Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To mam kawałek:oops:
Powiedzcie mi, jak tam dokładnie dojechać? Bo ja to ograniam tylko ze strony wałów karłowickich.
Na Trzebnicką? Ale gdzie?
Ja biegałam na wysokości wałów karłowickich lub tych na Biskupinie zawsze..:roll:

Posted

Ja będę z małym szkotem:)
Acha i ja tez potrzebuje instrukcji gdzie dokładnie sie spotykamy,że most Trzebnicki to rozumim ale może jakis punkt rozpoznawalny czy cos takiego..bo ja tam nigdy nie byłam.

Posted

No więc ostatecznie 13:00 przy moście Trzebnickim od strony Różanki, Polanki, Karłowic (zwał jak zwał) :multi:
Nie wiem jak dokładnie tu dojechać, z której str miasta. Ale dojeżdżają tu tramwaje: 7 i 8 oraz autobusy:142,132,K,130,118,105,119,319 i mam nadzieję, że nic nie pominęłam ;)

Posted

Goś napisał(a):
No więc ostatecznie 13:00 przy moście Trzebnickim od strony Różanki, Polanki, Karłowic (zwał jak zwał) :multi:

Moim skromnym zdaniem, po drugiej stronie Odry (tzn. od strony E.Leclerca) są fajniejsze tereny spacerowe (więcej miejsca, mniej ludzi), ale nie chcę siać fermentu :evil_lol:, więc niech będzie Różanka :razz:

Posted

[quote name='Goś']No więc ostatecznie 13:00 przy moście Trzebnickim od strony Różanki, Polanki, Karłowic (zwał jak zwał) :multi:
Nie wiem jak dokładnie tu dojechać, z której str miasta. Ale dojeżdżają tu tramwaje: 7 i 8 oraz autobusy:142,132,K,130,118,105,119,319 i mam nadzieję, że nic nie pominęłam ;)
Jejku to juz dalej chyba nie można było:cool1:

Dobra- które z Waszych drze japę na dzień dobry??? WAŻNE- ODPOWIADAĆ!!!:diabloti:

Posted

A jakieś znaki rozpoznawcze (np.róża w zębach :evil_lol:)? Czy zdajemy się tylko na intuicję?
Ja, z grubsza, wyglądam tak:

Ale skoro ma padać, to pewnie będę zakapturzona, więc i tak rozpoznać mnie będzie można tylko po psach (jak będzie słychać rozpaczliwie-histeryczny jazgot moich średnio dobrze wychowanych suk, to znaczy, że się zbliżam) ;)

Posted

[quote name='Koperek']Dobra- które z Waszych drze japę na dzień dobry??? WAŻNE- ODPOWIADAĆ!!!:diabloti: A mówimy o psach czy TZ-etach? ;)
Jeżeli o psach, to ja się zgłaszam! Moja Tośka jazgocze jak głupia na widok każdego psa (ale bez obaw, wbrew pozorom jest zupełnie niegroźna, to tylko efekt złego dzieciństwa)

Posted

Mnie poznacie po bardzo głośnym czarnym małym sznaucerze :eviltong:

Może też będe z TZ
I też mi się wydaje że po drugiej stronie mostu (od strony leclerka) są lepsze tereny (szersze) do biegania