Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
No to i ja z Azulką się zjawimy jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, a gdzie to jest dokładnie?

Ty będziesz jechać 126 ? To musicie dojść 1 przystanek autobusowy - wysiądziecie na "Nowy dwór -krzyżówka" i będziecie się kierować w odwrotną strone niż stanie autobus. Będziecie szły cały czas prosto, aż dojdziecie do skrzyżowania i skręcicie w prawo ( pójdziecie obok takiego biało-pomarańcowego budynku i tak jak on zakręca wy zrobicie to samo ;)) i jak już skręcicie to cały czas obwodnicą do pierwszego przysnaku - o nazwie "Rogowska -działki" i tam będzie zbiórka. Jest on(przystanek) koło takiego kolorowego bloku (zielono-zółto-pomarańczowo-niebieskiego). Myślę, że traficie :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Korenia napisał(a):
Ty będziesz jechać 126 ? To musicie dojść 1 przystanek autobusowy - wysiądziecie na "Nowy dwór -krzyżówka" i będziecie się kierować w odwrotną strone niż stanie autobus. Będziecie szły cały czas prosto, aż dojdziecie do skrzyżowania i skręcicie w prawo ( pójdziecie obok takiego biało-pomarańcowego budynku i tak jak on zakręca wy zrobicie to samo ;)) i jak już skręcicie to cały czas obwodnicą do pierwszego przysnaku - o nazwie "Rogowska -działki" i tam będzie zbiórka. Jest on(przystanek) koło takiego kolorowego bloku (zielono-zółto-pomarańczowo-niebieskiego). Myślę, że traficie :)

moooże:roll:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

O matko i córko! Jaka tu cisza..................................................:cool1:

Ktoś z tego wątku w ogóle wychodzi ze swoimi psami na dłuższe spacery, czy tylko ja mam taki zaszczyt w całym Wrocławiu????:evil_lol:

Posted

Koperek napisał(a):
O matko i córko! Jaka tu cisza..................................................:cool1:

Ktoś z tego wątku w ogóle wychodzi ze swoimi psami na dłuższe spacery, czy tylko ja mam taki zaszczyt w całym Wrocławiu????:evil_lol:

No niestety mój maksymalny spacer od około 20 grudnia to 15 minut o 2 w nocy :cool1: Standard to 3 minuty :placz: Niestety moje psie dziecko bardzo boi się wystrzałów, a u mnie na osiedlu mieszkają debile :angryy:

Posted

Chetnie wybralabym sie z moimi suczydlami na jakies psie spotkanie :) Najchetniej gdzies nad Odra w okolicach Biskupina lub Wojnowa,ale gdzies dalej tez mozemy dojechac :)

Posted

[quote name='Koperek']No... Hmmm.... Zastanówmy się...:evil_lol::evil_lol:

...po zastanowieniu: OCZYWIŚCIE!!!:lol:

Tylko gdzie, kiedy itp.- ogólnie to w tygodniu, co??
No to daj znac co i jak i kiedy :evil_lol: agacia- zapraszamy!!!

Posted

Proponuje spotkanie kundelków i nie tylko we Wrocławiu ja proponuje park południowy ale jeżeli będą jacyśchętni i zaaproponują inne miejsce to się zaastanowimy....;););););););)

Posted

No i nie dam rady w tym tyg. Tyle spraw mi się spiętrzyło w jednym momencie, że nijak spaceru nie wykombinuję :shake: :shake:- jutro znowu w schronie kilka spraw, echhh...

Wstępnie na przyszly tydzień na czwartek- od rana do godz. 18:00 jestem wolna:cool3::cool3::cool3:

Kto się pisze??

Posted

Ja chetnie bym sie pojawila z moimi suczydlami :) W czwartek koncze zajecia o 13,wiec o ktorej moglabym gdzies dojechac to zalezy od miejsca. Moja propozycja nad Odra za zoo kolo kladki :)

Posted

Jak idziecie na spacer z Ulv to podajcie jej godzine spotkania tak z 2 wcześniej... Magda sie strasznie spóźnia ;/ Najmniej na spacer kiedy ja z nią byłam spóźniła się godzine ;/