Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na razie spacer z boksowymi psiakami wciąż nie jest pewny... Kierowniczka przed świętami była bardzo zajęta, bardzo zmęczona (wyglądała jak by w ogóle nie spała z nadmiaru pracy). Gadałam z nią tylko w biegu, nie była pewna tych spacerów, bała się, że w sąsiednich boksach psy będą się gryzły itd. Pan Bogdan był bardziej za. Nie chcę Was niepotrzebnie fatygować. Jak tylko będę pewna na 100%, to dam znać. Pogadamy z kierowniczką w poniedziałek? (jutro może jej nie być). W poniedziałek idę porozmawiać o tym, kto pójdzie ze mną?

Posted

[quote name='viverna']Koperek, czy masz czas w poniedziałek lub jakikolwiek inny dzień tygodnia, by złapać kierowniczkę????
Byłabym chętna we wtorek- ale tak na 100% to będę wiedzieć jutro wieczorem.

KTO JESZCZE?? HALO!!!!

Posted

Odzywajcie się, proszę Was! Psy, które w schronisku są dłużej w ogóle nie wychodzą do odwiedzających ludzi... Jak mają być adoptowane, jak straciły nadzieję? Jak wychodzenie do człowieka stało się dla nich bez sensu??? Te, co siedzą ponad 2 lata są w sytuacji tragicznej... Osowiałe, bez woli życia, bez chęci do czegokolwiek, często stają się ofiarami pogryzień (np. Tina :( przypłaciła to życiem)... Te spacery są bardzo ważne!

Posted

Ja cały czas zgłaszam chęć wyspacerowania schroniskowców, ale tak jak już mówiłam, mogę tylko w weekendy :roll:

No to jak nie jutro ten zorganizowany, schroniskowy spacer to może ktoś by się ze mną wybrał na DOGOMANIACKI SPACER, hę?????????:cool3::cool3::cool3:
A na "prywatny" spacerek chętnie się jutro wybiorę... :razz: O ile nie przerażają Cię jazgoty mojej Tośki ;)

Powiedz tylko gdzie i o której (tylko proszę, nie przed 13:00)?

Posted

[quote name='Koperek']Byłabym chętna we wtorek- ale tak na 100% to będę wiedzieć jutro wieczorem.

KTO JESZCZE?? HALO!!!!

OOOO! Ja we wtorek przyjadę do Wrocławia z moim TZem, także dwa psiaki i my możemy wziąć!:diabloti:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
OOOO! Ja we wtorek przyjadę do Wrocławia z moim TZem, także dwa psiaki i my możemy wziąć!:diabloti:

My na razie będziemy łapać kierowniczkę, by wyraziła zgodę w końcu...

Posted

[quote name='Justynak']Ja cały czas zgłaszam chęć wyspacerowania schroniskowców, ale tak jak już mówiłam, mogę tylko w weekendy :roll:

A na "prywatny" spacerek chętnie się jutro wybiorę... :razz: O ile nie przerażają Cię jazgoty mojej Tośki ;)

Powiedz tylko gdzie i o której (tylko proszę, nie przed 13:00)?
No to super :multi: Czyli mamy mały spacereczek:evil_lol: MOŻE KTOŚ SIĘ JESZCZE PRZYŁĄCZY???

p.s. Tam, gdzie ostatnio?

Posted

[quote name='viverna']Odzywajcie się, proszę Was!!

Hej, ja jestem chetna do spacerowania z psiakami ze schronu. Mieszkam bardzo niedaleko. Pasuje mi wtorek. Jesli cos juz bedzie wiadomo to prosze info na maila, ok? Bo czesto nie mam info, ze cos sie nowego pojawilo w watku i moge przegapic- denikaa@wp.pl

Posted

[quote name='ulvhedinn']To co- na przystani (koło mostu) Zwierzynieckiej o 14.00?
ulv może być, a przyjedziesz na czas?????????????:mad::mad::mad::mad::mad:

Zresztą ja dopiero zjadłam śniadanie, więc na 14 to bym musiała już wyjeżdżać:crazyeye:

Posted

[quote name='agnieszkal2']szkoda,że o 15... chętnie bym poszła,ale o 16 zaczynam pracę...
Hmmm...? Ale my już mamy po spacerku:eviltong:

Odbył się z pół godzinnym opóźnieniem:oops: dzisiaj (mniej więcej 15:30) przy moście Zwierzynieckim- tak jak ostatnio.

Moim skromnym zdaniem udał się bardzo, choć niektórym damom to chyba okres się zbliżał:diabloti: Ale poza lekkim mrozikiem odczuwalnym głównie na buziach i paluszkach, psiaki wybiegały się, jak rzadko kiedy :) Mój to oczywiście nawet do Odry wlazł ze dwa razy- a co sobie będzie odmawiał:cool1: Jedyna nadzieja w jego futrze i tłuszczyku, że chory nie będzie.

Dziękuję Jusynak i ulvhedinn!:loveu: