Incunabula Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Tak. Z dwoma podengami (rude i łaciate). A jeszcze prościej można zidentyfikować mnie po dredach ;) . Quote
Pasavera Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Korenia'] Miejsce: Nowy Dwór, park Tysiąclecia, M-ce spotkania- przystanej Rogowska-działki, godzina 13. Ja pracuję do 15:00 :placz: Również piszę się na ankietę ;) pasavera@wp.pl Kurcze jaki tu ruch :crazyeye: W końcu :evil_lol: Quote
Korenia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 To jak z jutrzejszym spacerem !? Na którą godzine i czy ktoś się zjawi? Czy kiedy indziej robimy? Quote
Onsen Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 My nie możemy niestety :( zaraz jedziemy na Śląsk... Quote
Incunabula Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Kurczę, ja dopiero co niedawno skończyłam pracę. A taka ładna pogoda :shake: ... Może jutro by ktoś reflektował??? Quote
Korenia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Szkoda, że nie napisaliście, że Was nie będzie - tu mowa o wszystkich, olaliście totalnie - szkoda, że szłam w ogóle i sterczałam jak głupek czekając w nadzieji, że ktoś się zjawi... Quote
diuna_wro Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Oj, przepraszam:oops:, też pisałam, że "może i ja". Nie ma co się tłumaczyć, ale mam dwa psy w trakcie badań, w tym jedno było w tę sobotę i świata poza tym nie widzę.... zapominam o wielu innych sprawach. Quote
olinafm Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Hej a może w tygodniu jakiś spacer? Któregoś dnia popołudniu. Myślę że łatwiej będzie się spotkać niż w weekend. Kto jest za? Quote
Guest Guśka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Korenia'] Czy kiedy indziej robimy? Korenia tak jak rozmawiałyśmy ja z Małą bardzo chętnie ale w przyszłym tygodniu - w ten weekend straszymy w Karpaczu :diabloti: Pasuje mi poniedziałek lub czwartek,ale proszę o maila z powiadomieniem bo z DGM dostaje zawsze wszelkie informacje za późno :p Quote
Korenia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja mogę w ten poniedziałek po 14stej, a w czawartek po 16. Niestety wcześniej zajęcia - kto się pisze z nami na spacer? Quote
wiska Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 a moze jest ktos z okolic park poludniowy-partynice-park andersa(slezna)?;) Quote
Alusia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 wiska napisał(a):a moze jest ktos z okolic park poludniowy-partynice-park andersa(slezna)?;) My my my !!!!! Park Poł albo partynice według uznania mi obojętnie Quote
feeria Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Hej, to my sie tez piszemy chetnie na jakis spacer. Okolice Radia i TV- moze byc Park Poludniowy, Klecinski, Tory na Partynicach itp. Dajcie znac kiedy ;-) Quote
Alusia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 feeria napisał(a):Hej, to my sie tez piszemy chetnie na jakis spacer. Okolice Radia i TV- moze byc Park Poludniowy, Klecinski, Tory na Partynicach itp. Dajcie znac kiedy ;-) Czyżby z Kleciny ???? No nie wiem mi pasuje Poniedziałek Partynice albo Kleciński to najbardziej godzina 12:00 Tyylko gdzie???? Quote
feeria Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 To umowmy sie w Klecinskim o godzinie 12 w poniedzialek. Bede z czarnym terierem. Quote
Alusia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ok będziemy ;) może będzie Ewelina&Hera z dwoma wyżłami i yorkiem Quote
feeria Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Vis-a-vis pętli tramwaju nr 17 na Klecinie, ul. Wałbrzyska/Skrajna. Park jest tak rzadki, ze na pewno zobaczysz czarnego teriera :-) Quote
ulvhedinn Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dobra, postaramy się być :p Poniedziałek, 12. Nas się nie da nie zauważyć- śmigająca czarna psica na kółkach i kurduplasta baba w bojówkach :evil_lol: Quote
Magdina Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja i mój piesio tez się chętnie do spaceru dołączymy!!to gdzie i kiedy? Quote
Alusia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja obecnie odpadam -choroba może w następny weekend ;) Quote
Goś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A ja się z moją Frytką dołączę :p do takich spacerków grupowych. Tylko gdzie i kiedy? A swoją drogą to zapraszam na osobowice - mamy tu całkiem niezłe tereny do wybiegania (łąki, lasek, wały-wszystko co futra lubią najbardziej).Trochę zadupie i dojazd lekko kulawy,ale jeśli chodzi o psy, to nie narzekam na brak miejsca do wybiegania:cool3: Quote
Magdina Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Goś napisał(a):A ja się z moją Frytką dołączę :p do takich spacerków grupowych. Tylko gdzie i kiedy? A swoją drogą to zapraszam na osobowice - mamy tu całkiem niezłe tereny do wybiegania (łąki, lasek, wały-wszystko co futra lubią najbardziej).Trochę zadupie i dojazd lekko kulawy,ale jeśli chodzi o psy, to nie narzekam na brak miejsca do wybiegania:cool3: Osobowice są ok.Ja mam blisko bo jesteśmy z Popowic więc tylko skok przez most Milenijny.Ten weekend to tak srednio pasuje wiec moze umowimy sie na nastepna sobote? Quote
Recommended Posts