Korenia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 gosikf & dogs napisał(a):No to i ja z Azulką się zjawimy jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, a gdzie to jest dokładnie? Ty będziesz jechać 126 ? To musicie dojść 1 przystanek autobusowy - wysiądziecie na "Nowy dwór -krzyżówka" i będziecie się kierować w odwrotną strone niż stanie autobus. Będziecie szły cały czas prosto, aż dojdziecie do skrzyżowania i skręcicie w prawo ( pójdziecie obok takiego biało-pomarańcowego budynku i tak jak on zakręca wy zrobicie to samo ;)) i jak już skręcicie to cały czas obwodnicą do pierwszego przysnaku - o nazwie "Rogowska -działki" i tam będzie zbiórka. Jest on(przystanek) koło takiego kolorowego bloku (zielono-zółto-pomarańczowo-niebieskiego). Myślę, że traficie :) Quote
gosikf & dogs Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Korenia napisał(a):Ty będziesz jechać 126 ? To musicie dojść 1 przystanek autobusowy - wysiądziecie na "Nowy dwór -krzyżówka" i będziecie się kierować w odwrotną strone niż stanie autobus. Będziecie szły cały czas prosto, aż dojdziecie do skrzyżowania i skręcicie w prawo ( pójdziecie obok takiego biało-pomarańcowego budynku i tak jak on zakręca wy zrobicie to samo ;)) i jak już skręcicie to cały czas obwodnicą do pierwszego przysnaku - o nazwie "Rogowska -działki" i tam będzie zbiórka. Jest on(przystanek) koło takiego kolorowego bloku (zielono-zółto-pomarańczowo-niebieskiego). Myślę, że traficie :) moooże:roll: Quote
Pasavera Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Coś mi się wydaje, że pogoda spłata nam figle :placz: Quote
Ewelina & Hera Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kiedy będzie organizowany jakiś następny spacerek ? Quote
Alusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 kiedy będzie planowany(mam nadzieję że w któtce...) Quote
Ewelina & Hera Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kurczę już jestem umówiona na tyle spacerków... Tu wyżli tam yorczy i i jeszcze z kumplami dalmatyńczykami :lol: Ale weekend na pewno znajdę, a gdzie teraz planujecie ? Quote
Koperek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 O matko i córko! Jaka tu cisza..................................................:cool1: Ktoś z tego wątku w ogóle wychodzi ze swoimi psami na dłuższe spacery, czy tylko ja mam taki zaszczyt w całym Wrocławiu????:evil_lol: Quote
Korenia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Koperek napisał(a):O matko i córko! Jaka tu cisza..................................................:cool1: Ktoś z tego wątku w ogóle wychodzi ze swoimi psami na dłuższe spacery, czy tylko ja mam taki zaszczyt w całym Wrocławiu????:evil_lol: No niestety mój maksymalny spacer od około 20 grudnia to 15 minut o 2 w nocy :cool1: Standard to 3 minuty :placz: Niestety moje psie dziecko bardzo boi się wystrzałów, a u mnie na osiedlu mieszkają debile :angryy: Quote
Koperek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No to ja mam luz- mogę z psami do Rynku w Sylwestra skoczyć:cool3: :evil_lol: ...no może z Bonuśkiem to tak średnio, ale tragedii nie ma:lol: Quote
ulvhedinn Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Niedługo KrA będzie na chodzie, ale nie wiem, czy masz ochotę na spacer z ta świruską:evil_lol: Quote
Koperek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No... Hmmm.... Zastanówmy się...:evil_lol::evil_lol: ...po zastanowieniu: OCZYWIŚCIE!!!:lol: Tylko gdzie, kiedy itp.- ogólnie to w tygodniu, co?? Quote
agacia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Chetnie wybralabym sie z moimi suczydlami na jakies psie spotkanie :) Najchetniej gdzies nad Odra w okolicach Biskupina lub Wojnowa,ale gdzies dalej tez mozemy dojechac :) Quote
ulvhedinn Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Koperek']No... Hmmm.... Zastanówmy się...:evil_lol::evil_lol: ...po zastanowieniu: OCZYWIŚCIE!!!:lol: Tylko gdzie, kiedy itp.- ogólnie to w tygodniu, co?? No to daj znac co i jak i kiedy :evil_lol: agacia- zapraszamy!!! Quote
Alusia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Proponuje spotkanie kundelków i nie tylko we Wrocławiu ja proponuje park południowy ale jeżeli będą jacyśchętni i zaaproponują inne miejsce to się zaastanowimy....;););););););) Quote
Koperek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 No i nie dam rady w tym tyg. Tyle spraw mi się spiętrzyło w jednym momencie, że nijak spaceru nie wykombinuję :shake: :shake:- jutro znowu w schronie kilka spraw, echhh... Wstępnie na przyszly tydzień na czwartek- od rana do godz. 18:00 jestem wolna:cool3::cool3::cool3: Kto się pisze?? Quote
agacia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja chetnie bym sie pojawila z moimi suczydlami :) W czwartek koncze zajecia o 13,wiec o ktorej moglabym gdzies dojechac to zalezy od miejsca. Moja propozycja nad Odra za zoo kolo kladki :) Quote
Koperek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Zaczekajmy na ulv- ze względu na "niepełnosprawność":evil_lol: Kraksy, ona ma pierwszeństwo w wyborze miejsca! (...byle nie na Księżycu:placz:) Quote
ulvhedinn Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ja się pisze na "wszystkojednogdzie" bo z KrA poruszanie komunikacją miejska mamy w pełni opanowane :lol: Księżyc... hmmm... nieeee, odpada- tam nie ma patyczków :eviltong: Quote
Koperek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No to dobra już! Biskupin/ Wojnów zaklepany!:lol: Teraz jeszcze agacia wybierz jeszcze dokładne miejsce i w czwartek robimy "tyci-spotkanko":cool3: Quote
agacia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Nad Odra za zoo? Mysle,ze tam w miare latwo dojechac tramwajem czy autobusem z roznych zakatkow Wrocka Quote
Korenia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Jak idziecie na spacer z Ulv to podajcie jej godzine spotkania tak z 2 wcześniej... Magda sie strasznie spóźnia ;/ Najmniej na spacer kiedy ja z nią byłam spóźniła się godzine ;/ Quote
ulvhedinn Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Korenia nie kłam, najmniej to było 15 minut... a raz to ja na was czekałam :mad: Quote
Recommended Posts