Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:evil_lol: no i po spacerku, wielka szkoda że dotarła do nas tylko Alusia ze swoim Szarkiem, no ale trudno może następnym razem....oto kilka fotek
zapoznanie:

i ostrzegałam, że Emirasek to straszny wariat :diabloti:jest jeszcze mlodziutki i skacze na wszystko.....przez to raz było małe starcie:evil_lol:

ale zaraz chłopaki się pogodzili :cool3:

więcej fotek w galerii http://picasaweb.google.com/mak.wrc/Emirek zapraszamy ;)

• 4 weeks later...
Posted

Jak by ktoś się wybierał na "Niagare" w najbliższym czasie, to ja bym poprosiła o info :oops:. Bardzo chciała bym poznać w realu kogoś z wrocławskiej frakcji Dogo :razz: a poza tym moje psice chyba wymagają większej socjalizacji z innymi ogonami, bo Tośka po "przygodach" u Pani Villas :angryy:, próbuje wszystkie przepędzić (krzywdy nie robi, bo jest na to za dużym tchórzem ale jazgocze przeraźliwie) a Funia z wszystkich napotkanych psów to najbardziej zainteresowana jest towarzyszącymi im ludziom i u każdego próbuje wyżebrać jakieś głaskanki-mizianki. :evil_lol:

Tylko, że ja już stara jestem i pracująca, więc mogę tylko w weekendy :oops:

A może ktoś z dogomaniaków spaceruje nad Odrą na trasie między Mostem Osobowickim a Mostem Warszawskim, bo tam bywamy codziennie? :razz:

Posted

My nad 'Niagarą" bywamy codziennie, a raczej kawałeczek dalej gdzie bywa mniej ludzi, jutro rowniez sie wybieramy, tak więc kto chętny proszę o info w jakich godzinach, pozdrawiamy.;)

Posted

Majawrc napisał(a):
My nad 'Niagarą" bywamy codziennie, a raczej kawałeczek dalej gdzie bywa mniej ludzi, jutro rowniez sie wybieramy, tak więc kto chętny proszę o info w jakich godzinach, pozdrawiamy.;)
Jutro niestety wyjeżdżamy :roll:, ale w przyszłym tygodniu postaram się odezwać :razz:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Coś się Wrocławianie zgadać nie możemy :-( :lol:
Ja z Figuśką jesteśmy chętne na spacerek w następny weekend. Preferujemy niestety tylko wał nad Ślęzą koło Nowego Dworu (Park Milenijny) z powodu choroby lokomocyjnej która uniemozliwia nam dalsze podróże :roll: Ktoś chętny w tej lokalizacji?

Korenia liczymy na Ciebie i Amy (i na zaprzyjaźnionych Beagle'ach również:eviltong:) :-)

Posted

Korenia napisał(a):
(Stadko beagli powiększyło się o jedną sztukę :P)

:multi: to niezła gromadka sie szykuje na spacerek :multi:
Ktoś jeszcze chętny jak pogoda dopisze? Zapraszamy ;)