Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Korenia nie kłam, najmniej to było 15 minut... a raz to ja na was czekałam :mad:

Co ?? Buhahahahahaha :grin::grin::grin: Nigdy nie czekałaś na mnie ! I nigdy nie spóżniłaś się 15 minut! Jak byłyśmy z Maltą na spacerze to spóźniłaś się 1h 40 min, tym sposobem jak dojechałaś było już prawie ciemno i Malta musiała już wracać do domu, jak byłyśmy same na jesieni spóźniłaś się godzinę.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Żeby nie było ani za wcześnie, ani za późno (+- czekanie na Ulv:evil_lol:) to proponuję 11:00 przed głównym wejściem do ZOO.

I jeszcze- WSZYSTKIE BĘDZIEMY Z SUCZKAMI?? Z moją raczej nie będzie problemu, z Kra też nie, a z Twoimi agacia??

Posted

No i nie wiem czy bede mogla przyjsc :( Mialam miec w czwartek kolokwium pisemne,a okazuje sie,ze profesorowi cos odbilo i robi je ustnie po cwiczeniach,wiec nie wiem ile mi to czasu zajmie :( Moze jednak zmieni zdanie i pisemne zrobi :/

Posted

Czy w najblizszych dniach jakis spacerek ma się odbyć ?
Jesteśmy chętni o ile nie będe w pracy ;)
Z jednym albo dwoma psiurami.
Kalif- 3 letni labek oraz Lalka z mojego podpisu u mnie na DT!:eviltong:

• 4 weeks later...
Posted

No właśnie- Znowu nikt nie ma zamiaru wychodzić ze swoimi psami w mroźne i wietrzne dni???

HALO WROCŁAW!!! REAKTYWACJA!!!

Moja wariatka zaczęła się głupio zachowywać do psów (dawno się w schronie nie postresowała :evil_lol:- muszę ją za niedługo przeciągnąć po izolatce ;)). Kto pomoże ją "złagodnić"???:p

Posted

ulvhedinn napisał(a):
No to tylko pomyśl, kiedy możesz.. Kra do przejeżdżania bardzo chętna :cool3:

Ja się na spacerek piszę :p.Ja i dwa psiury (mam nadzieje, że rozjechac się nie dadzą ) .:cool3:

Posted

Gamba tylko jedno zastrzeżenie jest! Moja wariatka drze japę na powitanie, co absolutnie oznacza jedynie, że się boi, a nie że chce zeżreć! ...ale to chyba powinni wiedzieć psiarze:eviltong:

Ulv wie, że ona ŻADNEGO dźwięku z siebie nie potrafiła wydobyć:roll: Natomiast teraz nadrabia z nawiązką:cool1: i w świat nadal szerzy się opinia, że owczarki to "darłoki", a ona tak ze strachu tylko :shake:, bo to cholernie wrażliwe psy są...

A Twoje to natręty są, jak chcą się bawić?? Opisz troszkę, jak się kumplują z innymi:cool3:

WSTĘPNIE CZWARTEK MOŻE BYĆ???

Posted

[quote name='Koperek']Gamba tylko jedno zastrzeżenie jest! Moja wariatka drze japę na powitanie, co absolutnie oznacza jedynie, że się boi, a nie że chce zeżreć! ...ale to chyba powinni wiedzieć psiarze:eviltong:

Ulv wie, że ona ŻADNEGO dźwięku z siebie nie potrafiła wydobyć:roll: Natomiast teraz nadrabia z nawiązką:cool1: i w świat nadal szerzy się opinia, że owczarki to "darłoki", a ona tak ze strachu tylko :shake:, bo to cholernie wrażliwe psy są...

A Twoje to natręty są, jak chcą się bawić?? Opisz troszkę, jak się kumplują z innymi:cool3:

WSTĘPNIE CZWARTEK MOŻE BYĆ???

Ani jedno ani drugie nie jest natretne ;)
Lalka to ta sunia z mojego podpisu i też na powitanie drze japę!Ale tylko na powitanie!Bardzo łagodna do suk i psów,zawzyczaj zajmuje się swoimi sprawami na spacerach i pilnuje się mnie!Kalif jako pan i władca w tym dueci Lali swojej pinuje!Nie jest agresywny,upierdliwy i napsatliwy,jeżeli pies nie bedzie miał do niego zadnego ale to zostawi go w spokoju!
Dopiero kutro bede wiedział czy czwartek mam wolny !

Posted

Miałem zamiar wysłać PW do kilku osób z Wrocławia, ale chyba lepiej będzie, jak tutaj napiszę wszystko. A o co chodzi? Oczywiście o spotkanie :).
W najbliższą środę i czwartek będę we Wrocławiu na szkoleniu. Jadę w środę z samego rana i od razu przyjeżdżam na szkolenie, które kończy się o godzinie 17. Potem szybki meldunek w hotelu i mam czas na spotkanie.
Hotel, w którym będę zakwaterowany, mieści się przy ulicy Piłsudskiego 66. Do Wrocławia przyjadę pociągiem, więc nie będę miał za dużych możliwości komunikacyjnych. Jeśli jednak ktoś mnie pokieruje, w który autobus, czy tramwaj mam wsiąść, to chyba dam radę :).
Jeśli ktoś będzie miał czas i chęć na spotkanie, to proszę o kontakt:
- telefon: 792 902 028
- gg: 902 028
- e-mail: zookaz@go2.pl
Oczywiście tutaj też można pisać :).
Tak na koniec wspomnę jeszcze, że przy okazji moich delegacji miałem już przyjemność spotkać się z Peterem i wspaniałą Panią Edytką, której stadko BBBBB zna chyba połowa Dogo :), kieleckimi wolontariuszkami oraz Izis.
Wiem, że nie zawsze znajdzie się czas na takie spotkanie, bo w Warszawie byłem już dwa razy, ale nie udało mi się z nikim spotkać. Mam jednak nadzieję, że się uda i poznam osobiście kolejną "zapsioną" osobę :).

Posted

Ooooooooo, jak miło! Witam(y) serdecznie Kazoo!:multi:

W takim razie napisz, czy będziesz sam, czy z psiakiem (jak tak to z jakim), bo a nuż znajdzie się ktoś do pomocy w zorganizowaniu wycieczki po Wrocławiu:cool3: