Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mały duży off: GABA SIĘ ODNALAZŁA!!!:multi:

Jest potwornie wychudzona, ale cała! Udało się ją w końcu złapać pracownikowi schroniska :-)

Piszę tu, bo wątek też był zaangażowany w sprawę!!!

Posted

A ja się muszę zbierać do pracy :razz:
A jutro TAK! :D My chcemy jutro iść :) Może być tam gdzie zawsze, czyli przy Hali Orbicie w parku koło Mostu Milenijnego.NaamahsChild, pasuje Ci lokalizacja?? I powiedzmy na godizne...13?

viverna, a może Ty też się z nami wybierzesz?

gosikf & dogs, wszystko hurtem...dopiero co zakończyłam taki okres :shake: Jednak jest tego i dobra strona - później powinnaś mieć na jakiś czas spokój... A tak serio, to trzymam za całą Waszą gromadke kciuki.

Posted

Aha, dodam tylko, że jeśli postanowicie zmienić godzinę czy miejsce, to ja się dostosuję ;) Chociaż uważam, że ten parczek to napradę świetne miejsca, bo są drzewa i polanki i psy się chyba lepiej czują niż np przy tamtych wałach koło mostu Trzebnickiego...A teraz zamilknę aż do 23:00 (praca:razz:), więc się na mnie nie oglądajcie i dogadujcie między sobą. A my jutro i tak się zjawimy... :cool3:

Posted

Ja się tam wybiorę o 13 z dwoma sukami tak czy inaczej... Mam nadzieję, że ktoś do nas dołączy (mój nr tel jest kilka str wcześniej) :)
Gosik, rozumiem, że jednak będziesz(?) :multi:
viv,akira,NaamahsChild??
NaamahsChild,przyjedź dzisiaj do nas, a my nast. razem przyjedziemy do Ciebie - co Ty na to? ;)

Posted

Na przystanku 14 i 74,tak? Od str Osobowic?? Czy gdzieś po drugiej stronie mostu? ... Chociaż tam chyba tramwaje nie jeżdżą...? Kurcze, nie pamiętam ;P

Posted

Po drugiej stronie mostu Milenijnego to na wysokości DH Astra (Lotnicza) i tam jeżdżą 3, 10, 22, i jeszcze coś. Ale jeśli Naa ma jechać z Oporowa, to radzę jednak autobusem i też wysiąść na wysokości DH Astra (tylko, że na Ostatnim Groszu). Potem prosto parkiem pod most milenijny.

Posted

Widzę, że dziołchy się dogadać nie mogą hahaha :evil_lol:

A w sobotę był super spacer i ŻAŁUJCIE! O!:eviltong:
Co prawda była tylko graynew i ja, ale za to jak się psiaki wybiegały :) Borusia nabiera odwagi i pokazała nową "sztuczkę" :lol:
1,5 godziny spaceru, a później cały dzień spokoju- oby tak zawsze!

Polecam się na przyszłość! ;)

Posted

Fajnie. Mnie nie było i dziś też nie mogłam. Zeus ciągle wymiotuje, ma refluks. Nic prawie nie trawi ostatnio i chudnie. Mam tą świadomość, że muszę go na USG i RTG zabrać. Ogólnie dziś zamówiłam pokarm, witaminy i leki- 311,13zł

Jeszcze może Ulv poratuję jakoś karmą, bo Gaba się znalazła i teraz nie łatwo jej będzie wyżywić stado. A głodne psy być nie mogą.

Może ktoś jednak zna domek, który chce zaadoptować sikającego, problemowego, nadpobudliwego i wymiotującego bokserka?:lol:

Po takim czasie w sumie nie wiem czy bym go komukolwiek oddała, bo wiem jaki jest wymagający w wychowaniu i utrzymaniu. Kiedyś bym go oddała, ale pewnie by się skończyło powrotem więc na razie sobie jest i będzie;)

Posted

No super czyli za tydzien moze bedziemy w wiekszym gronie. My tez jestesmy we Wrocku wiec jakos sie dopasujemy z terminem. Tylko trzeba ustalic wczesniej niz w piatek :eviltong: zeby wszyscy zdolali przeczytac :evil_lol:

Posted

akira napisał(a):
No napewno się skusze na następny spacer. A w sobote czy w niedziele będzie i o której? już żałuje że mnie i Lusi tam nie było :-(

Trza było się wyrobić, a nie teraz stękać i tylko wątek zaśmiecać!!!:mad::diabloti:

Posted

Koperek napisał(a):
Trza było się wyrobić, a nie teraz stękać i tylko wątek zaśmiecać!!!:mad::diabloti:

Net mi działać nie chce zbytnio ani komp ;/ i do tego musze z Babcią siedzieć bo chora jest^^ ja nie moge jak mi się wszystko wiesza :angryy:

Posted

Tak, tak, tak, niedziela! Nie sobota, bo jednak znowu utknę w pracy :/ A w nd zdecydowanie spróbuję się urwać ;) Godzina też jak najbardziej może być 13, a miejsce dowolne-dojedziemy :)