Magdina Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 piękne to nasze stadko!myśle,że raz w miesiącu to koniecznieeeee wspólny spacer!! Quote
jotpeg Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 przepraszam za taki off na waszym (fantastyczne zdjęcia!!!) wątku, ale może znacie kogoś, kto jeździ za wschodu Polski do Wrocławia? konkretnie trasa Zamośc-Wrocław, ale może byc coś zbliżonego. dla tego psiaka to szansa na dom: http://www.dogomania.pl/forum/f28/moim-swiatem-jest-zimny-beton-kopniaki-125709/ Quote
Korenia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Koperek - i ja też żałuje, że nie byłam... ale jak ma się Księżniczke, która uważa, że morka ziemia nie jest godna dotyku jej łap, to się niestety tak ma :oops: Quote
Justynak Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Korenia napisał(a):Koperek - i ja też żałuje, że nie byłam... ale jak ma się Księżniczke, która uważa, że morka ziemia nie jest godna dotyku jej łap, to się niestety tak ma :oops: To faktycznie żałujcie, bo ziemia w tej części Wrocławia była akurat dziś sucha ;) Quote
Korenia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Justynak napisał(a):To faktycznie żałujcie, bo ziemia w tej części Wrocławia była akurat dziś sucha ;) Uuu... u nas było mokro przez cały dzień :shake: Quote
Magdina Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Widzę,że coraz więcej chętnych na spacery!Nie pozostaje nam nic innego jak ustalic kolejną datę spaceru tak żeby wszyscy mogli zarezerwowac czas. To moze za 2 tyg.?tak akurat przed Świętami! Quote
Marta & Figa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ej ej byliście na "naszych" wałach !! :lol: jak będzie jakiś następny spacerek w te okolice to my chetne!! :cool3: Tylko mój pies nie za bardzo lubi zabawy z innymi ( woli prace z pańcia psy ja malo interesuja ) :shake: ale zawsze fajnie pogadac w gronie miłośników psów :cool3: Quote
Goś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dziewczyny, ja z ważnym pytaniem. Czy któraś z Was ma może pożyczyć kołnierz dla psa...takiego m.w. wielkości labka. Obwód w szyi ok45cm, długość do końca pyska ok35cm. Muszę mojej "dużej" suce wyciąć tłuszczaka z tylnej łapki. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich rozmiarów kołnierza,a czas nagli :( Quote
Alusia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ja bardzo chciałam iść ale się nie udało bo na internet dopiero dzisiaj weszłam...:roll: bo ten net się co chwile psuje:shake: My jesteśmy bardzo chętni za 2tyg pasi jak najbardziej tylko powiedzcie Gdzie są te wały? (obok czego jakaś mapka)....Dzięki;) Quote
feeria Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 NaamahsChild napisał(a):Ooo, a jakie psiaczki masz? Jednego. Czarnego teriera, suczke. Quote
feeria Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Goś']Dziewczyny, ja z ważnym pytaniem. Czy któraś z Was ma może pożyczyć kołnierz dla psa...takiego m.w. wielkości labka. Obwód w szyi ok45cm, długość do końca pyska ok35cm. Muszę mojej "dużej" suce wyciąć tłuszczaka z tylnej łapki. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich rozmiarów kołnierza,a czas nagli :( Ja mam w domu jakis kolnierz, chdzil w nim terier pszeniczny, nie wiem czy nie bedzie za maly. Odezwe sie wieczorem. Quote
Goś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dzięki dziewczyny,ale udało mi się dzisiaj dorwać pasujący kołnierz :) Tj mi pasuje,bo psu to już mniej ;) :lol: Robiłyśmy przymiarkę i Faza powiedziała zdecydowane :shake: na ciąg dalszy. Oj będzie ciężko ją do niego przekonać :mad: Quote
Korenia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Oj trudno psa przekonać do kołnierza :diabloti: Pamietam, jak moja musiała nosić... makabra - szła, jak się o coś zaczepiła to z takim impetem szarpaała, żeby tylko zniszczyć :diabloti: A jak jej zakładałam, to 20 minut siedziała z głową zwieszoną i próbowała wziąć na litość :diabloti: Czemu jak jest spacer to jest on na końcu świata :angryy::evil_lol:? Quote
Pasavera Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Korenia napisał(a):Czemu jak jest spacer to jest on na końcu świata :angryy::evil_lol:? Też nad tym ubolewm :placz: W sumie nie taki koniec świata jak ktoś mieszka bliżej misata, nie tak jak My... Ja z Figuśką zawsze chętna na spacerki, ale albo zbyt daleko dla nas albo w umówionym dniu akurat mam szkołę :shake: Quote
olinafm Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A może ktoś jest chętny na spacer w tym tygodniu w piątek albo w sobotę. Może być w innym miejscu niż ostatnio. Może park zachodni? Quote
NaamahsChild Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Możemy coś w ten weekend uwskutecznić:diabloti: Quote
Justynak Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ten weekend ja chyba też chętnie, ale na pewno nie w piątek (chyba, że w ramach atrakcji chcemy spacerować po ciemku, moje suki mają świecące obroże więc dla mnie nie ma problemu ;) ). Miejsce jest mi obojętne, może być i Park Zachodni (choć osobiście wolę Wschodni :razz:), byle tylko nie przed godz.13 Quote
Koperek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nooooooooo, w ten weekend to i ja się przyłączę!!!;) Tylko błagam- sobota, jasno, gdzieś bliżej mnie!:evil_lol: Quote
Recommended Posts