Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wrocławska, czy bytomska?

Jakoś nikt nie rzuca konkretnego hasła, więc :

Park grabiszyński, spotkanie- u podnóża pomnika koło pętli tramwajowej na Oporowie, godzina 13.30.

Może być? :cool3:

Posted

No, ulv i Magdina robiły - to było takie trójkowe spotkanie:loveu:
Dedalus, Teddy, Blanche i oczywiście Kra:diabloti:
Jacyś nowicjusze by się przydali, bo psy już sobie nowych szukają na własną łapę - taka mafia dogomaniowa:diabloti:

Posted

My szukamy towarzysza do wspólnej zabawy dla 3miesięcznego malamuta :cool3: obecnie większe psy go przytłaczają - wykazuje chęć do zabawy, ale po chwili ginie pod ich łapami i ucieka z piskiem - albo ignorują. Dopiero zaczynamy oswajanie z komunikacją miejską, dlatego interesuje nas Gaj i park przy Armii Krajowej. Jeśli oswajanie pójdzie szybko i sprawnie, to i dalsze tereny w 2009r. ;)

Posted

Choinka Park Poludniowy to dla mnie drugi kraniec miasta :(
A mojej psurze bardzo by sie przydaly takie "ustawiane" spacery. Bo ona jest panikara i trytacz straszny. Tzn kazdy pies nawet jak jest szczeniakiem yorka wywoluje w niej strach panike i probe ucieczki.
NAwet zastanawialam sie nad psim psychologiem dla niej, ale moze wlasnie takie spacerki by jej pomogly uwierzyc ze inne psy tez sa fajne.
Czy w ta sobote 13.12 tez bedzie spacer??

Posted

Jeśli w tę sobotę umawiacie się na spacer w południowo - zachodniej części Wrocławia, to chętnie przyjdę - z Pandą, bardzo łagodnym, nieśmiałym pieskiem (MOIM wreszcie) !!!!!!!

Posted

Ja też bardzo optuję za spacerkiem w weekend - ten tydzień mnie wykańcza, jestem bardzo zmęczona, zarówno psy jak i ja potrzebować będziemy odpoczynku.
Gdzie teraz się ustawiamy?
Może teraz faktycznie umówimy się przy moście Zwierzynieckim i przejdziemy się w stronę Biskupina? Psiaki pobiegają za ZOO, a i Collegium Anatomicum w tle zobaczymy..:roll::eviltong:

Posted

No to w tę sobotę ja też bym się zjawiła,ale tym razem z "dużą" suką. Co prawda baba jest po wybebeszeniu łapki i lata z opatrunkiem,ale byliśmy dzisiaj na kontroli u weta i powiedział, że już na spacerki można zacząć chodzić. Tylko takie może głupie pytanie - czy tam mocno strzelają? Bo Faza okropnie boi się strzałów i jak coś huknie, mamy po spacerku. Jednak ona Uwielbia ze mną jeździć...gdziekolwiek, więc na pewno będzie to dla niej wielka frajda. Tylko pyt gdzie dokładnie i na którą?

Posted

No mnie bardziej pasuje most zwierzyniecki niz park poludniowy. Tylko nie wiem jak tam teraz tramwaje jezdza.Juz wszstko jest normalnie otwarte??
Moja Bora juz raz w zyciu jechala tramwajem wiec mysle, ze mi sie ja uda zapakowac.
No i ustalmy jeszcze na ktora godzine. Zeby sobie mozna juz powolutku planowac.
Biedna Bora nawet nie wie co jej pancia szykuje za stres na weekend :diabloti: