek nie panikuj :eviltong: My z Toba zawsze na spacerek. Napisalam ze bedziemy to bedziemy. Ja tez uwazam, ze taki deszcz jak dzis np to spokojnie mozna isc no chyba ze jutro ma nadejsc jakas nawalnica nad Wroclaw :evil_lol:
No to widzimy sie o 13 na petli. I do 15 po jak znam zycie bedziemy tam sterczec :razz:

No ale żebyśmy tylko my miały się spotkać to ja dziękuję za wycieczkę aż na Oporów:razz: Przecież to jest za siedmioma morzami!:evil_lol:

Posted

W związku z tym, że nie mam pojęcia jak jeździ teraz 4, bardzo poproszę o uściślenie. Czy my mamy się spotkać na pętli tramwajowej na przeciwko Cmentarza Grabiszyńskiego (czyli patrząc na Google maps, koło Cmentarza Żołnierzy Włoskich) czy na pętli tramwajowej Oporów (czyli koło cmentarza Żołnierzy Polskich)? :roll:

Posted

My też będziemy...chyba,że tornado przez Wrocław przejdzie i linie tramwajowe zmiecie...
Ale...ja nawet nie wiedziałam, że są jakieś dwie pętle tramwajowe na Oporowie ;P Rozumiem jednak, że jak wsiądę sobie w 4 pod Galerią i będę jechać do końca, to trafię na właściwe miejsce (??) ;)
A może ktoś obeznany w tamtejszych rejonach podałby jednak jakiś nr tel do siebie, hm?
I ps: słyszałam dzisiaj w radiu prognozę pogody i ponoć jutro we Wrocławiu ma być całkiem nie-zimno i nie-deszczowo :p

Posted

Justynak napisał(a):
W związku z tym, że nie mam pojęcia jak jeździ teraz 4, bardzo poproszę o uściślenie. Czy my mamy się spotkać na pętli tramwajowej na przeciwko Cmentarza Grabiszyńskiego (czyli patrząc na Google maps, koło Cmentarza Żołnierzy Włoskich) czy na pętli tramwajowej Oporów (czyli koło cmentarza Żołnierzy Polskich)? :roll:

Teraz to mi dalas do myslenia. JA tez myslalam ze tam jest jedna petla :shake:
Ale 4 jezdzi do tej dalszej z tego co ja wiem. WIec rozumiem z tego ze widzimy sie na tej najdalszej petli. Tak jak to Koperek opisala za siedmioma morzami :roll:
Znajdziemy sie jakos wkoncu kto jak nie my. Ci co jada 4 to maja prosta sprawe a Ci co autem to najwyzej dwa razy beda parkowac :lol:

Posted

było naprawdę fajnie :fadein: Brosio gaduła :roll: wybiegany na max zaliczył "glebę" DZIEWCZYNY i chłopaki bardzo miło było Was i wasze psiureczki poznać :loveu:

Posted

bros napisał(a):
było naprawdę fajnie :fadein: Brosio gaduła :roll: wybiegany na max zaliczył "glebę" DZIEWCZYNY i chłopaki bardzo miło było Was i wasze psiureczki poznać :loveu:

I Ciebie było miło poznać:lol:

Posted

bros napisał(a):

To ten duży, kudłaty, który mnie na dzień dobry opieprzył??:razz:;)