Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No tak, zapomniałem o tym napisać. Ja niestety swojego psiaka nie mam :(, a nawet jakbym miał, to z pewnością nie mógłbym go zabrać na szkolenie. Ale za to będę mógł wymiziać Wasze psiaki, o ile oczywiście wyjdzie to spotkanie.

Posted

Korenia napisał(a):
Kazoo Magda(Ulvhedinn) mieszka na Piłsudskiego ;) Pewnie Cię wykorzysta do wyprowadzenia swojej bandy ;)

Ależ proszę bardzo, nie mam nic przeciwko temu :). Jak byłem u Izis, to też jej pomogłem wyprowadzić psiaki na spacerek i nawet się czegoś przy tym nauczyłem :).

Posted

Kazoo, zapraszamy serdecznie- banda się ucieszy, bo kochają gości :evil_lol: (tak to jest, jak większość zanjomych je podkarmia smaczkami :evil_lol:) I na spacerek tez bardzo chętnie wykorzystam, bo rąk chwilami brakuje ;)

Posted

No to poproszę o namiary jakieś na PW, gg, SMS, czy jeszcze jakoś inaczej :).
Ja się martwiłem, czy spotkanie z kimkolwiek wypali, a tu się zaraz może okazać, że chętnych będzie zbyt wielu ;). Tak jak pisałem, szkolenie kończy się w środę o 17, potem idę do hotelu zostawić bagaże i będę miał czas. W czwartek jest drugi dzień szkolenia, ale zaraz po nim jadę z powrotem do domu, więc w grę wchodzi tylko środa.

Posted

Aha a i Zapomniałem..,kontakt ze mną jak co to
GG-8256433
Tel-505-117-423
Skype-Mizuuf4

Jest ktoś może z okolic Zaporowskiej,Grabiszyńskiej i innych bliskich ulic?:diabloti:

Posted

To w takim razie jutro się na spacerek umawiamy! Agawu, Kazoo- ul. Piłsudskiego będzie Wam pasowała?? Spotkamy się pod domem ulv i wtedy nie będzie miała możliwości się spóźnić...:diabloti:

Posted

Adres i godzinkę to powinna podać ulv- bo jak na razie to bez jej zdania wszystko się odbywa:evil_lol:

...ale tak, jak napisał Kazoo- dopiero od ok. 17:30/18:00 wchodzi w grę.

Posted

Ja biegam! Ino po polach i łąkach:evil_lol: Już nie raz próbowałam po Wrocku, ale ludzie się tak patrzyli, że nie wiadomo było, czy śmiać się, czy płakać...:roll:

...a może zazdrościli:eviltong:

Posted

witam Was:)
Mam ogormna prośbę...
wiem że we Wrocławiu jest jedna z najlepszych klinik weterynaryjnych...
ma ktoś może namiary na nią...:help1:
bardzo mi zależy

(przepraszam za off-a)

Posted

[quote name='Kazoo'] wymizianie zwierzaków :).

Hmmm... Chodzi oczywiście o psiaki ulv, bo moją wariatkę to można tylko z daleka podziwiać:evil_lol:

...i również dziękujemy!;)

Posted

Nam też było bardzo miło :lol: chociaz nie wiem, czy "wujek" chciałby kiedyś w przyszłości powtórzyć "spacer"- właściwie to Kra urządziła wyścigi zaprzęgowe+ trening kondycyjny i uraczyła wujka zabawą drzewem.... :evil_lol:

Posted

[quote name='Koperek']Hmmm... Chodzi oczywiście o psiaki ulv, bo moją wariatkę to można tylko z daleka podziwiać:evil_lol:
Próbowałem, ale nie wyszło. Może następnym razem pójdzie lepiej :).

[quote name='ulvhedinn']chociaz nie wiem, czy "wujek" chciałby kiedyś w przyszłości powtórzyć "spacer"
Jeśli będzie taka okazja, to ja się piszę :).