Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

irysek napisał(a):
a gdzie ty aga mieszkasz? korenia juz wrocilas, moze uregulujemy sprawe z ksiazka ktora wylicytowalam u ciebie na bazarku.

Już wróciłam, Ulv miała się umówić z Tobą jakieś 2 tygodnie temu.

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Irysek-Na pl. Staszica.
Korenia-Niestety my jednak z Guciem nie przyjedziemy .. :shake: tyo ladny kawalek, musielibysmy wyjsc za godzine, a nadal upal niemilosierny.Moj pies ledwo zyje.

W takim razie trudno, zobaczymy sie najwyżej kiedy indziej. Czy ktoś ma zamiar przyjechac ? Bo nie chciałabym zeby wyszlo tak ze ja bede czekac, a nikt sie nie zjawi...

Posted

fantka napisał(a):
Sorki, mnie też nie będzie. Pies mi zastrajkował. Wyszedł z bramy zrobił siku, podwinął ogon i nie chciał iść dalej. Upał niemiłosierny.

W takim razie spacer ODWOŁANY!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Proponuje jeszcze raz sprobowac...termin mi jest szczerze mowiac obojetny(wiec jak wam jest wygodnie),ale miejsce juz nie(wszedzie daleko:roll:...). To moze(zarzucamy wetke:diabloti::lol:)...Park Poludniowy (Krzyki/Partynice). Kto chce niech proponuje cos wiecej...:p

Posted

wiska napisał(a):
Proponuje jeszcze raz sprobowac...termin mi jest szczerze mowiac obojetny(wiec jak wam jest wygodnie),ale miejsce juz nie(wszedzie daleko:roll:...). To moze(zarzucamy wetke:diabloti::lol:)...Park Poludniowy (Krzyki/Partynice). Kto chce niech proponuje cos wiecej...:p

W parku południowym to chyba za dużo ludzi...

• 1 month later...
Posted

A tu co taka cisza? Kiedy kolejny spacerek? :eviltong:
Ja proponuję sobotę za 2 tygodnie, oczywiście nad ślęzą bo moja suńka źle znosi podróże. Jeżeli tylko będzie ładna pogoda to my piszemy się na takie spotkanko. Co wy na to? :-) Myślę, że do tego czasu znajdzie się troszke chętnych :-)

Posted

Pasavera napisał(a):
Hihi Korenia liczyłam na Ciebie i Amy :-) A 2 przyjaciele też się piszą na spacerek? :razz:
Zapewne tak, chyba że będą gdzieś na wycieczke jechać ;)