Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja niemoge :shake:, w weekend za rzadko mam autobusy. Jest o 16,10 wcześniej o 13,10:shake: Nie mówiąc o powrotnych. Mi tylko w tygodniu pasuje

Posted

Poczuwam się do obowiązku wklejenia tutaj tego linku

www.bokserywpotrzebie.pl

Ludzie trzeba im pomóc! Wciąż ratują boksery, które odchodzą w schroniskach, umieralniach...Teraz brakuje pieniędzy i nie mogą ratowac żadnego zanim nie wyleczą tych, którymi się opiekują! Niestety pieniądze znikają, a bokserów w potrzebie przybywa!!!

Posted

No u mnie weekedny są zbyt ważne, żeby poświęcać je na takie pierdoły, jak spacer dogomaniacki!:eviltong: :eviltong: :eviltong:

A tak bardziej poważnie;) to tylko i wyłącznie mogę od wtorku do piątku- w weekend mam koopę roboty...:shake:

Posted

Czyli tak jak ustalaliśmy wcześniej- spacer dogomaniacki we wtorek o godz 16 na Nowym Dworze (przystanek Rogowska-Działki :p ).

My będziemy na pewno, reszta też ma się stawić !!

Jak ktoś mieszka blisko, to może też odwiedzić nas dzisiaj o 19 w parku na Staszica.O tej godzinie zaczyna Schodzić się cała masa psiarzy,a psy mają zabawę na całego :razz: Oczywiście ja z Guciorem - obecni !!

Posted

No o tej w sumie fajniej, ale do domu to wrócę chyba o północy:cool1: Zresztą nie wiem, czy wpadnę, bo Kenia mi w domu wyje, a babcia dwóch psów u siebie widzieć nie chce:evil_lol:

Jak mi się wszystko zgra to napiszę.

Posted

Atena napisał(a):
To mnie nie będzie:shake:
Pisze się wyłącznie na spotkania w tygodniu na 16 i w taka średnia pogode bez deszczu i bez upału.

Szkoda - w takim razie znowu bedzie 2 osobowy spacer Aga. Pewnie okaże się tak jak ostatnio ;/

Posted

fantka napisał(a):
Ja mam pytanie, jak będę jechała 134 na którym przystanku trzeba wysiąść i jak dalej iść? Dzieciska nie ma w domu to może się zjawimy.

Trzeba wysiąść na przystanku "Rogowska-działki" (przystanek za krzyżówką) i nigdzie nie trzeba iść, bo tam jest zbiórka ;)