NaamahsChild Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mi pon odpadają - cały dzień zajęć na uczelni.. Ale może w jakiś czwartek, piątek lub weekend?:roll: Blanche, Dedal i ja chętnie się pojawimy..:roll: Quote
feeria Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 NaamahsChild napisał(a):Mi pon odpadają - cały dzień zajęć na uczelni.. Ale może w jakiś czwartek, piątek lub weekend?:roll: Blanche, Dedal i ja chętnie się pojawimy..:roll: Ja mam czas w najblizsza sobote. Podajcie miejsce, ja sie dostosuje ;-) Quote
NaamahsChild Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To może faktycznie w tą sobotę? Proponuje Biskupin (wały, niedaleko ZOO) albo park Szczytnicki lub park na Krzykach?:roll: Quote
ulvhedinn Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja nie obiecuję że będę, Piku jest w fatalnym stanie i zależy od rozwoju sytuacji, ale jesli dam radę, to przyjadę z Krą.... Quote
Goś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Magdina jestem jak najbardziej za nast. sobotą. Umówimy się na konkretną godzinę,odbiorę Was spod mostu milenijnego i pójdziemy sobie wałami do lasu :) Ktoś jeszcze się pisze na sobotę za tydzień?? :razz: Na tę sobotę też się piszę. Tylko gdzie? Jeszcze raz naganiam na moje Osobowice, ale jeśli nie dacie się namówić, to dojedziemy z Frytką gdzie będzie trzeba ;) Quote
NaamahsChild Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Osobowice chyba by przeszły. Byłam tam u was raz - u diny_wro, ale to kawałek z przesiadką, może znajdźmy coś z łatwiejszym dojazdem?:roll: Dwa psy ze mną przyjadą, a nie jestem zmotoryzowana..:roll: Quote
Goś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No? To jak baby, widzimy się dzisiaj czy nie? NaamahsChild,feeria może jednak wpadniecie na Osobowice,hm? Bo wiecie, ja dzisiaj i tak tu idę na dłuuuugi spacerek w śniegu :multi: U nas od rana ślicznie i biało...mam tylko nadzieję, że ten śnieg się później w pluchę nie zamieni :eviltong: Quote
NaamahsChild Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Goś napisał(a):No? To jak baby, widzimy się dzisiaj czy nie? NaamahsChild,feeria może jednak wpadniecie na Osobowice,hm? Bo wiecie, ja dzisiaj i tak tu idę na dłuuuugi spacerek w śniegu :multi: U nas od rana ślicznie i biało...mam tylko nadzieję, że ten śnieg się później w pluchę nie zamieni :eviltong: A czym możemy tam do Ciebie dojechać? Jak nazywa się ten przystanek?:roll: Bo ja mieszkam niedaleko Rynku.. Quote
Goś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No to nie musisz się nawet przesiadać ;) Wsiadasz w 14 lub 24 i jedziesz do końca, do pętli Osobowice :p Będziesz tu w jakieś 15-20min. Pogrzeb tylko w rozkładach jazdy i napisz o której będziecie, to wyjdę po Was na pętle. Quote
ulvhedinn Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No i co? Nie podałyście godziny.... Quote
Goś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A no bo NaamahsChild się w końcu nie odezwała... Więc może po prostu przełożymy to spotkanie na nast sobotę, co? I tak już w więcej osób.Już się wstępnie z Magdiną umówiłam. Alusia będzie zdrowa. I może feeria się odezwie ;) I przejdziemy się z całą watahą przez moje osiedle...tak,żeby baby na skwerku miały o czym gadać :eviltong: Quote
ulvhedinn Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Goś napisał(a):A no bo NaamahsChild się w końcu nie odezwała... Więc może po prostu przełożymy to spotkanie na nast sobotę, co? I tak już w więcej osób.Już się wstępnie z Magdiną umówiłam. Alusia będzie zdrowa. I może feeria się odezwie ;) I przejdziemy się z całą watahą przez moje osiedle...tak,żeby baby na skwerku miały o czym gadać :eviltong: W następną nie mogę.... KrA jedzie do domu dziecka.. ale może sobie zrobimy dodatkowe małe spotkanie w tygodniu, co? Quote
NaamahsChild Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Nie wyrobię jednak.. Dedal coś biegunkuje, muszę z nim ciągle wychodzić, przepraszam za moje milczenie..:oops: Quote
Goś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Może też być w tygodniu :p Im częściej, tym lepiej - mam do odwalenia jeszcze kawał socjalizacyjnej roboty z Frytką, więc mi każde takie spotkanie na rękę...Mam zamiar Was wykorzystywać dziewczyny :cool3: NaamahsChildMam nadzieję, że z Dedalem to nic poważnego i, że szybko mu przejdzie. Czyżby się czegoś nielegalnie naszamał?? :diabloti: A my właśnie wróciliśmy z 2 godzinnego spacerku na rowerach. Byliśmy chyba wszędzie-na wałach, na polach, w lesie...Jeździliśmy po wszelkich dostępnych krzaczorach,zmuszając Frytkę do nieustannego biegu i...ja padam na twarz! A mała chce się jeszcze bawić piłeczką!! :evil_lol: To ona miała się wymęczyć,a nie ja!:roll: Uhm...naprawdę myślałam, że czymś takim to już ją wybiegam - i szczerze mówiąc trochę jestem przerażona, bo ona mogłaby jeszcze :crazyeye::-o gdyby jej pańcia nie wysiadła :eviltong: ALE na dzisiaj już starczy. Ciepła herbatka i kominek :multi: Odmrażam stopy! Quote
NaamahsChild Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Uff.. już ok. Trilac 3 razy i teraz kupka w niezłym stanie:razz: Dedal wszamał coś kociakom z michy, a jego żołądek jeszcze nie ten.. Poza tym, sąsiaski z klatki karmią koty resztkami kurczaków i wszędzie walają się ich kości!:angryy: Krew mnie już zalewa! Quote
Magdina Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 nie było mnie przez weekend wiec juz sie wczytuje w wątek żeby zaklepac czas na psi spacer! Weekend to najlepszy termin bo w tyg.jedni mają szkole inni prace a po 16 to juz jest ciemno. Ja sie w weekend moge dostosowac do miejsca i czasu! Quote
Goś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A może by tak spotkać w niedzielę zamiast w sobote, hm? Bo już mi coś na sb wypadło, coś czego nie powinnam odwoływać... Czy pasuje Wam niedziela? Quote
Ania i Salma Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A czy ktoś z Was spaceruje może wzdłuż wałów na odcinku między mostami trzebnickim i szczytnickim? Bo jakby co to jestesmy chetne :loveu: Niestety w najbliższej przyszlości nie mam czasu by marnowac go na dojazdy gdzieś dalej:mad: Quote
Magdina Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 no ja mam nadzieje,ze zgodnie z planem jestesmy umowieni na sobotni spacer!Czekam jeszcze tylko na info gdzie i o ktorej,wały mogą byc! Quote
Goś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Uhm, no dobra, niech będzie sobota Mi też wały pasują...oby tylko Frytka nie wymyśliła sobie wykąpać się w takie zimno :razz: To może zaproponuję konkretnie: 13:00 przy moście Trzebnickim(?) Quote
NaamahsChild Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Super, ja się piszę na to z przyjemnością. A może lepiej przy moście Zwierzynieckim?:roll: Quote
ulvhedinn Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nam się pozmieniało i tym sposobem sobota jak najbardziej pasuje :lol: Quote
Magdina Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 mi tez pasuje, tylko ustalmy miejsce i czas.Chyba jakoś się ropoznamy :) Quote
NaamahsChild Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Każdy będzie z psem:diabloti: A w jednym miejscu i wyraźnie kogoś szukający ludź z psem chyba rozpozna innych..:razz: Quote
Recommended Posts