Koperek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 I jak było????? Pochwalcie się chociaż kilkoma fotkami!!!!!!!!!!!!!!:lol: Ja niestety wpadłam w wir prac budowlanych:cool1: - ale cóż zrobić... Quote
Korenia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Koperek napisał(a):I jak było????? Pochwalcie się chociaż kilkoma fotkami!!!!!!!!!!!!!!:lol: Ja niestety wpadłam w wir prac budowlanych:cool1: - ale cóż zrobić... Było bardzoooooo dużo osób! Ja i Aga :shake: Quote
Koperek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 No wiem, wiem:roll: , ale jakieś fotki chyba macie, co?? Quote
Korenia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Koperek napisał(a):No wiem, wiem:roll: , ale jakieś fotki chyba macie, co?? Mamy, ale to już nie dzisiaj... Quote
Koperek Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Czekać będę na fotki!:lol: ...kiedykolwiek by one nie były wstawiane...:cool3: Quote
Korenia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Prosze o to fociak :eviltong: Reszta będzie w naszej galerii :) Quote
Koperek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 !!!!!!!!!!WROCŁAWSCY PSIARZE ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!!!! Ze schroniska skradziono Świnkę: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/33c11238af2ff4a9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b64cb5ffaaa4d5a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b46cbfd0bd8e0e2.html ...pomóżcie proszę w poszukiwaniach, bo widziano go z pijakami i menelami, więc szkoda psiaka na takich zasr*ńców! OKOLICE PL. STASZICA, PRZY PĘTLI. Oczywiście w innych miejscach też się rozglądajcie, jak jesteście np. z psami na spacerze, bądź idziecie na zakupy, bądź jedziecie samochodem Quote
gosikf & dogs Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Koperek']!!!!!!!!!!WROCŁAWSCY PSIARZE ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!!!! Ze schroniska skradziono Świnkę: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/33c11238af2ff4a9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b64cb5ffaaa4d5a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b46cbfd0bd8e0e2.html ...pomóżcie proszę w poszukiwaniach, bo widziano go z pijakami i menelami, więc szkoda psiaka na takich zasr*ńców! OKOLICE PL. STASZICA, PRZY PĘTLI. Oczywiście w innych miejscach też się rozglądajcie, jak jesteście np. z psami na spacerze, bądź idziecie na zakupy, bądź jedziecie samochodem No nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to skradziono? Jestem przerażona:placz: Quote
Korenia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 gosikf & dogs napisał(a):No nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to skradziono? Jestem przerażona:placz: Przecięli siaktkę :shake: W dodatku takie menele, że każdy grosz przepijaja... Quote
gosikf & dogs Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Korenia napisał(a):Przecięli siaktkę :shake: W dodatku takie menele, że każdy grosz przepijaja... No i co teraz, biedny...Kurde co my zrobimy???Trzeba ją odnaleźć, bo dobrze nie wróżę. Kto ją widział, kiedy to się stało? Quote
Korenia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 gosikf & dogs napisał(a):No i co teraz, biedny...Kurde co my zrobimy???Trzeba ją odnaleźć, bo dobrze nie wróżę. Kto ją widział, kiedy to się stało? Anieszka(visenna) widziała :shake: Schronisko i straż nie zdązyly przyjechać, bo menele się zmyły. Stało się w ostanich dniach. Quote
gosikf & dogs Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Korenia napisał(a):Anieszka(visenna) widziała :shake: Schronisko i straż nie zdązyly przyjechać, bo menele się zmyły. Stało się w ostanich dniach. Zeby się nie okazało, że oni go wzieli w jakimś konkretnym ZŁYM celu... Wszędzie od urwania głowy tych różnych jełopów!:angryy: Ja chyba nie zasnę teraz:shake: Ciągle będę o nim myśleć, gdzie on teraz jest, co robi i czy nie dzieje mu się krzywda... Miejmy nadzieję, że wzięli go sobie tak o, i że szybko się odnajdzie... Tylko skąd taka determinacja żeby siatkę ciąć Quote
Korenia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 gosikf & dogs napisał(a): Tylko skąd taka determinacja żeby siatkę ciąć Dokłądnie - zwłaszcza, że 35 zł za psa to nie dużo - szczepienie jest droższe... Quote
gosikf & dogs Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Korenia napisał(a):Dokłądnie - zwłaszcza, że 35 zł za psa to nie dużo - szczepienie jest droższe... No i dlatego się boję o Świnkę...:placz: Quote
makulka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Co za skurczybyki ,tez nie moge o tym przestac myslec ,trzeba zrobic akcje pokrecic sie po okolicy i ludzi pytac i oferowac nagrode ,moze sie połaszą pijaczki,jesli juz nie sprzedały psa ,oby nie Quote
gosikf & dogs Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Założyłam Śwince wątek w zaginionych http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5388896#post5388896 Koperek mam nadzieję, że się nie obrazisz, że wykorzystałam Twój apel bez pytania:oops: Quote
Koperek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No coś Ty!!! Też bym śmiała... Miałam to zrobić, ale w necie zalatwiam tyle spraw, że jakoś mi umknęło:shake: No nic- jutro naprawdę zamieniam sie w szerloka i może mi się uda- byleby Śwince krzywda się jakaś nie stała!- bo tego chyba nie przeżyję:placz: :placz: - jeszcze go kur*a gdzieś sprzedadzą, cholera- tfu, tfu, tfu w niemalowane! Quote
Korenia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Koperek napisał(a):No coś Ty!!! Też bym śmiała... Miałam to zrobić, ale w necie zalatwiam tyle spraw, że jakoś mi umknęło:shake: No nic- jutro naprawdę zamieniam sie w szerloka i może mi się uda- byleby Śwince krzywda się jakaś nie stała!- bo tego chyba nie przeżyję:placz: :placz: - jeszcze go kur*a gdzieś sprzedadzą, cholera- tfu, tfu, tfu w niemalowane! Jak go sprzedają, a dobrze to bedzie dobrze - typu normlanym ludziom.. ale jak nie :-( Quote
Koperek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Korenia, nie bądź naiwna!:shake: Jakby normalni ludzie zadawali się z takimi ........:angryy: (nie napiszę, bo mnie wywalą stąd) to byłaby taka możliwość, ale raczej statystyka nie pozwala mi tak myśleć:-( Quote
Korenia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Koperek napisał(a):Korenia, nie bądź naiwna!:shake: Jakby normalni ludzie zadawali się z takimi ........:angryy: (nie napiszę, bo mnie wywalą stąd) to byłaby taka możliwość, ale raczej statystyka nie pozwala mi tak myśleć:-( Wiesz... nie raz osoby z dogo odkupywały psy od meneli - za flaszkę.. więc moze mu się poszczęści... Oczyiwście to graniczy z cudem... Quote
Koperek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Spotakanie jakiejś oświeconej osoby z dogo ze Świnką i zdołanie odkupić go od tych zasrań**w też uważam za niedoszły cud, na który z wielką nadzieją wyczekuję!!! Quote
Korenia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Koperek napisał(a):Spotakanie jakiejś oświeconej osoby z dogo ze Świnką i zdołanie odkupić go od tych zasrań**w też uważam za niedoszły cud, na który z wielką nadzieją wyczekuję!!! To w takim razie trzymam kciukasy :-( Quote
blondynka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 witam :) jestem tu nowa, ale mniej więcej widze, że dużo ludzi zorientowanych z mijscach atrakcyjnych spacerowo i z pewnościa my też podejmiemy temat spotkania , ale dopiero z poczatkiem lipca :) mam natomiast pytanie czy orientujecie się gdzie we wrocławiu lub okolicach labek mógłby bezpiecznie sobie popływać?? Quote
shangri_la Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 hmm moze w chrząstawie ? albo w szczodrem ( ym ? ) kurcze nie pamietam dokladnie nazy ale kiedys tam bylismy i woda czysta, nawet ludzie sie kapali :cool3: pozdrawiam Quote
Korenia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 blondynka napisał(a):witam :) jestem tu nowa, ale mniej więcej widze, że dużo ludzi zorientowanych z mijscach atrakcyjnych spacerowo i z pewnościa my też podejmiemy temat spotkania , ale dopiero z poczatkiem lipca :) mam natomiast pytanie czy orientujecie się gdzie we wrocławiu lub okolicach labek mógłby bezpiecznie sobie popływać?? U nas w slęzy na Nowym dworze, bardzo duzo psow plywa - nie jest glęboko ;) Quote
Recommended Posts