gosikf & dogs Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 milenijny jest mniej uczęszczany i daje swobodę psom, ale jak nie to szczytnicki też jest OK, chociaż to dla mnie drugi koniec miasta:lol: Quote
Koperek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 WAŁ NAD ODRĄ (przy moście zwierzynieckim)- lub tzw. Niskie Łąki :cool3: p.s. jeszcze ze dwie propozycje i każdy pójdzie na spacer z własnym psem i własnym towarzystwem:evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No dla mnie to już wszystko jedno czy Park Szczyt. czy wał bo to rzut beretem, ale wolałabym milenijny,bo mogłabym zabrac oba dwa faflaki(Miśka się nie nadaje do ludzi, a to trzeci), a jak dalej gdzieś to jednego. I wszystko jasne nie:cool3::eviltong: Quote
Korenia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ja niestety odpadam, bo chodzić nie mogę ;/;/;/;/;/;/;/;/ Quote
Alusia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Chyba najwięcej swobody daje park Grabiszyński I zrobiłam drobne podsumowanie tak na szybko Park: Mileniny:2 Południowy:2 Tysiąclecia:1 Grabiszyński:2 szczytnicki ok.3-4 wały nad odrą:1 Quote
ulvhedinn Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Renia, a co się stało? Czemu nie chodzisz? :-( A my się dokulamy wszędzie z KrA, a może i Pikulca zabiorę, bo Pałek zazdrośnik... a jakie psi będą? :cool3: Quote
gosikf & dogs Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ja biorę Azę, bokserkę z dysplazją, łagodna do wszelkiej maści psów Zeus i Miśka może innym razem, bo Bona przy nich by zwariowała;):diabloti: Quote
ulvhedinn Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 No to moze ustalmy wreszcie konkrety... Gdzie i kiedy? :cool3: Quote
gosikf & dogs Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Pod drewnianym kościółkiem w parku szczytnickim, niedziela godzina 12sta? Quote
Alusia Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ok!!! A może ktoś wie jak tam od autobusu D dojść?? Quote
gosikf & dogs Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ja wiem jak od C, a D nie wiem gdzie staje. Quote
Koperek Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ja jutro raczej odpadam:shake:. Masa spraw, a jeszcze KUDŁATĄ trzeba przygotować... Quote
gosikf & dogs Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 my możemy się troszkę spóźnic, bądźcie na polance jak coś;) Quote
gosikf & dogs Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 byłam ja i ulv, w sumie 5 godzin :eviltong: chociaż ulv się spóźniła to była krócej Quote
ulvhedinn Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Bardzo fajnie mimo opóźnienia (KrA zjadła wieczorem 3 kg kociej karmy i ranek spędziła naprzemiennie na sedesie i w wannie :mad:). Niestety była tyko Gosik, jej boksia i ja z Kra ;) Psucze sie wyszalały, wytaplały w wodzie z wodorostami, nauganiały za patykami i wogóle dały pańciom w kość :evil_lol: Kra postanowiła udowodnić, że mimo wszystko jest absolutnie sprawnym psem, co objawiało sie m.in. tym, że uparcie pędziła pierwsza do patysia i pływała radośnie nawet z wózkiem. Muszę jednak przyznać ze wstydem, że koleżanka pręgowana była zdecydowanie grzeczniejsza od tego mojego niesfornego upiora.... Quote
gosikf & dogs Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 E tam! Nie było źle, powiem Ci, ze Kra mimo wszystko ładnie próbuje współpracowac;) No i przywołanie jest niezawodne. Aza za to postanowiła wykupac się i wysiusiac do bajorka, a co...:eviltong: A tak na podsumowanie spacerku to wodorosty są mniam.:cool1: Może kilka fotek: Quote
ulvhedinn Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Nie tylko wodorosty, także patyczki, mrówki, trafki i robaczki sa mniam ;) No i patyczki oczywiście ;) Quote
Recommended Posts