NaamahsChild Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kurdelek serdelek!:shake: Ja też chciałam iść, ale jak zawsze wszystko czytam na ostatnią chwilę:angryy: Wrrr.. A jutro?:roll: Quote
viverna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 mały duży off: GABA SIĘ ODNALAZŁA!!!:multi: Jest potwornie wychudzona, ale cała! Udało się ją w końcu złapać pracownikowi schroniska :-) Piszę tu, bo wątek też był zaangażowany w sprawę!!! Quote
Goś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A ja się muszę zbierać do pracy :razz: A jutro TAK! :D My chcemy jutro iść :) Może być tam gdzie zawsze, czyli przy Hali Orbicie w parku koło Mostu Milenijnego.NaamahsChild, pasuje Ci lokalizacja?? I powiedzmy na godizne...13? viverna, a może Ty też się z nami wybierzesz? gosikf & dogs, wszystko hurtem...dopiero co zakończyłam taki okres :shake: Jednak jest tego i dobra strona - później powinnaś mieć na jakiś czas spokój... A tak serio, to trzymam za całą Waszą gromadke kciuki. Quote
Goś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aha, dodam tylko, że jeśli postanowicie zmienić godzinę czy miejsce, to ja się dostosuję ;) Chociaż uważam, że ten parczek to napradę świetne miejsca, bo są drzewa i polanki i psy się chyba lepiej czują niż np przy tamtych wałach koło mostu Trzebnickiego...A teraz zamilknę aż do 23:00 (praca:razz:), więc się na mnie nie oglądajcie i dogadujcie między sobą. A my jutro i tak się zjawimy... :cool3: Quote
viverna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Viv się wybierze, jak ktoś pożyczy jej psiaka wraz ze smyczą :D Naa???:eviltong: Quote
NaamahsChild Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A może jednak Oporów? 13 pasuje, jest ogromny teren, dużo zieleni i spokój. Co wy na to?:razz: Quote
gosikf & dogs Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ja jestem za Orbitą. Viv, nie ma problemu, chcesz szczekacza czy zjadacza wszystkiego co żyje? Quote
Goś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 To jak dziewczyny? Gdzie w końcu?? ;) Bo jak tak dalej pójdzie, to się nam spacer rozsypie... Quote
Goś Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja się tam wybiorę o 13 z dwoma sukami tak czy inaczej... Mam nadzieję, że ktoś do nas dołączy (mój nr tel jest kilka str wcześniej) :) Gosik, rozumiem, że jednak będziesz(?) :multi: viv,akira,NaamahsChild?? NaamahsChild,przyjedź dzisiaj do nas, a my nast. razem przyjedziemy do Ciebie - co Ty na to? ;) Quote
NaamahsChild Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Będziemy na przystanku tramwajowym Most Milenijny (innego dojazdu bezpośredniego nie mam) około 13:05. Poczekaj tam na nas;) Quote
Goś Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Na przystanku 14 i 74,tak? Od str Osobowic?? Czy gdzieś po drugiej stronie mostu? ... Chociaż tam chyba tramwaje nie jeżdżą...? Kurcze, nie pamiętam ;P Quote
Basia1244 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Po drugiej stronie mostu Milenijnego to na wysokości DH Astra (Lotnicza) i tam jeżdżą 3, 10, 22, i jeszcze coś. Ale jeśli Naa ma jechać z Oporowa, to radzę jednak autobusem i też wysiąść na wysokości DH Astra (tylko, że na Ostatnim Groszu). Potem prosto parkiem pod most milenijny. Quote
Koperek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Widzę, że dziołchy się dogadać nie mogą hahaha :evil_lol: A w sobotę był super spacer i ŻAŁUJCIE! O!:eviltong: Co prawda była tylko graynew i ja, ale za to jak się psiaki wybiegały :) Borusia nabiera odwagi i pokazała nową "sztuczkę" :lol: 1,5 godziny spaceru, a później cały dzień spokoju- oby tak zawsze! Polecam się na przyszłość! ;) Quote
gosikf & dogs Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Fajnie. Mnie nie było i dziś też nie mogłam. Zeus ciągle wymiotuje, ma refluks. Nic prawie nie trawi ostatnio i chudnie. Mam tą świadomość, że muszę go na USG i RTG zabrać. Ogólnie dziś zamówiłam pokarm, witaminy i leki- 311,13zł Jeszcze może Ulv poratuję jakoś karmą, bo Gaba się znalazła i teraz nie łatwo jej będzie wyżywić stado. A głodne psy być nie mogą. Może ktoś jednak zna domek, który chce zaadoptować sikającego, problemowego, nadpobudliwego i wymiotującego bokserka?:lol: Po takim czasie w sumie nie wiem czy bym go komukolwiek oddała, bo wiem jaki jest wymagający w wychowaniu i utrzymaniu. Kiedyś bym go oddała, ale pewnie by się skończyło powrotem więc na razie sobie jest i będzie;) Quote
akira Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Heh ;/ nie wyrobiłyśmy się z Lusi na spacer ;/ kiedy będzie następny? :oops: Quote
Goś Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 W przyszły weekend?? A oto relacja z dzisiejszego spotkania - zapraszam tu: http://www.dogomania.pl/forum/f626/oto-frytka-_-131846/index3.html Quote
graynew Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No super czyli za tydzien moze bedziemy w wiekszym gronie. My tez jestesmy we Wrocku wiec jakos sie dopasujemy z terminem. Tylko trzeba ustalic wczesniej niz w piatek :eviltong: zeby wszyscy zdolali przeczytac :evil_lol: Quote
akira Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No napewno się skusze na następny spacer. A w sobote czy w niedziele będzie i o której? już żałuje że mnie i Lusi tam nie było :-( Quote
Koperek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 akira napisał(a):No napewno się skusze na następny spacer. A w sobote czy w niedziele będzie i o której? już żałuje że mnie i Lusi tam nie było :-( Trza było się wyrobić, a nie teraz stękać i tylko wątek zaśmiecać!!!:mad::diabloti: Quote
akira Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Koperek napisał(a):Trza było się wyrobić, a nie teraz stękać i tylko wątek zaśmiecać!!!:mad::diabloti: Net mi działać nie chce zbytnio ani komp ;/ i do tego musze z Babcią siedzieć bo chora jest^^ ja nie moge jak mi się wszystko wiesza :angryy: Quote
Justynak Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ech... może i nam się wreszcie uda w przyszły weekend znów dogomaniacko pospacerować... :roll: Quote
gosikf & dogs Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 I nam, i nam!!! Trzeba by ulv ścignąć, Kopereczka kochanego:cool3::eviltong::loveu: i agnieszke Visenne! Proponuję niedziele o 13stej. Hmm? Quote
Goś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Tak, tak, tak, niedziela! Nie sobota, bo jednak znowu utknę w pracy :/ A w nd zdecydowanie spróbuję się urwać ;) Godzina też jak najbardziej może być 13, a miejsce dowolne-dojedziemy :) Quote
Recommended Posts