Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Korenia']
Miejsce: Nowy Dwór, park Tysiąclecia, M-ce spotkania- przystanej Rogowska-działki, godzina 13.
Ja pracuję do 15:00 :placz:

Również piszę się na ankietę ;) pasavera@wp.pl

Kurcze jaki tu ruch :crazyeye: W końcu :evil_lol:

Posted

Szkoda, że nie napisaliście, że Was nie będzie - tu mowa o wszystkich, olaliście totalnie - szkoda, że szłam w ogóle i sterczałam jak głupek czekając w nadzieji, że ktoś się zjawi...

Posted

Oj, przepraszam:oops:, też pisałam, że "może i ja". Nie ma co się tłumaczyć, ale mam dwa psy w trakcie badań, w tym jedno było w tę sobotę i świata poza tym nie widzę.... zapominam o wielu innych sprawach.

Posted

[quote name='Korenia'] Czy kiedy indziej robimy?

Korenia tak jak rozmawiałyśmy ja z Małą bardzo chętnie ale w przyszłym tygodniu - w ten weekend straszymy w Karpaczu :diabloti: Pasuje mi poniedziałek lub czwartek,ale proszę o maila z powiadomieniem bo z DGM dostaje zawsze wszelkie informacje za późno :p

• 2 weeks later...
Posted

wiska napisał(a):
a moze jest ktos z okolic park poludniowy-partynice-park andersa(slezna)?;)

My my my !!!!! Park Poł albo partynice według uznania mi obojętnie

Posted

feeria napisał(a):
Hej, to my sie tez piszemy chetnie na jakis spacer. Okolice Radia i TV- moze byc Park Poludniowy, Klecinski, Tory na Partynicach itp. Dajcie znac kiedy ;-)

Czyżby z Kleciny ????
No nie wiem mi pasuje Poniedziałek Partynice albo Kleciński to najbardziej
godzina 12:00
Tyylko gdzie????

• 2 weeks later...
Posted

A ja się z moją Frytką dołączę :p do takich spacerków grupowych. Tylko gdzie i kiedy?
A swoją drogą to zapraszam na osobowice - mamy tu całkiem niezłe tereny do wybiegania (łąki, lasek, wały-wszystko co futra lubią najbardziej).Trochę zadupie i dojazd lekko kulawy,ale jeśli chodzi o psy, to nie narzekam na brak miejsca do wybiegania:cool3:

Posted

Goś napisał(a):
A ja się z moją Frytką dołączę :p do takich spacerków grupowych. Tylko gdzie i kiedy?
A swoją drogą to zapraszam na osobowice - mamy tu całkiem niezłe tereny do wybiegania (łąki, lasek, wały-wszystko co futra lubią najbardziej).Trochę zadupie i dojazd lekko kulawy,ale jeśli chodzi o psy, to nie narzekam na brak miejsca do wybiegania:cool3:

Osobowice są ok.Ja mam blisko bo jesteśmy z Popowic więc tylko skok przez most Milenijny.Ten weekend to tak srednio pasuje wiec moze umowimy sie na nastepna sobote?