NaamahsChild Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 O tak, tak! Spacerek!:lol: My też się piszemy.. Quote
viverna Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Mam nadzieję, że w końcu też będę, bo w weekendy mnie ostatnio dopada praca... Quote
Koperek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='viverna']Mam nadzieję, że w końcu też będę, bo w weekendy mnie ostatnio dopada praca... Nadzieja matką .... :evil_lol: Ale pozytywne myślenie viverna, jak najbardziej może pomóc!:lol: Quote
viverna Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Koperek']Nadzieja matką .... :evil_lol: Ale pozytywne myślenie viverna, jak najbardziej może pomóc!:lol: czepiasz się słówek :eviltong: Quote
NaamahsChild Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 te, filozofka:eviltong: idziesz z nami, bo Cię poszczuje policjantem:cool3: Quote
viverna Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 NaamahsChild napisał(a):te, filozofka:eviltong: idziesz z nami, bo Cię poszczuje policjantem:cool3: aaaa policjantem nie!!! Tylko nie to!!! Quote
NaamahsChild Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 viverna napisał(a):aaaa policjantem nie!!! Tylko nie to!!! Czemu, przecież to tak wrażliwy człowiek! I ciągle o Tobie myśli:cool3: (ale skończył mnie męczyć na nk) Quote
bros Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jeśli niedziela to i ja się chętnie przyłączę jeśli pozwolicie, mam wielką ochotę Was poznać :fadein: , będę śledziła wątek - gdzie spotkanie. Quote
Alusia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Może na 40% w ten weekend lecz raczej na 80% przyłączymy się za 2tyg. 28 lub 29.03.09 ...ale będę uważnie śledzić wątek a nóż ...(chyba że ktoś skusiłby się w tą Sb na spacer w obrębie Krzyki,Oporów i okolice):roll:;) Quote
NaamahsChild Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Alusia napisał(a):Może na 40% w ten weekend lecz raczej na 80% przyłączymy się za 2tyg. 28 lub 29.03.09 ...ale będę uważnie śledzić wątek a nóż ...(chyba że ktoś skusiłby się w tą Sb na spacer w obrębie Krzyki,Oporów i okolice):roll:;) Ja proponuje sobotni/niedzielny spacer właśnie na Oporowie.. uwielbiam ten zakątek.. I psiakom się podoba.. Quote
Alusia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 NaamahsChild napisał(a):Ja proponuje sobotni/niedzielny spacer właśnie na Oporowie.. uwielbiam ten zakątek.. I psiakom się podoba.. GENIALNIE:multi: ja proponuję Sb ok 12:00 a ty wybierz miejsce mi pasuje cały oporów;) Quote
akira Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Alusia napisał(a):Może na 40% w ten weekend lecz raczej na 80% przyłączymy się za 2tyg. 28 lub 29.03.09 ...ale będę uważnie śledzić wątek a nóż ...(chyba że ktoś skusiłby się w tą Sb na spacer w obrębie Krzyki,Oporów i okolice):roll:;) Krzyki, oporów to moje okolice. Jeśli chcesz to możemy się umówić z pieskami :) :lol: Quote
akira Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Mi też. To jeśli nie macie nic przeciwko to się przyłączymy z Lusi :) Quote
Koperek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Coś mój nos spisek wyczuwa :mad: A spróbujcie się w sobotę znowu umówić to normalnie się już chyba nie spotkamy!:cool1: Quote
graynew Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dla nas Oporow to drugi koniec swiata, no ale zeby nie bylo dojedziemy i tam. Ma byc sprawiedliwie wiec moze co tydzien gdzies indziej zeby kazdy mial raz blisko raz daleko :cool3: My chyba wolelibysmy sobote. Ustalcie gdzie i o ktorej bo widze, ze sie znowu dwie grupy tworza. No ale to dobrze zawsze ktos z kims sie spotka. Quote
Alusia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 to na PW piszcie:eviltong::evil_lol: im więcej osób tym lepiej;) Edit: Czyli wszyscy zbierają się w okolicach Krzyki,Oporów itp ... SUPER to może Park Grabiszyński ??? mi też Sb pasuje Quote
graynew Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Sluchjcie pisze tutaj bo potrzeba pomocy. Mojej dyrekcji oszczenila sie labradorka. Sprawa idiotycznie durna mozna powiedziec. Opisze zeby nie bylo watpliwosci. Suka jest mloda to byla jej pierwsza cieczka miala byc sterylizowana. Dyrcia przed jesienia poszla do weta zapytac czy nie trzeba jakis tabletek czy czegos na pierwsza cieczke. Powiedzial ze nie ze za mloda ze to jeszcze nie teraz. Poszli w styczniu drugi raz bo zeby ich wiosenna cieczka nie zaskoczyla nie po co to jeszcze czas znowu odpowiedz. No wiec spokojnie czkeali. Suka grzeczna ulozona wiec jest spuszczana ze smyczy. Wyszla na spacer i dorwal sie jakis czarny no ale przeciez pies nie mial cieczki. No ale pojechali do weta na co ten ze przeciez to nie cieczka. Pies na nastpeny dzien zaczal krwawic wiec oni psa do auta i do weta. No to ten ze to cieczka pierwsza. Oni ze wczoraj sie jakis czarny dorwal na chwile. Wet ze spokojnie przeciez psy to pop prae razy zeby czekac. No to czekali i co i sa male czarne szczeniaki. :angryy: No szlak czlowieka moze trafic no ale uwazam ze jako wlasciciela to poza tym ze jakiegos idiote weta spotkali( to ich pierwszy pies) to wiele nie zawinili. Szczeniakom trzeba znalezc domek. Moze ktos chce. Zaznaczam ze to beda jakies kundeliki moze troche w typie labka. Pomozcie jak mozecie. Tutaj zdjecie mamusi i mlodych Quote
Koperek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 graynew nie pierwsza taka sytuacja i nie pierwszy raz to napiszę (a mogę i sama to zrobić): zostawcie jednego szczeniaka, resztę do uśpienia! Po kiego grzyba następne kundle wydawać na ten zasrany świat?! Mówię szczerze i z pełną odpowiedzialnością- mogę nawet jutro zabrać gromadkę od nich. Quote
graynew Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Wiesz gdyby to ode mnie zalezalo to sie zgadzam to najlepsze wyjscie. Ale oni do tego podchodza emocjonalnie. No mozna by sterylizowac w ciazy tez sie tak robi nie wiem czy iim ktos to powiedzial. Bede sie z dyrcia widziec w piatek albo w poniedzialek. Troche to pozno jak na usypianie. Sama nie wiem. A jak jej to mam mailem napisac :shake: Syuacje troche patowa. No coz jakby ktos cos slyszal to dajcie znac. No szkoda mi zarowno ich jak i psiakow. Dopisze tutaj zeby juz nie smiecic. Weta juz maja poleconego mojego :p szkoda ze sie wczesniej nie dali przekonac do niego. A sunia bedzie sterylizowana bo tak mialo byc tylko hodowca doradzal po pierwszej rujce zeby sprawdzic czy wszystko jest dobrze. Sunia jest rasowym rodowodowym labkiem no zalamac sie mozna. A wet dokladnie nie wiem ktory to ale dyrcia mieszka na Borowskiej wiec sadze, ze to jakis z tamtych okolic. Quote
viverna Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 bożesz...poproszę o dane weta na pw, dla takich powinny być jakieś czarne kwiatki! A weta mogę im polecić tak na przyszłość... Po tej ciąży sunia musi być wykastrowana... ale to chyba dla nich oczywiste... Quote
NaamahsChild Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Porażka nie wet! Prosiłabym o info na priv, bo trzeba wiedzieć, kto takie herezje wygłasza!:angryy: Quote
Magdina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 my z Teddym tez sie chętnie dołaczamy,zerknę na watek w piatek zeby sprawdzic gdzie i kiedy bo obecnie nie mam inernetu w domu:( Quote
Goś Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Kurde skąd się ten wet urwał??! :angryy: Porażka zupełna...no wierzyć się nie chce...Chętnie poznałabym nazwisko tego "pana dra", bo to jednak dobrze wiedzieć takie rzeczy...nigdy nie wiadomo co się może przydać...więc jakbym mogła prosić o dokładniejsze dane na PW to byłabym wdzięczna... A wracając do spacerku, to... Nie Róbcie Mi Tego Kobitki!!! Ja już tak namotałam w pracy, zamieszałam z grafikiem, zafundowałam koleżance pracującą niedzielę, pozamieniałam się,zrezygnowałam z wolnego dzisiaj tylko po to, żeby mieć niedzielę wolną...a Wy teraz chcecie spacer na sb przełożyć??:placz: Proszę, spotkajmy się jeszcze w ten weekend w nd! Frytce tak dobrze robią te spacerki! Z każdego wraca odrobinę odmieniona, trochę pewniejsza siebie...Już nawet nie obszczekuje każdego napotkanego przechodnia! :cool3: ;) Dlatego tak mi zależy na tym spotkaniu... Może jednak dacie radę w nd?? Bo ja całą sb przesiedzę w pracy i na pewno nigdzie nie będę mogła wyjść :sad: Quote
viverna Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ja się dostosuję :D tym razem muszę być na spacerku, bo mam aż 2 urwisy do wybiegania :D Quote
Recommended Posts