Koperek Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Majawrc']Hello, pogubiłam się strasznie, czy możecie wyjaśnić gdzie i o ktorej ten wspolny spacerek? Co do pewności to odbędzie się w niedzielę najbliższą- a przynajmniej tak ustalamy :eviltong: A co do godziny, to widzę tu propozycje od popołudniowych godzin do późnego wieczora;) A jeszcze co do miejsca to kompletnie nie jest ustalone!:evil_lol: WIĘC JAK- PISZESZ SIĘ??:cool3: Quote
Koperek Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 KTO JESZCZE?????????????????????:cool3: MAŁO NAS, MAŁO NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: Quote
ecci Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Zadzwonię do Ulv jutro i się zapytam, ona pewnie nie wie, bo bez prądu siedzą dzisiaj dziewczyny.... Quote
Majawrc Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No jasne że byśmy się zapisali!!! :evil_lol: Problem jednak w tym iż dalej niż nasz park na Grabiszynskiej-Hallera, nasz lasek, śluza najbardziej nam odpowiada gdyż pożyczyłam koleżance kaganiec Emiraska i trudno mi go zapakować do autobusu czy tramwaju.:shake: Quote
gosikf & dogs Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ja też się piszę, bo i tak mieszkam od dziś na dworze z Egusiem to możemy sobie pospacerowac, wszystko mi jedno gdzie... (>>patrz podpis<<):cool1: Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Na którą godzinę się umawiamy i gdzie???????? WAŻNE! MOŻE PADAĆ DESZCZ, więc pisać od razu kto na deszcz wychodzi, a kto nie! P.S. Mi to wsio ryba, co z nieba leci, więc się piszę tak czy siak;) Quote
Korenia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 My jak deszcz to odpadamy, moja królewna po mokrym nie chodzi...:cool1: Quote
Alusia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 JA bardzo chętnie może padać;) A chodzi o tą niedzielę 15.06.2008??? Jak tak to tłustym drukiem proszę o podanie dokładnego miejsca(ulica) oraz godziny spotkania ;) Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Super Alusia!!!:multi: A co do miejsca i innych danych, to próbuję to ustalić, ale nikt się nie odzywa...:cool1: Quote
Alusia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Widzę,że się chyba jutro nie umówimy:roll: Może ja zaproponuje bo widzę że nie ma chętnych:roll: Park Południowy przy pomniku, o godzinie ........ Quote
gosikf & dogs Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Moja propozycja: Park Milenijny przy moście Milenijnym, godzina 12:00. Quote
Koperek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 gosikf & dogs napisał(a):Moja propozycja: Park Milenijny przy moście Milenijnym, godzina 12:00. Dla mnie za wcześnie, niestety :shake: Ja koło popołudnia. Quote
ecci Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Szkoda, ale musicie mnie wykreślić, mam robotę z przytuliskiem w Brzegu:placz: Quote
Alusia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ja się z godziną mogę dopasować Tylko powiedzcie gdzie i jakie godziny pasują albo milenijny albo południowy Albo zorganizujemy za tydzień początek wakacji:multi: Mi osobiście obojętnie Quote
waljum Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Allo, allo, my się osobiście nie znamy, ale jeśli się jednak odbędzie jutro spacer w okolicy parku południowego, to ja bym się z moją mopsiczką chętnie dołączyła, bo to od nas rzut beretem. Rano zobaczę, czy jest odzew. Pozdrawiam wrocławskich dogomaniaków. Quote
gosikf & dogs Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Koperek, z godziną mogę się dopasowac. Może byc np. 14-15? Jakby co zajrzę rano i sprawdzę. Wstępnie może 15 w milenijnym? Quote
Alusia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ja jednak proponuję za tydzień myślę,że będzie ładniejsza pogoda...:roll: Quote
Alusia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 To za tydzień(chyba)... Ale zróbmy listę osób żeby było wiadoma na kogo czekać:lol: I zacznijmy ustalać gdzie i o której godzinie.. Na razie padły propozycje Park Milenijny i Park Południowy(miejsce ostatnich zawodów frisbee) Quote
ulvhedinn Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Za tydzień to ja sie też piszę :lol: Park milenijny lepszy, daje więcej swobody psom ;) Quote
Koperek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No więc ja dzisiaj odpadam- jak zwykle nie ze swojej winy:angryy: Rodzinka po imprezie mi się rozchorowała i nie moge się nigdzie ruszyć z domu, niestety:roll: A za tydzień to bardziej pasuje mi sobota... Quote
Alusia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Komu pasuje sobota bo mi osobiście obojętnie??? A parki mamy do dyspozycji; Park- Południowy Brochowski Leśnicki Złotnicki Zachodni Wschodni Grabiszyński Polana Popowicka Strachowicki Nowowiejski Najbardziej Te dwa parki mi odpowiadają ale pozostawiam wybór;) Quote
waljum Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ja też bym się pisała na te dwa parki, bo to po sąsiedzku, ale kilka osób woli milenijny, a to troszke daleko, zwłaszcza, jeśli będzie upał (wtedy baardzo daleko :diabloti:). Quote
ulvhedinn Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Jeszcze jest Park Szczytnicki :evil_lol: no i wały nad Odra w dowolnym miejscu niemalże :evil_lol: My się dokulamy wszędzie, ale najfajniejsze są chyba Milenijny, Szczytnicki i Grabiszyński..... Quote
Recommended Posts