Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jak idziecie do Milenijnego na spacer, to dajcie znać Guśce, ona ma niufa (chyba;)), jest z popowic, mówiła mi kiedyś, że bardzo chętnie na sapcery, ale nie zagląda na dogo, trzeba pisać privy/maile:)

Posted

Witam, właśnie wrociłam z Emirkiem znad Slęzy na Grabiszynku, poszliśmy sobie o 8.30 poki jeszcze nie ma takich upałow, oczywiście nie omieszkał mi się kąpać chociaż jest strasznie brudna woda po tych ulewach, tak więc dla zainteresowanych: UWAGA na wodę:crazyeye: w ślęzy!

Posted

Moje psy się wody boją na szczęście:diabloti: Wolą błotniste kałuże.

Ja byłam dzisiaj z psami jeszcze wcześniej- 6:00, bo Zeus od nocy wymiotuje więc poszłam z nim na świeże powietrze, najadł się trawy, zwymiotował ją i przeszło. Od razu zabrał się za patyka i bieganie jak oszalały w kółko:lol:

Reasumując... chce mi się spac, pół nocy oka nie zmrużyłam!!!:crazyeye:

Posted

Oj nie wiem może...Ode mnie to jakieś 15min jazdy autobusem...
Może przyjadę..a takie pytanko bo ja będę wysiadała na przystanku obok tego MacDonalda na przeciwko FACTORY czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak tam dalej iść?
Ale na 100% nie wiem czy będę (to trochę za późno)

Posted

Spotkamy się na przystanku Rogowska-Działki, podjedz jeden przystanej dalej i podejdz do skrzyzowania (musisz isc od przystanku prosto) i skrecisz w lewo i dalej prosto obwodnicą, która prowadzi do przystanku:)
Moja sucz nie lubi upałów, wcześniej jej nie wyciągne ;]

Posted

Tylko Korenia nie napisała, że jej psica była bardzo grzeczna, a KrA... no jak to KrA :evil_lol: Ganiała jak gupia, wymachiwała patykami (biedna Amy dostała w pupę), przejechała Piku (ale nieszkodliwie), zaczepiała do zabawy wszystko co się rusza, zażądała przeprawy przez rzeczkę po kamieniach zamiast mostem, a potem i tak, mimo moich ryków zwiała i wykąpała się... Przy czym trzeba powiedzieć, że tam są strome zbocza rzeczki, nic to, zjechała i łowiłam ją z samego środeczka (no przecież psu się chce pić :evil_lol:). Pikulina za to byłą grzeczna i szczęśliwa (ganiała jak mała torpeda).
A potem jak wracałysmy do domu, to ja miałam dosyć, a dzieczyny dalej szalały..... kurcze, podobno to są inwalidki, taaaaa........ :mad:

Posted

A niech mnie drzwi ścisną!!!Pojechałam licząc na łud szczęścia że znajdę ten park ale jakoś się nie udało jak (widać nad tym spacerem tkwi jakaś klątwa:mad:)
wysiadłam obok factory....

Posted

Ala szkoda, że nie znalazłaś :( On jest przy samej rzece, my zawsze idziemy najpier łąką, przeprawiamy się przez rzeke i wchodzimy do parku. Jakoś konkretniej trzeba się następnym razem umówić.
Aksa była okropna - albo rozjeżdżała mi psa, albo biła ją patykiem - badylem! - po pupie. Amy rozkreciła się pod koniec spaceru dopiero, bo normalnie to ona jest bojaźliwa i się wszystkiego boi...

Posted

O jej nie wiem czy tak brzmi jego potoczna nazwa ale,mi chodzi o ten most gdzie płynie rzeka i widać z niego cmentarz żołnierza..
A kto będzie???

Posted

Postaram się przyjść z Emirkiem -tylko uwaga to istny wariat:diabloti:, a jeżeli chodzi o miejsce to nazwaliśmy je Niagara ze względu na wodospadzik, a chodzimy tam codziennie....aż do miejsca gdzie pewien pan hoduje i pasie kozki :evil_lol:
mam nadzieję, że chodzi o to miejsce:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1KvIT8nNkk4&hl=pl&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1KvIT8nNkk4&hl=pl&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>