Korenia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Kazoo Magda(Ulvhedinn) mieszka na Piłsudskiego ;) Pewnie Cię wykorzysta do wyprowadzenia swojej bandy ;) Quote
Kazoo Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No tak, zapomniałem o tym napisać. Ja niestety swojego psiaka nie mam :(, a nawet jakbym miał, to z pewnością nie mógłbym go zabrać na szkolenie. Ale za to będę mógł wymiziać Wasze psiaki, o ile oczywiście wyjdzie to spotkanie. Quote
Koperek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Spotkanie to i może wyjdzie, tyle że na ulv trza czasami czekać godzinami... (już legendy o tym opowiadają:diabloti:) ...ale będzie, jak tu wpadnie:eviltong: Quote
Kazoo Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Korenia napisał(a):Kazoo Magda(Ulvhedinn) mieszka na Piłsudskiego ;) Pewnie Cię wykorzysta do wyprowadzenia swojej bandy ;) Ależ proszę bardzo, nie mam nic przeciwko temu :). Jak byłem u Izis, to też jej pomogłem wyprowadzić psiaki na spacerek i nawet się czegoś przy tym nauczyłem :). Quote
ulvhedinn Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kazoo, zapraszamy serdecznie- banda się ucieszy, bo kochają gości :evil_lol: (tak to jest, jak większość zanjomych je podkarmia smaczkami :evil_lol:) I na spacerek tez bardzo chętnie wykorzystam, bo rąk chwilami brakuje ;) Quote
Agawu Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja z Imirkiem chętnie na spacerek byśmy sie wybrali ;) Quote
Kazoo Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No to poproszę o namiary jakieś na PW, gg, SMS, czy jeszcze jakoś inaczej :). Ja się martwiłem, czy spotkanie z kimkolwiek wypali, a tu się zaraz może okazać, że chętnych będzie zbyt wielu ;). Tak jak pisałem, szkolenie kończy się w środę o 17, potem idę do hotelu zostawić bagaże i będę miał czas. W czwartek jest drugi dzień szkolenia, ale zaraz po nim jadę z powrotem do domu, więc w grę wchodzi tylko środa. Quote
Koperek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Bo Wrocławiaki to gościnne ludziki:lol: i nie można pozwolić, żeby się gość po mieście bez sensu błąkał...:evil_lol: Quote
Agawu Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Aha a i Zapomniałem..,kontakt ze mną jak co to GG-8256433 Tel-505-117-423 Skype-Mizuuf4 Jest ktoś może z okolic Zaporowskiej,Grabiszyńskiej i innych bliskich ulic?:diabloti: Quote
Koperek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 To w takim razie jutro się na spacerek umawiamy! Agawu, Kazoo- ul. Piłsudskiego będzie Wam pasowała?? Spotkamy się pod domem ulv i wtedy nie będzie miała możliwości się spóźnić...:diabloti: Quote
Agawu Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mi pasuje :cool3: bo Bliziutko mam :-),mógłby ktoś podać dokładny Adres i Godzinkę spotkania,bo ja już mam mątlik w głowie:diabloti: Quote
Koperek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Adres i godzinkę to powinna podać ulv- bo jak na razie to bez jej zdania wszystko się odbywa:evil_lol: ...ale tak, jak napisał Kazoo- dopiero od ok. 17:30/18:00 wchodzi w grę. Quote
Agawu Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mam złą wiadomość:-( ja jutro odpadam,bardzo chciałbym ale plany mi zmienili:shake: Quote
Kazoo Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mi też Piłsudskiego pasuje, bo jak już pisałem, będę w hotelu na Piłsudskiego 66, więc za daleko do ulv mieć nie powinienem :). Quote
Koperek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Przykro Agawu:shake:- innym razem!;) Kazoo- w takim razie musimy poczekać na ulv- mam nadzieję, że wejdzie dziś na dogo...;) Quote
Koperek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Tak, im większy młyn tym lepiej!:diabloti: Quote
Agawu Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja mam jeszcze takie pytanko,czy ktoś ze swoim zwierzem biega?:diabloti:,bo mi samemu trochę nudno a z kimś to już lepiej:razz: Quote
Koperek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja biegam! Ino po polach i łąkach:evil_lol: Już nie raz próbowałam po Wrocku, ale ludzie się tak patrzyli, że nie wiadomo było, czy śmiać się, czy płakać...:roll: ...a może zazdrościli:eviltong: Quote
ulvhedinn Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ulv chętna jak najbardziej, nawet służy kawą :lol: o ile nie zwiejecie na widok bałaganu... Quote
Anetka83 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 witam Was:) Mam ogormna prośbę... wiem że we Wrocławiu jest jedna z najlepszych klinik weterynaryjnych... ma ktoś może namiary na nią...:help1: bardzo mi zależy (przepraszam za off-a) Quote
Kazoo Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dziękuję Ulv i Koperek za mile spędzony razem środowy wieczór. Nie ma to jak spacerek i wymizianie zwierzaków :). Quote
Koperek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Kazoo'] wymizianie zwierzaków :). Hmmm... Chodzi oczywiście o psiaki ulv, bo moją wariatkę to można tylko z daleka podziwiać:evil_lol: ...i również dziękujemy!;) Quote
ulvhedinn Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Nam też było bardzo miło :lol: chociaz nie wiem, czy "wujek" chciałby kiedyś w przyszłości powtórzyć "spacer"- właściwie to Kra urządziła wyścigi zaprzęgowe+ trening kondycyjny i uraczyła wujka zabawą drzewem.... :evil_lol: Quote
Kazoo Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Koperek']Hmmm... Chodzi oczywiście o psiaki ulv, bo moją wariatkę to można tylko z daleka podziwiać:evil_lol: Próbowałem, ale nie wyszło. Może następnym razem pójdzie lepiej :). [quote name='ulvhedinn']chociaz nie wiem, czy "wujek" chciałby kiedyś w przyszłości powtórzyć "spacer" Jeśli będzie taka okazja, to ja się piszę :). Quote
Recommended Posts