Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

WAŁ NAD ODRĄ (przy moście zwierzynieckim)- lub tzw. Niskie Łąki :cool3:

p.s. jeszcze ze dwie propozycje i każdy pójdzie na spacer z własnym psem i własnym towarzystwem:evil_lol:

Posted

No dla mnie to już wszystko jedno czy Park Szczyt. czy wał bo to rzut beretem, ale wolałabym milenijny,bo mogłabym zabrac oba dwa faflaki(Miśka się nie nadaje do ludzi, a to trzeci), a jak dalej gdzieś to jednego. I wszystko jasne nie:cool3::eviltong:

Posted

Chyba najwięcej swobody daje park Grabiszyński

I zrobiłam drobne podsumowanie tak na szybko
Park:
Mileniny:2
Południowy:2
Tysiąclecia:1
Grabiszyński:2
szczytnicki ok.3-4
wały nad odrą:1

Posted

Bardzo fajnie mimo opóźnienia (KrA zjadła wieczorem 3 kg kociej karmy i ranek spędziła naprzemiennie na sedesie i w wannie :mad:).
Niestety była tyko Gosik, jej boksia i ja z Kra ;) Psucze sie wyszalały, wytaplały w wodzie z wodorostami, nauganiały za patykami i wogóle dały pańciom w kość :evil_lol:
Kra postanowiła udowodnić, że mimo wszystko jest absolutnie sprawnym psem, co objawiało sie m.in. tym, że uparcie pędziła pierwsza do patysia i pływała radośnie nawet z wózkiem. Muszę jednak przyznać ze wstydem, że koleżanka pręgowana była zdecydowanie grzeczniejsza od tego mojego niesfornego upiora....

Posted

E tam! Nie było źle, powiem Ci, ze Kra mimo wszystko ładnie próbuje współpracowac;) No i przywołanie jest niezawodne.
Aza za to postanowiła wykupac się i wysiusiac do bajorka, a co...:eviltong:
A tak na podsumowanie spacerku to wodorosty są mniam.:cool1:

Może kilka fotek: