Magdina Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 UPSS a my przegapilismy..czekamy na koleja zbiórkę!! Quote
olinafm Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 To może kolejny spacer jutro, albo w sobotę/niedzielę? Komu pasuje? Quote
Koperek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Napiszcie, o której to może inni się dołączą ;) Quote
olinafm Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 To może o 13 na wałach przy moście zwierzynieckim? Quote
feeria Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ok,mi pasuje godz. 13, tylko gdzie dokladnie przy zwierzynieckim? kolo przystani? Quote
NaamahsChild Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Jutro? Tak, koło przystani. Dołączymy z Blanche i Lolitką. Quote
feeria Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Jutro, jutro. Gdyby cos sie zmienilo to dajcie znac, bo mam strasznie daleko tam i nie bede na darmo jechac :-) Quote
olinafm Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wiem że ja to zaproponowałam, ale czy dało by się to przełożyć na sobotę czy niedzielę? Jeszcze przed południem byłam po prostu przeziębiona a teraz jestem chora jak kot :( i jutro prawdopodobnie nie dam rady :shake: Także przepraszam wszystkich. :oops: Quote
Alusia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 A może ktoś jest z okolic Klecina-Krzyki i jedzie autobusem,tramwajem na ten spacerek to ja bym się zabrała bo nie wiem jak tam dojechać:oops: Quote
ulvhedinn Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ja bym też wolała sobotę albo niedzielę.... :oops: Quote
Koperek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mi jutrzejszy dzień nie odpowiada :shake: W weekend to bardzo możliwe... Quote
feeria Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 no to ja tez rezygnuje z jutra, dajcie znac jak ustalicie cos w weekend. Quote
ulvhedinn Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 To kto głosuje za sobotą? 13 powiedzmy? :razz: Quote
feeria Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 A nie daloby sie jakos wczesniej?bo ta 13 to rozwala caly dzien. Quote
Alusia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 A tak dokładnie to o której ????A jedzie ktos może autobusem "D" albo 2,17 albo innym tramwajem przejeżdżającym przez Krzyki ???? Quote
NaamahsChild Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ja będę jechała 4. Więc możesz spróbować się przesiąść np. przy Galerii Dominikańskiej. Quote
Justynak Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Przed 12:30 nie ma szans żebym się wyrobiła :shake: Quote
Alusia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 To kto jest za 12:30 ???Albo jaka godzina jutrzejszy dzień zbliża się wielkimi krokami :razz: Quote
Justynak Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Alusia, jeszcze nie zauważyłaś, że tu się wszystko ustala na ostatnią chwilę? :evil_lol: Jak znam życie, to wszystko się wyjaśni jutro "za pięć dwunasta" a i tak, jakiej godziny byśmy nie ustaliły, to Ulv tradycyjnie się pewnie spóźni ;). A teraz mała zmiana tematu... Mam pytanie do Wrocławskich wolontariuszek, czy zwierzaki w naszym schronie są dobrze przygotowane do, nadchodzących w najbliższych dniach, mrozów (ma być po minus fafnaście)? Czy jak zwykle, stare kołdry, śpiwory, koce, ręczniki itp są mile widziane? Bo jeżeli tak, to może jak ktoś coś takiego ma, to niech jutro przytarga, a ja będę jechała po południu w okolice schronu, to mogę to tam zawieść (o ile w sobotę, koło 16 będzie tam z kim w ogóle na ten temat rozmawiać?) Quote
Recommended Posts