Pasavera Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Kurcze my to się jakoś nigdy zgadać nie możemy :mad: Już sobota i co? Jutro w takim razie? Korenia my to możemy sie zawsze i w każdej chwili umówić :multi: ale co z innymi? :-( Quote
Korenia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 To może za tydzień w sobote powiedzmy o godzinie 13! Okey? Kto będzie? Quote
Pasavera Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Za tydzień mam szkołę niestety - i sobota i niedziela, więc mogłybyśmy z Guśką być dopiero za 2 tygodnie ;) Quote
Incunabula Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Czy jest planowany jakiś spacerek? We Wrocławiu mieszkam dopiero od miesiąca i nie znam jeszcze żadnych psiarzy :shake: . Quote
Ania i Salma Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Zwracam sie do wrocławian z WIELKĄ prośbą. Jestem w trakcie pisania projektu z marketingu. Jej celem jest stworzenie wlasnego przedsięwzięcia i opracowanie roznego typu analiz :mad: Ja chce stworzyć dzialalność zajmującą się wyprowadzaniem psów - wiem ze trochę glupie ale nie mogę wymyslic nic innego co sprawialoby mi frajde :eviltong: Jutro bede miec juz stworzoną ankietę i chcialabym prosić Was o pomoc w ich wypelnieniu. Szczegolnie ludzi z Wroclawia ;-) Prosze pisać tu, na priv lub na maila a jutro wieczorem zacznę rozsyłać ankiety :cool3: Quote
Korenia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 To my z ulv pomożemy:) reniako@o2.pl i myszor-x@tlen.pl Quote
olinafm Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ma ktoś ochotę na spacer z psami gdzieś w parku? Ja mam młodego sznaucerka, który chętnie by pobiegał z innymi psiakami bo na codzień nie ma okazji :( Quote
azja & shirkhan Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Mogę pomóc w ankiecie :crazyeye:- pisz asiadcz@interia.pl - może się przydam - sama kiedyś robiłam dziwne rzeczy na studiach:placz: i wiem jak to jest Quote
azja & shirkhan Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 olinafm napisał(a):Ma ktoś ochotę na spacer z psami gdzieś w parku? Ja mam młodego sznaucerka, który chętnie by pobiegał z innymi psiakami bo na codzień nie ma okazji :( W jakiej części Wrocka mieszkasz? Mam młodego wilczka, jest wiecznie spragniony biegania i wygłupów - moje rejony to Straszny Dwór:mad: i okolice:multi: Stabłowic Quote
Korenia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Przypominam, że w tą sobotę będzie dogospacer! Miejsce: Nowy Dwór, park Tysiąclecia, M-ce spotkania- przystanej Rogowska-działki, godzina 13. Kto będzie? My najprawdopodobniej tak (jakby cos wypadło ważnego to wtedy niestety nie, ale raczej mało prawdopodobne), chyba że będzie padać - to wtedy niestety nie. Quote
Koperek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Korenia o tej porze nie śpisz?? WSTYD!:evil_lol: ...A MNIE W TYM CZASIE WYPADA SZKOLONKO;) Więc poratujcie starą ciotkę jakimiś foteczkami, dobrze? Quote
ulvhedinn Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 My też, tylko jeszcze nie wiem w jakim składzie :evil_lol: Quote
diuna_wro Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 O, to może i ja wpadnę z Klarą. Jej by się trochę socjalizacji przydało, bo mi dziczeje dziewczyna na peryferiach;) A i dogo by mi się bardziej spersonalizowało, bo na razie tylko Koperek się w realu zmaterializował:p Quote
Incunabula Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Korenia']Przypominam, że w tą sobotę będzie dogospacer! Miejsce: Nowy Dwór, park Tysiąclecia, M-ce spotkania- przystanej Rogowska-działki, godzina 13. Ooo, jak mi się uda urwać trochę wcześniej z pracy to będę z dwoma podengo :) . Quote
donna Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 A może ktoś z wrocławskich dogomaniaków spaceruje na wałach w okolicach mostów chrobrego (sępolno), ewentualnie biskupin - te rejony? Bo Nowy Dwór to stanowczo nie nasze tereny...;) Quote
olinafm Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 My mieszkamy niedaleko parku zachodniego Quote
ulvhedinn Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 My dojeżdżamy wszędzie, bo z centrum jest wszędzie tak samo daleko :evil_lol: Do wyboru mogę przyjść z : wielką kochaną ONką, KrA (mix belga) na wózku, czysty obłęd i torpeda, mini Pikulinka- maleństwo zabawowe, lub wredny dziadol Pałek ;) Quote
olinafm Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 to może zamiast soboty jutro (piątek) koło południa w parku jakimś. Jeśli ktoś jutro ma wolne (ja akurat mam:eviltong:) to psiaki pobiegają Quote
Incunabula Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja też jestem z centrum, także miejsce jest mi obojętne. Oby tylko pogoda była, bo aktualnie pada :shake: . Quote
Korenia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 My jutro nie możemy, bo mamy szczepienie... Incunabula byłaś może na wystawie ze swoimi podengo? Quote
Koperek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 POGODY NIE BĘDZIE!:diabloti: DESZCZ PADA I TAK ZOSTANIE!:diabloti: Quote
Incunabula Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Korenia napisał(a):Incunabula byłaś może na wystawie ze swoimi podengo? Byłam. W temacie dot. wystawy widziałam że mój Dudo nawet na fotkę się załapał ;) . Quote
Korenia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Siedziałaś na trawie za baskami, prawda :cool3: ? Przy ringu 15 :>? Quote
Ania i Salma Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Czy ktos jeszcze jest chetny do wypelnienia ankiety potrzebnej mi na marketing? ;) Quote
Recommended Posts