Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze my to się jakoś nigdy zgadać nie możemy :mad: Już sobota i co? Jutro w takim razie?

Korenia my to możemy sie zawsze i w każdej chwili umówić :multi: ale co z innymi? :-(

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Zwracam sie do wrocławian z WIELKĄ prośbą.

Jestem w trakcie pisania projektu z marketingu. Jej celem jest stworzenie wlasnego przedsięwzięcia i opracowanie roznego typu analiz :mad: Ja chce stworzyć dzialalność zajmującą się wyprowadzaniem psów - wiem ze trochę glupie ale nie mogę wymyslic nic innego co sprawialoby mi frajde :eviltong: Jutro bede miec juz stworzoną ankietę i chcialabym prosić Was o pomoc w ich wypelnieniu. Szczegolnie ludzi z Wroclawia ;-)

Prosze pisać tu, na priv lub na maila a jutro wieczorem zacznę rozsyłać ankiety :cool3:

Posted

olinafm napisał(a):
Ma ktoś ochotę na spacer z psami gdzieś w parku? Ja mam młodego sznaucerka, który chętnie by pobiegał z innymi psiakami bo na codzień nie ma okazji :(

W jakiej części Wrocka mieszkasz? Mam młodego wilczka, jest wiecznie spragniony biegania i wygłupów - moje rejony to Straszny Dwór:mad: i okolice:multi: Stabłowic

Posted

Przypominam, że w tą sobotę będzie dogospacer!
Miejsce: Nowy Dwór, park Tysiąclecia, M-ce spotkania- przystanej Rogowska-działki, godzina 13.
Kto będzie?
My najprawdopodobniej tak (jakby cos wypadło ważnego to wtedy niestety nie, ale raczej mało prawdopodobne), chyba że będzie padać - to wtedy niestety nie.

Posted

O, to może i ja wpadnę z Klarą. Jej by się trochę socjalizacji przydało, bo mi dziczeje dziewczyna na peryferiach;)

A i dogo by mi się bardziej spersonalizowało, bo na razie tylko Koperek się w realu zmaterializował:p

Posted

[quote name='Korenia']Przypominam, że w tą sobotę będzie dogospacer!
Miejsce: Nowy Dwór, park Tysiąclecia, M-ce spotkania- przystanej Rogowska-działki, godzina 13.

Ooo, jak mi się uda urwać trochę wcześniej z pracy to będę z dwoma podengo :) .

Posted

A może ktoś z wrocławskich dogomaniaków spaceruje na wałach w okolicach mostów chrobrego (sępolno), ewentualnie biskupin - te rejony? Bo Nowy Dwór to stanowczo nie nasze tereny...;)

Posted

My dojeżdżamy wszędzie, bo z centrum jest wszędzie tak samo daleko :evil_lol: Do wyboru mogę przyjść z : wielką kochaną ONką, KrA (mix belga) na wózku, czysty obłęd i torpeda, mini Pikulinka- maleństwo zabawowe, lub wredny dziadol Pałek ;)