Koperek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='ulvhedinn']No i CO??? Wreszcie się zalogowałam. Jestem chętna, zwarta i gotowa! Ulv idziesz?? Zaraz napiszę do viverny. Quote
viverna Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Na razie spacer z boksowymi psiakami wciąż nie jest pewny... Kierowniczka przed świętami była bardzo zajęta, bardzo zmęczona (wyglądała jak by w ogóle nie spała z nadmiaru pracy). Gadałam z nią tylko w biegu, nie była pewna tych spacerów, bała się, że w sąsiednich boksach psy będą się gryzły itd. Pan Bogdan był bardziej za. Nie chcę Was niepotrzebnie fatygować. Jak tylko będę pewna na 100%, to dam znać. Pogadamy z kierowniczką w poniedziałek? (jutro może jej nie być). W poniedziałek idę porozmawiać o tym, kto pójdzie ze mną? Quote
Koperek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 No to jak nie jutro ten zorganizowany, schroniskowy spacer to może ktoś by się ze mną wybrał na DOGOMANIACKI SPACER, hę?????????:cool3::cool3::cool3: Quote
Koperek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='viverna']Koperek, czy masz czas w poniedziałek lub jakikolwiek inny dzień tygodnia, by złapać kierowniczkę???? Byłabym chętna we wtorek- ale tak na 100% to będę wiedzieć jutro wieczorem. KTO JESZCZE?? HALO!!!! Quote
viverna Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Odzywajcie się, proszę Was! Psy, które w schronisku są dłużej w ogóle nie wychodzą do odwiedzających ludzi... Jak mają być adoptowane, jak straciły nadzieję? Jak wychodzenie do człowieka stało się dla nich bez sensu??? Te, co siedzą ponad 2 lata są w sytuacji tragicznej... Osowiałe, bez woli życia, bez chęci do czegokolwiek, często stają się ofiarami pogryzień (np. Tina :( przypłaciła to życiem)... Te spacery są bardzo ważne! Quote
viverna Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Koperek, czy masz czas w poniedziałek lub jakikolwiek inny dzień tygodnia, by złapać kierowniczkę???? Quote
Justynak Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ja cały czas zgłaszam chęć wyspacerowania schroniskowców, ale tak jak już mówiłam, mogę tylko w weekendy :roll: No to jak nie jutro ten zorganizowany, schroniskowy spacer to może ktoś by się ze mną wybrał na DOGOMANIACKI SPACER, hę?????????:cool3::cool3::cool3:A na "prywatny" spacerek chętnie się jutro wybiorę... :razz: O ile nie przerażają Cię jazgoty mojej Tośki ;) Powiedz tylko gdzie i o której (tylko proszę, nie przed 13:00)? Quote
NaamahsChild Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Koperek']Byłabym chętna we wtorek- ale tak na 100% to będę wiedzieć jutro wieczorem. KTO JESZCZE?? HALO!!!! OOOO! Ja we wtorek przyjadę do Wrocławia z moim TZem, także dwa psiaki i my możemy wziąć!:diabloti: Quote
viverna Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 NaamahsChild napisał(a):OOOO! Ja we wtorek przyjadę do Wrocławia z moim TZem, także dwa psiaki i my możemy wziąć!:diabloti: My na razie będziemy łapać kierowniczkę, by wyraziła zgodę w końcu... Quote
Koperek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Justynak']Ja cały czas zgłaszam chęć wyspacerowania schroniskowców, ale tak jak już mówiłam, mogę tylko w weekendy :roll: A na "prywatny" spacerek chętnie się jutro wybiorę... :razz: O ile nie przerażają Cię jazgoty mojej Tośki ;) Powiedz tylko gdzie i o której (tylko proszę, nie przed 13:00)? No to super :multi: Czyli mamy mały spacereczek:evil_lol: MOŻE KTOŚ SIĘ JESZCZE PRZYŁĄCZY??? p.s. Tam, gdzie ostatnio? Quote
ulvhedinn Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ja bym chętnie, ale tez nie za wcześnie bo rano jadę z kotami do weta... Quote
ulvhedinn Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 To co- na przystani (koło mostu) Zwierzynieckiej o 14.00? Quote
feeria Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='viverna']Odzywajcie się, proszę Was!! Hej, ja jestem chetna do spacerowania z psiakami ze schronu. Mieszkam bardzo niedaleko. Pasuje mi wtorek. Jesli cos juz bedzie wiadomo to prosze info na maila, ok? Bo czesto nie mam info, ze cos sie nowego pojawilo w watku i moge przegapic- denikaa@wp.pl Quote
Koperek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='ulvhedinn']To co- na przystani (koło mostu) Zwierzynieckiej o 14.00? ulv może być, a przyjedziesz na czas?????????????:mad::mad::mad::mad::mad: Zresztą ja dopiero zjadłam śniadanie, więc na 14 to bym musiała już wyjeżdżać:crazyeye: Quote
Justynak Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ulvhedinn napisał(a):To co- na przystani (koło mostu) Zwierzynieckiej o 14.00? Czyli tam gdzie 2 tyg. temu? Quote
ulvhedinn Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Koper, to może na 15, żebyś nie pędziła zziajana? JustynaK? Quote
Justynak Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Justynak właśnie pospiesznie próbuje zjeść śniadanie ;) 15:00 jest super!!! Zdążę wypić jeszcze kawę ;) Quote
Koperek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ok, jakby coś to mój numer chyba każdy ma ;) pa Quote
Alusia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 A niepełnoletni ...może się gdzieś umówimy ??? Quote
agnieszkal2 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Koperek']No to super :multi: Czyli mamy mały spacereczek:evil_lol: MOŻE KTOŚ SIĘ JESZCZE PRZYŁĄCZY??? szkoda,że o 15... chętnie bym poszła,ale o 16 zaczynam pracę... Quote
Koperek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='agnieszkal2']szkoda,że o 15... chętnie bym poszła,ale o 16 zaczynam pracę... Hmmm...? Ale my już mamy po spacerku:eviltong: Odbył się z pół godzinnym opóźnieniem:oops: dzisiaj (mniej więcej 15:30) przy moście Zwierzynieckim- tak jak ostatnio. Moim skromnym zdaniem udał się bardzo, choć niektórym damom to chyba okres się zbliżał:diabloti: Ale poza lekkim mrozikiem odczuwalnym głównie na buziach i paluszkach, psiaki wybiegały się, jak rzadko kiedy :) Mój to oczywiście nawet do Odry wlazł ze dwa razy- a co sobie będzie odmawiał:cool1: Jedyna nadzieja w jego futrze i tłuszczyku, że chory nie będzie. Dziękuję Jusynak i ulvhedinn!:loveu: Quote
ulvhedinn Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Masz na myśli kraksowe podgryzanie rottkowego tyłeczka? :cool3: Quote
Justynak Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Albo Tośkowo-Kraksową zadymę pożegnalną? ;) Quote
Recommended Posts