Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Goś napisał(a):
Kurde skąd się ten wet urwał??! :angryy: Porażka zupełna...no wierzyć się nie chce...Chętnie poznałabym nazwisko tego "pana dra", bo to jednak dobrze wiedzieć takie rzeczy...nigdy nie wiadomo co się może przydać...więc jakbym mogła prosić o dokładniejsze dane na PW to byłabym wdzięczna...

A wracając do spacerku, to... Nie Róbcie Mi Tego Kobitki!!! Ja już tak namotałam w pracy, zamieszałam z grafikiem, zafundowałam koleżance pracującą niedzielę, pozamieniałam się,zrezygnowałam z wolnego dzisiaj tylko po to, żeby mieć niedzielę wolną...a Wy teraz chcecie spacer na sb przełożyć??:placz: Proszę, spotkajmy się jeszcze w ten weekend w nd! Frytce tak dobrze robią te spacerki! Z każdego wraca odrobinę odmieniona, trochę pewniejsza siebie...Już nawet nie obszczekuje każdego napotkanego przechodnia! :cool3: ;) Dlatego tak mi zależy na tym spotkaniu... Może jednak dacie radę w nd?? Bo ja całą sb przesiedzę w pracy i na pewno nigdzie nie będę mogła wyjść :sad:

Nie martw się :P ja z Lusi mogę przyjechać gdziekolwiek w niedziele i w sobote również. Oba te dni mi pasują :P

Posted

[quote name='graynew']Wiesz gdyby to ode mnie zalezalo to sie zgadzam to najlepsze wyjscie.
Ale oni do tego podchodza emocjonalnie. No mozna by sterylizowac w ciazy tez sie tak robi nie wiem czy iim ktos to powiedzial.

Bede sie z dyrcia widziec w piatek albo w poniedzialek. Troche to pozno jak na usypianie. Sama nie wiem. A jak jej to mam mailem napisac :shake:

Syuacje troche patowa. No coz jakby ktos cos slyszal to dajcie znac.
No szkoda mi zarowno ich jak i psiakow.

Dopisze tutaj zeby juz nie smiecic.
Weta juz maja poleconego mojego :p szkoda ze sie wczesniej nie dali przekonac do niego. A sunia bedzie sterylizowana bo tak mialo byc tylko hodowca doradzal po pierwszej rujce zeby sprawdzic czy wszystko jest dobrze.
Sunia jest rasowym rodowodowym labkiem no zalamac sie mozna.
A wet dokladnie nie wiem ktory to ale dyrcia mieszka na Borowskiej wiec sadze, ze to jakis z tamtych okolic.
Napisz BARDZO CIĘ PROSZĘ! tego maila do niej! To tych psiaków być, albo nie być- czyli albo trafią do jakiegoś bydlaka, albo do dobrego domu- kto to zagwarantuje każdemu???
Ciebie ten mail nic nie kosztuj- no może trochę czasu, a zawsze to chęć pomocy i dobra rada. BARDZO CIĘ PROSZĘ- wytłumacz im wszystko, że póki mają zamknięte oczka to można im pomóc nie być nigdy głodnym, chorym, zapchlonym, zmarzniętym i bitym.

Posted

A kto chętny na nd na 13?? :multi: Gdziekolwiek ;)
Zrobimy dwie listy ;)
Wstępna na nd:
ja, akira, justynak, gosikf & dogs, bros, viverna?, NaamahsChild?, magdina?
Olinafm, Ulv a Wy gdzie jesteście??
Szkoda tylko, że znowu nie uda się nam wszystkim spotkać razem :sad:

Posted

Alusia napisał(a):
A i tak przechodzę do sprawy o spacerku kto chętny na Oporowski spacerek w Sb??? czy te osoby co wcześniej napisały są nadal chętne???

Ja jestem nadal chętna. Tylko napisz mi dokładnie o której i w którym miejscu ;p

Posted

Niech więc będzie ten Oporów - w końcu obiecałam tydz temu, nie? ;) Tylko tym razem poproszę Ciebie, żebyśmy się spotkali na jakimś perzystanku, bo to zupełnie nie moje rejony... W ogóle ich nie znam i pewnie będę błądzić :roll:
Więc gdzie dokładnie? ;)

Posted

Dla nas Oporów to drugi kraniec miasta!!! No coż ale ma byc sprawiedliwie. Nastepnym razem bedzie gdzies blizej :eviltong:
Czyli w niedziele o 13 na petli na Oporowie!!!
No my tez pewnie bedziemy :cool3: ludzikow sztuk 2 pies a raczej suka sztuk 1

Posted

graynew napisał(a):
Dla nas Oporów to drugi kraniec miasta!!! No coż ale ma byc sprawiedliwie. Nastepnym razem bedzie gdzies blizej :eviltong:
Czyli w niedziele o 13 na petli na Oporowie!!!
No my tez pewnie bedziemy :cool3: ludzikow sztuk 2 pies a raczej suka sztuk 1

graynew zabrała bym Was samochodem (bo z tego co pamiętam, to mieszkamy niedaleko), ale w moim "porsze" nijak nie da się upchnąć czwórki ludzi i trzech psów (a raczej suk ;)) :shake:
Ale podaj mi na wszelki wypadek, na PW, nr telefonu, bo jak by mój TZ się oflagował i nie chciał jechać, to możemy spróbować coś pomyśleć... :roll:

Posted

olinafm napisał(a):
Ja też się zgłaszam. Czyli jutro o 13 na pętli na Oporowie? Na tej pętli jest taki większy parking dla aut, dobrze kojarzę?

No jak jutro?? Naa i graynew myślą o niedzieli, a Ty oli o sobocie- jedni o chlebie, a inni o niebie:roll:

Ja wolałabym niedzielę- tak, jak piszę od początku.

Posted

Goś napisał(a):
A kto chętny na nd na 13?? :multi: Gdziekolwiek ;)
Zrobimy dwie listy ;)
Wstępna na nd:
ja, akira, justynak, gosikf & dogs, bros, viverna?, NaamahsChild?, magdina?
Olinafm, Ulv a Wy gdzie jesteście??
Szkoda tylko, że znowu nie uda się nam wszystkim spotkać razem :sad:

Szkoda, że mnie na liście zabrakło...:roll:, a akira to się jednak na sobotę umawia od pewnego czasu.

DOBRA, KONIEC PYTAŃ- TERAZ PROSZĘ TYLKO O ODPOWIEDZI! Pisać tak:

Koperek- niedziela
......- sobota
....-niedziela itp

Posted

olinafm napisał(a):
Ja mogę się pojawić i w sobotę i w niedzielę. Tylko gdzie i o której?

Ja się piszę na jutro jeśli ktoś chce na tej pętli .
I na niedziele również się pisze na tej pętli jeśli ktoś chce.

Tylko napiszcie czy ktoś jutro idzie czy wszyscy w niedziele :P

Posted

Dobra już wiem jak i już wam piszę, bo nie wiem jak Aza zniesie taką podróż. Chodzi o to, że nogi ją bolą najbardziej jak musi balansować w autobusach czy tramwajach i sobie nie pobiega jak już w końcu dojedziemy...

Mam trasę 135(40min) do Arkad. Potem w 4kę i na Oporów, ale nie wiem ile to się jedzie?

Posted

monik&nox( nie chodzi jej dogo) ale też się pisze się na ten spacerek :cool3:
A może byc 13:30 BŁAGAM bo mam wcześniej trening agility :modla::modla:
A i to jest mój nr gdybym się spóźniała 664-384-007 ale raczej do tego nie dojdzie :evil_lol: jeżeli o 13:30:diabloti:

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
gosikf- niedziela:cool3:

Nie wiem jak dojechać, ale se poradze nie:cool1: I nie wiem co ze sobą zabrać, w sensie jakie futro.

Pętla Oporów tak? Nie byłam chyba:eviltong:

Jedna konkretna! ;)

Też tam nie byłam- przecież dla mnie to koniec świata! :roll: No ale cóż- dla socjalki wieeeele się zrobi...:evil_lol:

Posted

Goś - niedziela, 13, pętla na Oporowie (ale będziemy mieć wyprawę... caaałe miasto zwiedzimy :eviltong:)
Będzie nas sztuk 4, tj 2 ludzie i 2 psu...a raczej suczydła

Koperek - przerpaszam, jakoś mi się ubzdurzyło, że Ty to jednak na sb się pisałaś...ale Fajnie, że idziesz z nami :] Czy to znaczy, ze poznam wreszcie Twoją rotkową bestię?? :multi:

gosikf...może jednak weź miśkę....bo ja też biorę Frytkę, a nie sądzę, żeby ona potrafiła stawić czoła Zeusowi :roll: