NaamahsChild Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ulv, jak już mówiłam, z Tobą pójdę:eviltong: Nową bidę mam..:roll: Quote
ulvhedinn Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wrocławska, czy bytomska? Jakoś nikt nie rzuca konkretnego hasła, więc : Park grabiszyński, spotkanie- u podnóża pomnika koło pętli tramwajowej na Oporowie, godzina 13.30. Może być? :cool3: Quote
olinafm Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Nas raczej nie bedzie bo nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest. Quote
NaamahsChild Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 To drugie. Opowiem Ci na spacerze ulv. O której i czym jedziesz? 4? Quote
ulvhedinn Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Tramwaje nie jeżdżą, więc chyba autobusem.... Możemy się spotkac na pl. Legionów, tak 13.20, co? (oczywiście zaspałam i się miotam teraz :oops:) Quote
monika083 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 szkoda ,ze nie jestesmy jeszcze we wrocku ,tak bym chciala WAS poznac osobiscie i psiaczki kochane:loveu:. Mam nadzieje ,ze na nastepny spacerek uda nam sie isc z Wami, Quote
Justynak Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A doczekamy się jakiejś foto-relacji z dzisiejszego spaceru? :razz: Quote
NaamahsChild Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 No, ulv i Magdina robiły - to było takie trójkowe spotkanie:loveu: Dedalus, Teddy, Blanche i oczywiście Kra:diabloti: Jacyś nowicjusze by się przydali, bo psy już sobie nowych szukają na własną łapę - taka mafia dogomaniowa:diabloti: Quote
ulvhedinn Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No co, nawet zgarnęłyśmy przypadkowych spacerowiczów po drodze, ze ślicznym boksiem :loveu: (jak się okazało pani też zalogowana na dogo, choć rzadko pisze :evil_lol:).... Quote
agnieska Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 My szukamy towarzysza do wspólnej zabawy dla 3miesięcznego malamuta :cool3: obecnie większe psy go przytłaczają - wykazuje chęć do zabawy, ale po chwili ginie pod ich łapami i ucieka z piskiem - albo ignorują. Dopiero zaczynamy oswajanie z komunikacją miejską, dlatego interesuje nas Gaj i park przy Armii Krajowej. Jeśli oswajanie pójdzie szybko i sprawnie, to i dalsze tereny w 2009r. ;) Quote
graynew Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Choinka Park Poludniowy to dla mnie drugi kraniec miasta :( A mojej psurze bardzo by sie przydaly takie "ustawiane" spacery. Bo ona jest panikara i trytacz straszny. Tzn kazdy pies nawet jak jest szczeniakiem yorka wywoluje w niej strach panike i probe ucieczki. NAwet zastanawialam sie nad psim psychologiem dla niej, ale moze wlasnie takie spacerki by jej pomogly uwierzyc ze inne psy tez sa fajne. Czy w ta sobote 13.12 tez bedzie spacer?? Quote
Korenia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Skorzystam z tego, że dużo osób tutaj zagląda :) Do końca grudnia jest darmowa rejestracja chipów na stronce http://www.petbase.pl/ porejestrujcie swoje zwierzaki, przekażcie dalej znajomym! Quote
Mruczka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Jeśli w tę sobotę umawiacie się na spacer w południowo - zachodniej części Wrocławia, to chętnie przyjdę - z Pandą, bardzo łagodnym, nieśmiałym pieskiem (MOIM wreszcie) !!!!!!! Quote
NaamahsChild Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ja też bardzo optuję za spacerkiem w weekend - ten tydzień mnie wykańcza, jestem bardzo zmęczona, zarówno psy jak i ja potrzebować będziemy odpoczynku. Gdzie teraz się ustawiamy? Może teraz faktycznie umówimy się przy moście Zwierzynieckim i przejdziemy się w stronę Biskupina? Psiaki pobiegają za ZOO, a i Collegium Anatomicum w tle zobaczymy..:roll::eviltong: Quote
Goś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 No to w tę sobotę ja też bym się zjawiła,ale tym razem z "dużą" suką. Co prawda baba jest po wybebeszeniu łapki i lata z opatrunkiem,ale byliśmy dzisiaj na kontroli u weta i powiedział, że już na spacerki można zacząć chodzić. Tylko takie może głupie pytanie - czy tam mocno strzelają? Bo Faza okropnie boi się strzałów i jak coś huknie, mamy po spacerku. Jednak ona Uwielbia ze mną jeździć...gdziekolwiek, więc na pewno będzie to dla niej wielka frajda. Tylko pyt gdzie dokładnie i na którą? Quote
graynew Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 No mnie bardziej pasuje most zwierzyniecki niz park poludniowy. Tylko nie wiem jak tam teraz tramwaje jezdza.Juz wszstko jest normalnie otwarte?? Moja Bora juz raz w zyciu jechala tramwajem wiec mysle, ze mi sie ja uda zapakowac. No i ustalmy jeszcze na ktora godzine. Zeby sobie mozna juz powolutku planowac. Biedna Bora nawet nie wie co jej pancia szykuje za stres na weekend :diabloti: Quote
Magdina Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 No to grupka nam sie zbiera.!! Ostatni było skromnie tylko 4 psiaki! Quote
ulvhedinn Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ja bym była, na pewno z KrA, a może i z Gabi... Quote
feeria Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ja w zaleznosci od godziny tez moge podjechac, czy juz jest ona ustalona? Quote
Justynak Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Buuu... A ja w sobotę znowu nie mogę :placz: Chyba żebyście się chciały umawić na niedzielę? :razz: Quote
NaamahsChild Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Jak wam pasuje, byle weekend, jeśli Lola będzie w formie, to się dostosuję. Quote
Magdina Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mi tez w sumie obojetne jaki dzien. Tylko wczesniej ustalmy miejsce i czas Quote
Recommended Posts