Majawrc Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 qrka, żle wkleiłam..a gdzie się podziały opcje edytuj? miało być to http://pl.youtube.com/watch?v=1KvIT8nNkk4 Quote
Alusia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tak tak tak o to właśnie miejsce chodzi;)To ja będę o 12;000;) Quote
Majawrc Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 SIUPER! :evil_lol:, czyli Niagara, a nikt mi Emiraska nie pogryzie??????? Quote
Majawrc Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :evil_lol: no i po spacerku, wielka szkoda że dotarła do nas tylko Alusia ze swoim Szarkiem, no ale trudno może następnym razem....oto kilka fotek zapoznanie: i ostrzegałam, że Emirasek to straszny wariat :diabloti:jest jeszcze mlodziutki i skacze na wszystko.....przez to raz było małe starcie:evil_lol: ale zaraz chłopaki się pogodzili :cool3: więcej fotek w galerii http://picasaweb.google.com/mak.wrc/Emirek zapraszamy ;) Quote
ulvhedinn Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kurcze ja się za późno dowiedziałam i juz byłam zajęta.... :-( Zróbmy kolejny spacerek jak najszybciej, coo? Quote
Majawrc Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 No ja będę po nocce, dajcie znać o ktorej godz i czy nad Niagarą? A ze swojej pierwszej nocki w pracy-przywiozłam takie oto cudeńko: cały temacik tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84801&page=60 zapraszam do lektury, ciekawa historyjka......oprocz psa, 2 fretek,papugi jeszcze mam kociątko! Quote
ulvhedinn Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Kto chętny na spotkanie w niedzielę???? :cool3: Quote
Majawrc Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 :multi::multi: no my, tylko gdzie i o ktorej? Quote
ulvhedinn Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Jestes jeszcze? Może o 14, albo 15? Może byc koło tej "Niagary" jak mi ktoś wyjaśni, jak dojść... ;) Quote
Majawrc Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 O jaka szkoda.....musiałam się zdrzemnąć przed nocką i poszłam z Emiraskiem o godz 16....no może więc następnym razem ;) Quote
Justynak Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jak by ktoś się wybierał na "Niagare" w najbliższym czasie, to ja bym poprosiła o info :oops:. Bardzo chciała bym poznać w realu kogoś z wrocławskiej frakcji Dogo :razz: a poza tym moje psice chyba wymagają większej socjalizacji z innymi ogonami, bo Tośka po "przygodach" u Pani Villas :angryy:, próbuje wszystkie przepędzić (krzywdy nie robi, bo jest na to za dużym tchórzem ale jazgocze przeraźliwie) a Funia z wszystkich napotkanych psów to najbardziej zainteresowana jest towarzyszącymi im ludziom i u każdego próbuje wyżebrać jakieś głaskanki-mizianki. :evil_lol: Tylko, że ja już stara jestem i pracująca, więc mogę tylko w weekendy :oops: A może ktoś z dogomaniaków spaceruje nad Odrą na trasie między Mostem Osobowickim a Mostem Warszawskim, bo tam bywamy codziennie? :razz: Quote
Majawrc Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 My nad 'Niagarą" bywamy codziennie, a raczej kawałeczek dalej gdzie bywa mniej ludzi, jutro rowniez sie wybieramy, tak więc kto chętny proszę o info w jakich godzinach, pozdrawiamy.;) Quote
Justynak Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Majawrc napisał(a):My nad 'Niagarą" bywamy codziennie, a raczej kawałeczek dalej gdzie bywa mniej ludzi, jutro rowniez sie wybieramy, tak więc kto chętny proszę o info w jakich godzinach, pozdrawiamy.;)Jutro niestety wyjeżdżamy :roll:, ale w przyszłym tygodniu postaram się odezwać :razz: Quote
Alusia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Cicho tu coś Może jakieś kolejne spotkanko:razz: Quote
Alusia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tylko może nie w ten weekend tylko w następny???? (mamy zawody) Quote
Pasavera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Coś się Wrocławianie zgadać nie możemy :-( :lol: Ja z Figuśką jesteśmy chętne na spacerek w następny weekend. Preferujemy niestety tylko wał nad Ślęzą koło Nowego Dworu (Park Milenijny) z powodu choroby lokomocyjnej która uniemozliwia nam dalsze podróże :roll: Ktoś chętny w tej lokalizacji? Korenia liczymy na Ciebie i Amy (i na zaprzyjaźnionych Beagle'ach również:eviltong:) :-) Quote
Korenia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jak będzie ciepło - tzn. temperatura taka, że nie zamarzniemy i bez deszczu to bardzo chętnie ;) (Stadko beagli powiększyło się o jedną sztukę :P) Quote
Pasavera Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Korenia napisał(a):(Stadko beagli powiększyło się o jedną sztukę :P) :multi: to niezła gromadka sie szykuje na spacerek :multi: Ktoś jeszcze chętny jak pogoda dopisze? Zapraszamy ;) Quote
Korenia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Już niestety znowu 2 osobowe stadko beagli... Quote
akira Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ja również jestem chętna na spacer :) obojętne mi jest to gdzie to będzie :) tylko napiszcie kiedy i o której godzinie :) pozdrawiam ;) Quote
Pasavera Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Sobota czy niedziela? :) Osobiście wolę sobotę koło południa, oczywiście park obok Nowego Dworu jak już wcześniej wspominałam. Kto chętny w tym dniu? ;) Quote
Recommended Posts