Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koperek - i ja też żałuje, że nie byłam... ale jak ma się Księżniczke, która uważa, że morka ziemia nie jest godna dotyku jej łap, to się niestety tak ma :oops:

Posted

Korenia napisał(a):
Koperek - i ja też żałuje, że nie byłam... ale jak ma się Księżniczke, która uważa, że morka ziemia nie jest godna dotyku jej łap, to się niestety tak ma :oops:

To faktycznie żałujcie, bo ziemia w tej części Wrocławia była akurat dziś sucha ;)

Posted

Widzę,że coraz więcej chętnych na spacery!Nie pozostaje nam nic innego jak ustalic kolejną datę spaceru tak żeby wszyscy mogli zarezerwowac czas. To moze za 2 tyg.?tak akurat przed Świętami!

Posted

ej ej byliście na "naszych" wałach !! :lol:
jak będzie jakiś następny spacerek w te okolice to my chetne!! :cool3:
Tylko mój pies nie za bardzo lubi zabawy z innymi ( woli prace z pańcia psy ja malo interesuja ) :shake: ale zawsze fajnie pogadac w gronie miłośników psów :cool3:

Posted

Dziewczyny, ja z ważnym pytaniem. Czy któraś z Was ma może pożyczyć kołnierz dla psa...takiego m.w. wielkości labka. Obwód w szyi ok45cm, długość do końca pyska ok35cm.
Muszę mojej "dużej" suce wyciąć tłuszczaka z tylnej łapki. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich rozmiarów kołnierza,a czas nagli :(

Posted

Ja bardzo chciałam iść ale się nie udało bo na internet dopiero dzisiaj weszłam...:roll: bo ten net się co chwile psuje:shake: My jesteśmy bardzo chętni za
2tyg pasi jak najbardziej tylko powiedzcie
Gdzie są te wały? (obok czego jakaś mapka)....Dzięki;)

Posted

[quote name='Goś']Dziewczyny, ja z ważnym pytaniem. Czy któraś z Was ma może pożyczyć kołnierz dla psa...takiego m.w. wielkości labka. Obwód w szyi ok45cm, długość do końca pyska ok35cm.
Muszę mojej "dużej" suce wyciąć tłuszczaka z tylnej łapki. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich rozmiarów kołnierza,a czas nagli :(

Ja mam w domu jakis kolnierz, chdzil w nim terier pszeniczny, nie wiem czy nie bedzie za maly. Odezwe sie wieczorem.

Posted

Dzięki dziewczyny,ale udało mi się dzisiaj dorwać pasujący kołnierz :) Tj mi pasuje,bo psu to już mniej ;) :lol: Robiłyśmy przymiarkę i Faza powiedziała zdecydowane :shake: na ciąg dalszy. Oj będzie ciężko ją do niego przekonać :mad:

Posted

Oj trudno psa przekonać do kołnierza :diabloti: Pamietam, jak moja musiała nosić... makabra - szła, jak się o coś zaczepiła to z takim impetem szarpaała, żeby tylko zniszczyć :diabloti: A jak jej zakładałam, to 20 minut siedziała z głową zwieszoną i próbowała wziąć na litość :diabloti:

Czemu jak jest spacer to jest on na końcu świata :angryy::evil_lol:?

Posted

Korenia napisał(a):
Czemu jak jest spacer to jest on na końcu świata :angryy::evil_lol:?

Też nad tym ubolewm :placz: W sumie nie taki koniec świata jak ktoś mieszka bliżej misata, nie tak jak My...
Ja z Figuśką zawsze chętna na spacerki, ale albo zbyt daleko dla nas albo w umówionym dniu akurat mam szkołę :shake:

Posted

Ten weekend ja chyba też chętnie, ale na pewno nie w piątek (chyba, że w ramach atrakcji chcemy spacerować po ciemku, moje suki mają świecące obroże więc dla mnie nie ma problemu ;) ). Miejsce jest mi obojętne, może być i Park Zachodni (choć osobiście wolę Wschodni :razz:), byle tylko nie przed godz.13