irysek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 a gdzie ty aga mieszkasz? korenia juz wrocilas, moze uregulujemy sprawe z ksiazka ktora wylicytowalam u ciebie na bazarku. Quote
Korenia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 irysek napisał(a):a gdzie ty aga mieszkasz? korenia juz wrocilas, moze uregulujemy sprawe z ksiazka ktora wylicytowalam u ciebie na bazarku. Już wróciłam, Ulv miała się umówić z Tobą jakieś 2 tygodnie temu. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Irysek-Na pl. Staszica. Korenia-Niestety my jednak z Guciem nie przyjedziemy .. :shake: tyo ladny kawalek, musielibysmy wyjsc za godzine, a nadal upal niemilosierny.Moj pies ledwo zyje. Quote
Korenia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Irysek-Na pl. Staszica. Korenia-Niestety my jednak z Guciem nie przyjedziemy .. :shake: tyo ladny kawalek, musielibysmy wyjsc za godzine, a nadal upal niemilosierny.Moj pies ledwo zyje. W takim razie trudno, zobaczymy sie najwyżej kiedy indziej. Czy ktoś ma zamiar przyjechac ? Bo nie chciałabym zeby wyszlo tak ze ja bede czekac, a nikt sie nie zjawi... Quote
fantka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Sorki, mnie też nie będzie. Pies mi zastrajkował. Wyszedł z bramy zrobił siku, podwinął ogon i nie chciał iść dalej. Upał niemiłosierny. Quote
Korenia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 fantka napisał(a):Sorki, mnie też nie będzie. Pies mi zastrajkował. Wyszedł z bramy zrobił siku, podwinął ogon i nie chciał iść dalej. Upał niemiłosierny. W takim razie spacer ODWOŁANY! Quote
Koperek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Planujemy coś??? :roll: Raz deszcz przeszkodził, raz słońce... "Do trzech razy sztuka!" :cool3: :lol: Quote
Atena Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Spacerek??:razz: Mam kaganiec i w ogóle, ale tylko w tym tygodniu mogę sie wybrać bo w przyszłym wyjeżdżam. Quote
wiska Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Proponuje jeszcze raz sprobowac...termin mi jest szczerze mowiac obojetny(wiec jak wam jest wygodnie),ale miejsce juz nie(wszedzie daleko:roll:...). To moze(zarzucamy wetke:diabloti::lol:)...Park Poludniowy (Krzyki/Partynice). Kto chce niech proponuje cos wiecej...:p Quote
Korenia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 wiska napisał(a):Proponuje jeszcze raz sprobowac...termin mi jest szczerze mowiac obojetny(wiec jak wam jest wygodnie),ale miejsce juz nie(wszedzie daleko:roll:...). To moze(zarzucamy wetke:diabloti::lol:)...Park Poludniowy (Krzyki/Partynice). Kto chce niech proponuje cos wiecej...:p W parku południowym to chyba za dużo ludzi... Quote
wiq Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 heh, ja mam spokojne psy i na biskupinie jestem codziennie prawie, szkoda tylko, ze zwierzaki zostały na śląsku :( Quote
dog_master Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ekhm, spójrz na datę ;) to post sprzed prawie roku... ;) Quote
wiq Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 nic to, poznaje ludzi i tereny :evil_lol: może ktoś tu kiedyś z wrocławia zajrzy;) już jedną tutejszą dogomaniaczkę poznałam;) Quote
Pasavera Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 A tu co taka cisza? Kiedy kolejny spacerek? :eviltong: Ja proponuję sobotę za 2 tygodnie, oczywiście nad ślęzą bo moja suńka źle znosi podróże. Jeżeli tylko będzie ładna pogoda to my piszemy się na takie spotkanko. Co wy na to? :-) Myślę, że do tego czasu znajdzie się troszke chętnych :-) Quote
Koperek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja też się piszę! Już powiem szczerze, że miejsce mi jest obojętne:roll:- byleby taki spacer się w końcu odbył...:cool1: Quote
Pasavera Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 No czyli na razie tylko 2 chętnych, ale mam nadzieję, że będzie nas więcej :-) Quote
Korenia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 My chętne :) tylko wszystko zależy od pogody :) Właśnie mamy 15 dzień cieczki, więc za 2 tygodnie nam pasuje :) Quote
Pasavera Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Hihi Korenia liczyłam na Ciebie i Amy :-) A 2 przyjaciele też się piszą na spacerek? :razz: Quote
Korenia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Pasavera napisał(a):Hihi Korenia liczyłam na Ciebie i Amy :-) A 2 przyjaciele też się piszą na spacerek? :razz: Zapewne tak, chyba że będą gdzieś na wycieczke jechać ;) Quote
Pasavera Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 No to miejmy nadzieję, że nigdzie nie pojadą :lol: I czekamy na następnych chętnych :-) Quote
Koperek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Czekamy i się coś doczekać nie możemy...:cool1: CHĘTNI gdzie jesteście????????????????:mad::diabloti: Quote
Pasavera Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Wrocławianie opuścili się coś ostatnio ze spacerkami :-( Ale mamy jeszcze tydzień więc miejmy nadzieję, że ktoś jeszcze do as dołączy :-) Quote
ulvhedinn Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jesli KrA się podgoi, to się zjawimy :multi: Quote
gosikf & dogs Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No to i ja z Azulką się zjawimy jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, a gdzie to jest dokładnie? Quote
Recommended Posts